Miksi Juli

Me Julilla teemme vuokra-asumisesta helpompaa ja laadukkaampaa kuin koskaan.

Miksi Juli

Laadukkaat asumisen palvelut

Olemme täällä asukkaitamme varten mukavan ja sujuvan asumiskokemuksen varmistamiseksi. Julin oma asiakaspalvelu on tukenasi koko asumisen ajan.

Julin asukkaana sinulle kuuluu useita elämää helpottavia etuja mm. muuttoon, vakuutuksiin ja sähkösopimuksiin liittyen. Myös nopea nettiyhteys sisältyy vuokraan kaikissa Juli-kodeissa.

Koti haltuun helposti

Uuden kodin löytämisen tulee olla helppoa, ilman ylimääräistä stressiä. Me Julilla haluamme tehdä juuri sinulle sopivan kodin vuokraamisen mahdollisimman vaivattomaksi.

Voit vuokrata uuden kodin kätevästi suoraan verkosta. Helpoiten vuokraus onnistuu, kun sinulla on verkkopankkitunnukset ja luottokortti. Jos haluat käyttää muita maksutapoja, kerrothan meille ensin hieman itsestäsi. Kaikki sivustollamme näkyvät kodit ovat vapaita tai vapautumassa olevia.

Ennakkovuokra maksettuasi koti on vuokrattu sinulle ja voit alkaa suunnitella sisustamista pohjakuviemme kanssa.

Koska kotimme ovat aina uusia tai hyväkuntoisia, voit luottaa siihen, että asunto vastaa kuvaustaan. Siksi annamme aina tyytyväisyystakuun.

Laadukkaat asunnot

Kaikki Juli-kodit ovat joko uusia tai hyväkuntoisia. Sitoudumme siihen, että ne säilyvät aina hyvässä kunnossa. Huollamme kotejamme aktiivisesti myös asumisesi aikana, jotta voit keskittyä huolettomaan elämiseen.

Kestävät ja laadukkaat kodin ratkaisut

Valitsemme koteihimme laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät kulutusta sekä luovat viihtyisän kokonaisuuden. Koska keittiömme ovat usein avokeittiöitä, tulee kodinkoneiden, vetimien ja muiden ratkaisujen olla yhtenäiset muun kodin kanssa. Meillä on aina kalusteisiin integroidut uuni ja liesi, ja kaikista kodeista löytyy aina astianpesukone. Kylpyhuoneisiin mahtuu aina pyykinpesukone ja niissä on peili tai pelikaappi sekä allaskaappi.

Tilaa kaikelle tarpeelliselle

Suunnittelemme kotimme käytettävyys edellä – kodeissa on aina tilaa kaikelle tarpeelliselle sekä edellytykset viihtyisään ja toimivaan arkeen.

Panostamme hyvään asumiskokemukseen

Jotta asuminen Juli-kodissa sujuu mukavasti, suunnittelemme kotimme laatu edellä. Keskitymme ratkaisuihin, joilla minimoidaan rakennuksen energiankulutus ja maksimoidaan asumisen laatu, viihtyvyys ja turvallisuus. Katsomme aina myös pintaa syvemmälle, vaatien urakoitsijoiltamme lakiin kirjattujen vaatimusten lisäksi myös useita tarkastusraportteja, kuivaketjujen noudattamista ja monia muita asioita, jotka varmistavat Juli-kotien korkean laadun.

Kohti hiilineutraalia asumista

Tavoitteemme on muuttaa koko toimialan toimintatapoja, ajatellen asumista ja rakentamista ympäristöystävällisesti ja kestävästi pitkällä aikavälillä. Kaikkea toimintaamme ohjaa hiilineutraalius sekä rakennus- että asumisvaiheessa. Olemme sitoutuneet siihen, että kaikki kiinteistömme ovat hiilineutraaleja jo vuonna 2028.

Vahva kokemus

Taustallamme on Pohjoismaiden johtava kiinteistökehittäjä. Kanssamme olet siis kokeneissa ja turvallisissa käsissä! Voit lukea meistä lisää Me olemme Juli -sivulta.

Katso vapaat Juli-kodit ja vuokraa omasi

 

Vuokrattavat kohteet

Muuttovalmis

Nöykkiö, Espoo

Laidunmaanraitti 4

Innovatiivista asumista hiilineutraaleissa luhtitaloissa Nöykkiössä

Valmistunut syyskuussa 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 3

Muuttovalmis

Kirstinpuisto, Turku

Ruissalontie 13

Kylämäistä asuintunnelmaa uudella Kirstinpuiston alueella

Valmistunut kolmessa vaiheessa 2022-2023

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 7

Muuttovalmis

Martinlaakso, Vantaa

Martinlaaksonpolku 8

Sisäpihan rauhaa luonnon ja kulttuurin keskellä

Valmistunut huhtikuussa 2021

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 8

 • Vuokrattavat asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa