Me olemme Juli Living

Juli Espoon Tuomikartano

Multahaankuja 6, Espoo

Tuomikartano B 44 Keittiokuva
1/10

Leppoisaa elämää Kilossa

Juli Espoon Tuomikartano on viihtyisä asuinkohde Kilon kaupunginosassa. Lähistöltä löytyy puistoja, palveluita ja erinomaisia liikuntapaikkoja. Kilon juna-asema sijaitsee myös aivan lähellä ja matka Helsinkiin taittuu junalla vartissa. Myös Leppävaaran ja kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut ovat vain parin kilometrin päässä. Laajakaista 10 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta tällä kohteella: - Sijainti palveluiden ja liikuntapaikkojen läheisyydessä - Kohteelta hyvät kulkuyhteydet - Asunnoissa käytännölliset asuntopohjat - Kohteelta löytyy saunaosasto, pesutupa sekä kuivaushuone Asuintalossa on neljä kerrosta sekä hissi. Asuntoja on moneen tarpeeseen, yksiöistä aina kolmioihin ja neliöihin. Vaaleat ja helppohoitoiset pinnat, toimivat säilytysratkaisut ja käytännölliset pohjaratkaisut tekevät arjestasi yksinkertaista ja vapauttavat aikaa muille asioille. Taloyhtiöstä löytyvät saunaosasto, pesutupa ja kuivaushuone, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sekä ulkoiluvälinevarasto. Pesutupa sijaitsee erillisessä korttelitalossa, jota isännöin Walttari. Pesutuvan käyttö on maksutonta ja varaukset tapahtuu tilassa olevalta sähköiseltä ilmoitustaululta. Ensimmäisestä varauksesta tulee olla yhteydessä Walttarin asiakaspalveluun: walttari@walttari.fi. Autoilijoille on tarjolla lämpötolpallisia autopaikkoja. Paikan saatavuuden varmistaminen sekä vuokraus tapahtuu talon huoltoyhtiön kautta. Lisätietoja voit tiedustella myös Julin asiakaspalvelusta, juli@juliliving.com. Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Vuokraan sisältyy laajakaista 10 Mbit/s. Vesimaksu on 25€ aikuista kohden.

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2018

Kerroksia

4

Vesimaksu 25 € aikuinen/kk

Sauna-osasto sijaitsee B rakennuksen 1.krs:ssa, varaukset huoltoyhtiöstä, hinta 20€/kk.

Pesutupa sijaitsee erillisessä korttelitalossa, jota isännöin Walttari. Pesutuvan käyttö on maksutonta ja varaukset tapahtuu tilassa olevalta sähköiseltä ilmoitustaululta. Ensimmäisestä varauksesta tulee olla yhteydessä Walttarin asiakaspalveluun: walttari@walttari.fi.

Kuivaushuoneet sijaitsevat oman kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa.

Hissi

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Autopaikka 20€/kk ja autokatospaikka 30€/kk.

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12 kk minimiasumisajalla.

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Kilon viihtyisä kaupunginosa sijaitsee Suur-Leppävaaran alueella. Kohteen lähistöltä löydät mm. puistoja ja erinomaisia liikuntapaikkoja. Alue sopii hyvin esimerkiksi uutta harrastusta kaipaavalle, sillä teki sitten mieli uimaan, golfaamaan, ratsastamaan tai perinteiselle kuntosalille, pääset harrastuksiisi nopeasti. Kilon juna-asema sijaitsee lähistöllä, ja matka Helsinkiin taittuu junalla vartissa. Myös kauppakeskus Sellon erinomaiset palvelut ja liikenneyhteydet löytyvät alle kymmenen minuutin pyöräilymatkan päästä.

  Alueen palveluita

  Kilontie, bussipysäkki

  50 m

  Kilo, rautatieasema

  650 m

  Kilon terveysasema

  400 m

  Veturin päiväkoti

  700 m

  Kilonpuiston koulu

  800 m

  Kilon talli

  650 m

  K-Market Kilo

  800 m

  Leppävaaran urheilupuisto

  1500 m

  Kauppakeskus Sello

  2000 m

  carbon free

  5 syytä valita Juli-koti

  Me Julilla teemme vuokra-asumisesta helpompaa ja laadukkaampaa kuin koskaan.

  Laadukkaat asunnot

  Kaikki Juli-kodit ovat joko uusia tai hyväkuntoisia. Sitoudumme siihen, että ne säilyvät aina hyvässä kunnossa. Huollamme kotejamme aktiivisesti myös asumisesi aikana, jotta voit keskittyä huolettomaan elämiseen

  Panostamme hyvään asumiskokemukseen

  Jotta asuminen Juli-kodissa sujuu mukavasti, panostamme kotiemme laatuun. Keskitymme ratkaisuihin, joilla minimoidaan rakennuksen energiankulutus ja maksimoidaan asumisen laatu, viihtyisyys ja turvallisuus.

  Koti haltuun helposti

  Uuden kodin löytämisen tulee olla helppoa, ilman ylimääräistä stressiä. Me Julilla haluamme tehdä juuri sinulle sopivan kodin vuokraamisen mahdollisimman vaivattomaksi. Voit vuokrata uuden kodin kätevästi suoraan verkosta – tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja luottokortin. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos haluat käyttää muuta maksutapaa. Kaikki sivustollamme näkyvät kodit ovat vapaita tai vapautumassa olevia.

  Juli-etuja asukkaille

  Julin asukkaana sinulle kuuluu useita elämää helpottavia etuja mm. muuttoon ja vakuutuksiin liittyen. Myös nopea nettiyhteys sisältyy vuokraan kaikissa Juli-kodeissa.

  Kohti hiilineutraalia asumista

  Tavoitteemme on muuttaa koko toimialan toimintatapoja, ajatellen asumista ja rakentamista ympäristöystävällisesti ja kestävästi pitkällä aikavälillä. Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kaikkea toimintaa ohjaa hiilineutraalius sekä rakennus- että asumisvaiheessa. Olemme sitoutuneet siihen, että kaikki kiinteistömme ovat hiilineutraaleja jo vuonna 2028.

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Koe, elä ja nauti elämästä Niittykummun Vaahterassa

  Valmistunut kesäkuussa 2022

  Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

  Kerroksia 9

  Muuttovalmis

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

  Valmistuu heinäkuussa 2023

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 8

  Muuttovalmis 1.7.2024

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

  Rakenteilla

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 9

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokra-asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa