Me olemme Juli Living

Juli Niittykummun Pihlaja

Rälssitilankuja 4, Espoo

Kultakoivu E250 AH-KT VL
1/12

Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

Juli Niittykummun Pihlaja tarjoaa ihastuttavia koteja hyvillä kulkuyhteyksillä Länsimetron varrella, kaakkois-Espoossa. Asuntovalikoimaamme kuuluu moderneja yksiöitä sekä tilavia perheasuntoja, joissa voit nauttia ympäristöystävällisestä asumisesta. Tästä kohteesta löytyy myös korkean huonekorkeuden kruunaamia parvellisia yksiöitä sekä upeita kaksikerroksisia perheasuntoja. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta kohteessa: - Sijainti; palvelut ja luonto lähellä - Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet - Viihtyisä ja suojaisa korttelipiha, jossa mm. leikkipaikka - Monipuolinen tarjonta erilaisia huoneistopohjia - Asunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys - Asunnoissa laadukkaat materiaalit ja varusteet mm. astianpesukone Juli Niittykummun Pihlaja rakentuu yhdeksään kerrokseen ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisiin tarpeisiin sopivia pohjaratkaisuja, yksiöistä kolmioihin. Asuntojen pinta-alat vaihtelevat 20–115 m² välillä. Koska asuntojen neliöt on hyödynnetty fiksusti, kodit ovat koostaan riippumatta toimivia, valoisia ja avaria. Kaikista talon kodeista löytyy joko terassi, ranskalainen tai lasitettu parveke. Kotien ratkaisu- ja materiaalivalintoja on ohjannut ympäristöystävällisyys ja ajattomuus suunnittelusta aina toteutukseen saakka. Kohteen ympäristö tarjoaa kaikki arjen palvelut kävelyetäisyydellä, kuten ruokakaupan, Niittykummun koulun, julkiset liikenneyhteydet ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Asukkaana voit hyödyntää taloon syksyllä 2024 valmistuvaa pyykkitupaa, ihanaa talosaunaa ja kerhotilaa! Pääset varaamaan ne helposti One4all Mobile -asukassovelluksen kautta. Lisäksi sinulla on käytössäsi huoneistokohtainen irtaimistovarasto sekä pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot.

Pysäköinti: Juli Niittykummun Pihlajan asukkaat voivat vuokrata pysäköintioikeuden kohteen pysäköintihallista tai pihalta. Pihapaikkoja on saatavilla vain pieni määrä. Lisäksi kohteella on muutama lämpötolpallinen sekä sähköauton lataukseen suunniteltu paikka. Pysäköintioikeuksien vuokraus tapahtuu AimoParkin asukaspysäköinnin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Parkkipaikan saatavuus ja tarkemmat tiedot sekä hinnat tulee aina varmistaa Aimo Parkilta, asukaspysakointi@aimopark.fi, 0207812400. Lisätietoja tarvittaessa juli@juliliving.com. Juli Niittykummun Pihlaja on ympäristöystävällinen valinta, sillä käytämme vihreää sähköä, optimoimme energiankäytön tekoälyllä. Kohteen lämmitysenergia tuotetaan geotermisellä syvälämmöllä. Kohteelle on haettu LEED Gold - ympäristösertifikaattia. Asunnot vuokrataan kalustamattomina ja lemmikit ovat tervetulleita. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan, ja jokaisessa huoneistossa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Juli Niittykummun Pihlaja on täysin savuton taloyhtiö. Etkö löytänyt sopivaa kotia? Katso myös muut Niittykummun Juli-korttelin vapaat asunnot.

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2024

Kerroksia

9

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 9 kk minimiasumisajalla

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Pysäköintihalli 90 €/kk, ulkopaikka 60 €/kk.

Talopesula ja kuivaushuone

Taloyhtiössä on kerhohuone

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Hissi

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Uuden ajan Espoo yhdistää kaupungin helppouden ja lähiseudun vapauden

  Niittykumpu kuuluu Espoon modernimpiin asuinalueisiin. Täällä pääset nauttimaan Länsimetron tuomista erinomaisista liikenneyhteyksistä silti pitäen kiinni Espoon hurmaavasta puistokuvasta. Niittykummun Pihlajaa ympäröivät kattavat palvelut sekä urheilumahdollisuudet. Esport Arena on vain kivenheiton päässä ja metroasemalta löydät K-Supermarketin, S-marketin sekä läheltä myös Lidlin. Kesäisin pääset pyörällä vain 10 minuutissa nauttimaan jäätelöä merenrantaan tai piknikille yhteen lähialueen monista puistoista.

  Alueen palveluita

  Niittykummun metroasema

  300 m

  Leikkipuisto Niittykummunpuisto

  250 m

  Niittykummun koulu

  500 m

  Niittypuiston leikkipaikka

  350 m

  Niittykummun skeittipuisto

  1000 m

  Bodom Bar & Sauna

  50 m

  S-Market Niittykumpu

  450 m

  Lidl Niittykumpu

  1000 m

  McDonald's Niittykumpu

  1200 m

  carbon free

  Juli Niittykummun Pihlaja on ympäristöystävällinen valinta

  Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

  Kohteelle on haettu LEED Gold-tason ympäristösertifikaattia

  Tälle kohteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

  Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

  Kohde lämpenee maalämmöllä

  Nämä kodit lämpenevät pääosin maalämmöllä.

  Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitamme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Saunalahti, Espoo

  Magneettikatu 3

  Rentoa elämää meren läheisyydessä Espoon Saunalahdessa

  Valmistunut maaliskuussa 2022

  Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

  Kerroksia 7

  Muuttovalmis

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Koe, elä ja nauti elämästä Niittykummun Vaahterassa

  Valmistunut kesäkuussa 2022

  Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

  Kerroksia 9

  Muuttovalmis

  Leppävaara, Espoo

  Tulkinkuja 3

  Moderneja kaupunkikoteja loistavien urheilu- ja lähipalveluiden äärellä

  Valmistunut kesäkuussa 2021

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 8

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa