Me olemme Juli Living

Ympäristö edellä

Kaikkea toimintaamme ohjaa ympäristöystävällisyys, hiilineutraalius ja kestävä kehitys – sekä rakennus- että asumisvaiheessa.

Ympäristö edellä

Rakennusten elinkaari

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti uudisrakentamisen suunnitteluohjelmaamme, joka ohjaa suunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksen näkökulmasta.

Suunnitteluohje päivitetään säännöllisesti, ottaen huomioon uusimmat kokemukset ja tiedot elinkaarisuunnittelusta, materiaaleista ja niiden optimoinnista.

Jätteet ja kierrätys

Kaikkien kiinteistöjemme jätepisteet on varustettu monipuolisin keräysastioin. Lisäksi kotien keittiöt suunnitellaan niin, että niissä voidaan kierrättää mahdollisimman monipuolisesti. Kannustammekin asukkaitamme kierrättämään, sillä jätteiden synnyn vähentäminen on tehokkain keino pienentää jätteistä aiheutuvaa ympäristökuormaa.

Hiilijalanjälki

Kaikkea toimintaamme ohjaa ympäristöystävällisyys, hiilineutraalius ja kestävä kehitys – sekä rakennus- että asumisvaiheessa. Osana rakennustemme elinkaarisuunnittelua pyrimme minimoimaan hiilijalanjälkemme, ja olemme sitoutuneet hiilineutraaliin kiinteistökantaan vuoteen 2028 mennessä.

Kiinteistöjen käyttämä energia on yksi suurimpia päästöjen aiheuttajia maailmassa. Siksi kaikki kiinteistömme käyttävätkin uusiutuvaa kaukolämpöä tai maalämpöä, ja näin ollen nollaamme asumisen aikaiset päästöt energiankulutuksen osalta asukkaidemme puolesta.

Tehokkain ympäristöteko on vähentää energian käyttöä, sillä lähes 70% kiinteistöjen energiankulutuksesta syntyy lämmityksestä. Siksi kaikkien kotiemme lämpötilaa ohjataan tekoälyn avulla: käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi asuntojen sisälämpötilan energiaa säästäen. Lisäksi kaikissa rakennuttamissamme kohteissa on vettä säästävät vesikalusteet.

Energiankulutuksen seuranta

Jotta pystymme seuraamaan toimiemme vaikutusta, mittaamme kiinteistöjen lämmitys-, sähkö- ja vesikulutusta tarkasti. Kaikissa uudiskohteissamme on vuotosensorit, jotka seuraavat vedenkulutusta minuuttitasolla ja hälyttävät mahdollisista vuototilanteista.

Sertifiointi

Olemme päättäneet, että sitoudumme mahdollisuuksien mukaan sertifioimaan kaikki uudet kehityshankkeemme, vaikka Suomessa ei ole vielä käytössä vakiintunutta sertifiointisysteemiä asuntokohteille esimerkiksi liikekiinteistöjen tapaan. Käytämme sertifioinnissamme LEED-sertifikaattia ja BREEAM-sertifikaattia sekä asiantuntijoita varmistamaan, että tavoitteet täyttyvät. Sertifikaatit pitävät sisällään monia ohjaavia tekijöitä koteihin tulevan luonnonvalon määrästä materiaalien vähäpäästöisyyteen sekä rakennuksen energiatehokkuudesta alueen julkisiin liikenneyhteyksiin.

Pyrimme siihen, että tulevaisuudessa yhä useampi kohteistamme on A-energialuokkaa Jo nyt kaikki kiinteistömme ovat pääosin vähintään energialuokkaa B.

Liikkuminen

Helpoin tapa vähentää hiilidioksidipäästöjä on valita ympäristöystävällisempi liikkumismuoto. Kaikissa kohteissamme on huomioitu polkupyörien säilytys sekä hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä.

Vuokrattavat kohteet

Muuttovalmis 2.5.2024

Niittykumpu, Espoo

Rälssitilankuja 4

Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

Uudiskohde 2024

Yksiöitä, kaksioita, kolmioita

Kerroksia 9

Muuttovalmis

Tikkurila, Vantaa

Unikkotie 5

Laadukkaita koteja Tikkurilan sydämessä moneen tarpeeseen (Raput H-K)

Valmistunut toukokuussa 2021

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 8

Muuttovalmis

Saunalahti, Espoo

Magneettikatu 3

Rentoa elämää meren läheisyydessä Espoon Saunalahdessa

Valmistunut maaliskuussa 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 7

 • Vuokrattavat asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa