Miksi Juli

Me Julilla teemme vuokra-asumisesta helpompaa ja laadukkaampaa kuin koskaan. Olemme myös Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kaikkea toimintaa ohjaa hiilineutraalius.

Laadukkaat uudet asunnot

Kaikki Juli-kodit ovat joko uusia tai hyväkuntoisia. Sitoudumme siihen, että ne säilyvät aina hyvässä kunnossa. Huollamme kotejamme aktiivisesti myös asumisesi aikana, jotta voit keskittyä huolettomaan elämiseen.

Kestävät ja laadukkaat materiaalit

Valitsemme koteihimme laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät kulutusta sekä luovat viihtyisän kokonaisuuden – esimerkkinä kivi- tai kvartsitasot kaikissa kodeissamme.

Hyvin varustetut keittiöt ja kylpyhuoneet

Koska keittiömme ovat usein avokeittiöitä, tulee kodinkoneiden, vetimien ja muiden ratkaisujen olla yhtenäiset muun kodin kanssa. Meillä on aina kalusteisiin integroidut uuni ja liesi, ja kaikista kodeista löytyy aina astianpesukone. Kylpyhuoneisiin mahtuu aina pyykinpesukone ja niissä on peilikaappi ja allaskaappi.

Tilaa kaikelle tarpeelliselle

Suunnittelemme kotimme käytettävyys edellä. Tämä tarkoittaa hyviä säilytysratkaisuja, isoja ikkunoita ja riittävää määrä pistorasioita, jotta voit sisustaa kotisi mielesi mukaan.

Panostamme hyvään suunnitteluun

Jokaisesta kohteesta vastaa oma rakennuttamispäällikkö, jotta varmistumme suunnitteluohjeiden noudattamisesta. Keskitymme ratkaisuihin, joilla minimoidaan rakennuksen energiankulutus ja maksimoidaan asumisen laatu, viihtyisyys ja turvallisuus.

Tarkasti valvotut toteutukset

Katsomme aina myös pintaa syvemmälle, vaatien urakoitsijoiltamme lakiin kirjattujen vaatimusten lisäksi myös useita tarkastusraportteja, kuivaketjujen noudattamista ja monia muita asioita, jotka varmistavat Juli-kotien korkean laadun.

Koti haltuun helposti

Uuden kodin löytämisen tulee olla helppoa, ilman ylimääräistä stressiä. Me Julilla haluamme tehdä juuri sinulle sopivan kodin vuokraamisen mahdollisimman vaivattomaksi.

Asunnon vuokraamiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja luottokortin. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos haluat käyttää muuta maksutapaa. Kaikki sivustollamme näkyvät kodit ovat vapaita tai vapautumassa olevia.

Ennakkovuokran maksettuasi koti on vuokrattu sinulle ja voit alkaa suunnitella sisustamista pohjakuviemme perusteella.

Koska kotimme ovat aina uusia tai erittäin hyväkuntoisia, voit luottaa siihen, että asunto vastaa kuvaustaan. Siksi annamme aina tyytyväisyystakuun.

Hiilineutraali jo tänään

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kaikkea toimintaa ohjaa hiilineutraalius sekä rakennus- että asumisvaiheessa. Lue lisää ympäristöystävällisistä toimintatavoistamme Hiilineutraalia asumista -sivulta.

Vuokrattavat kohteet

Muuttovalmis

Saunalahti, Espoo

Magneettikatu 3

Rentoa elämää meren läheisyydessä Espoon Saunalahdessa

Uudiskohde 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 7

Muuttovalmis

Tikkurila, Vantaa

Unikkotie 5

Laadukkaita koteja Tikkurilan sydämessä moneen tarpeeseen

Rakennusvuosi 2021

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 8

Muuttovalmis

Herttuankulma, Turku

Kreivinaukio 1

Urbaania asuintunnelmaa kehittyvän kaupunginosan sykkeessä

Uudiskohde 2022

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 8

  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.