Miksi Juli

Me Julilla teemme vuokra-asumisesta helpompaa ja laadukkaampaa kuin koskaan. Olemme myös Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kaikkea toimintaa ohjaa hiilineutraalius.

Miksi Juli

Laadukkaat asunnot

Kaikki Juli-kodit ovat joko uusia tai hyväkuntoisia. Sitoudumme siihen, että ne säilyvät aina hyvässä kunnossa. Huollamme kotejamme aktiivisesti myös asumisesi aikana, jotta voit keskittyä huolettomaan elämiseen.

Kestävät ja laadukkaat materiaalit

Valitsemme koteihimme laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät kulutusta sekä luovat viihtyisän kokonaisuuden – esimerkkinä kivi- tai kvartsitasot kaikissa kodeissamme.

Hyvin varustetut keittiöt ja kylpyhuoneet

Koska keittiömme ovat usein avokeittiöitä, tulee kodinkoneiden, vetimien ja muiden ratkaisujen olla yhtenäiset muun kodin kanssa. Meillä on aina kalusteisiin integroidut uuni ja liesi, ja kaikista kodeista löytyy aina astianpesukone. Kylpyhuoneisiin mahtuu aina pyykinpesukone ja niissä on peilikaappi ja allaskaappi.

Tilaa kaikelle tarpeelliselle

Suunnittelemme kotimme käytettävyys edellä. Tämä tarkoittaa hyviä säilytysratkaisuja, isoja ikkunoita ja riittävää määrä pistorasioita, jotta voit sisustaa kotisi mielesi mukaan.

Panostamme hyvään suunnitteluun

Jokaisesta kohteesta vastaa oma rakennuttamispäällikkö, jotta varmistumme suunnitteluohjeiden noudattamisesta. Keskitymme ratkaisuihin, joilla minimoidaan rakennuksen energiankulutus ja maksimoidaan asumisen laatu, viihtyisyys ja turvallisuus.

Tarkasti valvotut toteutukset

Katsomme aina myös pintaa syvemmälle, vaatien urakoitsijoiltamme lakiin kirjattujen vaatimusten lisäksi myös useita tarkastusraportteja, kuivaketjujen noudattamista ja monia muita asioita, jotka varmistavat Juli-kotien korkean laadun.

Koti haltuun helposti

Uuden kodin löytämisen tulee olla helppoa, ilman ylimääräistä stressiä. Me Julilla haluamme tehdä juuri sinulle sopivan kodin vuokraamisen mahdollisimman vaivattomaksi.

Voit vuokrata uuden kodin kätevästi suoraan verkosta – tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja luottokortin. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos haluat käyttää muuta maksutapaa. Kaikki sivustollamme näkyvät kodit ovat vapaita tai vapautumassa olevia.

Ennakkovuokran maksettuasi koti on vuokrattu sinulle ja voit alkaa suunnitella sisustamista pohjakuviemme perusteella.

Koska kotimme ovat aina uusia tai erittäin hyväkuntoisia, voit luottaa siihen, että asunto vastaa kuvaustaan. Siksi annamme aina tyytyväisyystakuun.

Hiilineutraalia asumista

Tavoitteemme on muuttaa koko toimialan toimintatapoja, ajatellen asumista ja rakentamista ympäristöystävällisesti ja kestävästi pitkällä aikavälillä. Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kaikkea toimintaa ohjaa hiilineutraalius sekä rakennus- että asumisvaiheessa.

Vahva kokemus

Taustallamme on Pohjoismaiden johtava kiinteistökehittäjä. Kanssamme olet siis kokeneissa ja turvallisissa käsissä! Voit lukea meistä lisää Me olemme Juli -sivulta.

Juli-etuja asukkaille

Julin asukkaana sinulle kuuluu useita elämää helpottavia etuja mm. muuttoon, vakuutuksiin ja sähkösopimukseen littyen. Myös nopea nettiyhteys sisältyy vuokraan kaikissa Juli-kodeissa.

Katso vapaat Juli-kodit ja vuokraa omasi

 

Vuokrattavat kohteet

Muuttovalmis

Tikkurila, Vantaa

Unikkotie 5

Laadukkaita koteja Tikkurilan sydämessä moneen tarpeeseen (Raput H-K)

Valmistunut toukokuussa 2021

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 8

Muuttovalmis

Martinlaakso, Vantaa

Laajaniityntie 2 b

Ympäristöystävällinen koti luonnon ja kulttuurin keskellä

Valmistunut maaliskuussa 2021

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 6

Muuttovalmis

Martinlaakso, Vantaa

Martinlaaksonpolku 8

Sisäpihan rauhaa luonnon ja kulttuurin keskellä

Valmistunut huhtikuussa 2021

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 8

 • Vuokrattavat asunnot
 • Miksi Juli
 • Hiilineutraalia asumista
 • Me olemme Juli
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.