Tyytyväisyystakuu

Juli Jätkäsaaren Kommodori

Bahamankatu 4, Helsinki

1/9
360-esittely

Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

Juli Jätkäsaaren Kommodori on korttelin mitalta kaupunkiasumista parhaimmillaan. Kommodorissa koteja on yksiöistä neliöihin, upeita merinäkymiä ja puitteet sujuvaan arkeen. Talossa rappuja on kolme ja kerroksia kuusi. Asuntoja on yhteensä 90 kappaletta. Suojaisa sisäpiha sulkee sisälleen mahtavat puitteet esimerkiksi puutarhajuhlille.

Asukkailla on käytössään viehättävä kattosauna, pesutupa, kuivaushuone ja kerhotila. Asumisessa on otettu huomioon ekologiset ratkaisut ja modernin asumisen tarpeet. Kaikissa asunnoissa on Leanheat-järjestelmä, joka optimoi rakennuksen lämmitysjärjestelmän toiminnan. Näin taataan energiatehokkuus ja mukavammat, terveellisemmät olosuhteet asukkaille. Kaikissa asunnoissa on lisäksi lattialämmitys ja huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneistot.

Korttelin kulmilla on koettavissa oikea kantakaupungin tunnelma. Idylliset umpikorttelit, viihtyisät kahvilat ja toimivat lähipalvelut tekevät Jätkäsaaresta kaupunginosan, missä viihtyvät asukkaat vanhemmista sukupolvista nuoriin milleniaaleihin. Alueella kaikki tarpeellinen on kävelymatkaetäisyydellä – koulut, päiväkodit, kaupat ja kaupungin palvelut.

Juli Jätkäsaaren Kommodorin asukkaiden pysäköintioikeuden vuokraus Saukonlaiturin pysäköintihallista tapahtuu Aimo Parkin kautta. Pysäköintioikeuden hinta on 100 € /kk.

Vuokraa nyt, muuta ja nauti merellisestä elämästä Helsingin lounaiskärjessä!

Juli Jätkäsaaren Kommodori on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €!

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

6

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Hissi

Varmista pysäköintioikeuden saatavuus Aimo Parkin kautta, 100€/kk

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Taloyhtiössä on kerhohuone

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Liitteet

Talon esite (pdf)

Löydätkö näistä oman kotisi?

C 841h+kt+var+p

32.5

980 €/kk

Kaikki talon vapaat asunnot

Urbaania rakentamista ja merellisiä maisemia houkuttelevassa Jätkäsaaressa

Jätkäsaari on osa läntistä Helsingin kantakaupunkia. Eläväinen satama ja sen matkustajaliikenne tekevät Jätkäsaaresta vilkkaan kaupunginosan, missä urbaani rakentaminen, viehättävät kahvilat ja sujuva joukkoliikenne kulkevat käsi kädessä. Ratikkapysäkki on kivenheiton päässä ja heti keväällä kaupunkipyörat saapuvat viereiseen kortteliin. Autoilevilla asukkailla on mahdollisuus vuokrata viereisestä Saukonlaiturin pysäköintihallista pysäköintioikeus. Jätkäsaaressa on myös useita ulkoilupuistoja ja loistavat palvelut.

Alueen palveluita

Ratikkapysäkki
250 m
Saukonlaiturin Pysäköintilaitos
50 m
Uimapaikka
600 m
Liikuntakeskus
1600 m
Pizzeria
100 m
Ruokakauppa
450 m
Ruokakauppa
1300 m
carbon free

Juli Jätkäsaaren Kommodori on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on myönnetty LEED Gold-ympäristösertifikaattia

Juli Jätkäsaaren Kommodorille on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.