Tyytyväisyystakuu

Juli Jätkäsaaren Kommodori

Bahamankatu 4, Helsinki

1/4
360-esittely

Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

Juli Jätkäsaaren Kommodori on korttelin mitalta kaupunkiasumista parhaimmillaan. Kommodorissa koteja on yksiöistä neliöihin, upeita merinäkymiä ja puitteet sujuvaan arkeen. Talossa rappuja on kolme ja kerroksia kuusi. Asuntoja on yhteensä 90 kappaletta. Suojaisa sisäpiha sulkee sisälleen mahtavat puitteet esimerkiksi puutarhajuhlille.

Asukkailla on käytössään viehättävä kattosauna, pesutupa, kuivaushuone ja kerhotila. Asumisessa on otettu huomioon ekologiset ratkaisut ja modernin asumisen tarpeet. Kaikissa asunnoissa on Leanheat-järjestelmä, joka optimoi rakennuksen lämmitysjärjestelmän toiminnan. Näin taataan energiatehokkuus ja mukavammat, terveellisemmät olosuhteet asukkaille. Kaikissa asunnoissa on lisäksi lattialämmitys ja huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneistot.

Korttelin kulmilla on koettavissa oikea kantakaupungin tunnelma. Idylliset umpikorttelit, viihtyisät kahvilat ja toimivat lähipalvelut tekevät Jätkäsaaresta kaupunginosan, missä viihtyvät asukkaat vanhemmista sukupolvista nuoriin milleniaaleihin. Alueella kaikki tarpeellinen on kävelymatkaetäisyydellä – koulut, päiväkodit, kaupat ja kaupungin palvelut.

Vuokraa nyt, muuta ja nauti merellisestä elämästä Helsingin lounaiskärjessä!

Juli Jätkäsaaren Kommodori on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €!

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

6

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Hissi

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiön on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Taloyhtiössä on kerhohuone

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Liitteet

Talon esite (pdf)

Löydätkö näistä oman kotisi?

A 131h+kt+var+p

33

950 €/kk

Kaikki talon vapaat asunnot

Urbaania rakentamista ja merellisiä maisemia houkuttelevassa Jätkäsaaressa

Jätkäsaari on osa läntistä Helsingin kantakaupunkia. Eläväinen satama ja sen matkustajaliikenne tekevät Jätkäsaaresta vilkkaan kaupunginosan, missä urbaani rakentaminen, viehättävät kahvilat ja sujuva joukkoliikenne kulkevat käsi kädessä. Ratikkapysäkki on kivenheiton päässä ja heti keväällä kaupunkipyörat saapuvat viereiseen kortteliin. Autoilevilla asukkailla on mahdollisuus saada viereisestä Saukonlaiturin pysäköintihallista parkkipaikka. Jätkäsaaressa on myös useita ulkoilupuistoja ja loistavat palvelut.

Alueen palveluita

Ulkoilupuisto
200 m
Ratikkapysäkki
250 m
Pizzeria
100 m
Satama
1000 m
Liikuntapuisto
650 m
Liikuntakeskus
1500 m
Ruokakauppa
1400 m
carbon free

Juli Jätkäsaaren Kommodori on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli?
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.