Me olemme Juli Living

Juli Malmin Floristi

Vanha Helsingintie 19, Helsinki

Malmin-Floristi A29 olohuone-alkovi
1/11

Unelmia 16 kerroksessa Malmilla

Katso Malmin Floristin vapaat asunnot » 16-kerroksinen Malmin maamerkki, Juli Malmin Floristi, on upea vuokra-asuntokohde erinomaisten kulkuyhteyksien solmukohdassa. Näiden Juli-kotien ympäristössä on kaikki tarpeellinen. Malmin Novan kauppakeskuksessa on kattavat palvelut arkea ja juhlaa varten. Juna- ja bussiliikenne risteilee raiteilla melkein kotiovellasi. Kohde on erinomainen autottomalle asukkaalle!

Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta kohteessa: - Loistava sijainti; palvelut vieressä - Hyvät julkisen liikenteen yhteydet, myös poikittaisliikenne - Malmin liikuntapuisto lenkkeilyreitteineen aivan lähellä - Valoisat ja toimivat asuntopohjat - Kotien sisustusmateriaalit ovat poikkeuksellisen tyylikkäät ja laadukkaat - Lattialämmitys - Hyvät yhteistilat

Tässä taloyhtiössä on viehättäviä asuntoja yksiöistä kaksioihin. Malmin Juli-kodeissa nautit laadukkaista materiaaleista. Helppohoitoiset pinnat, toimivat säilytysratkaisut ja käytännölliset pohjaratkaisut. Lisäksi toimivat yhteistilat ovat varattavissa kotisohvalta käsin. Asukkaiden käytössä on talosauna, kerhotila ja kattava pesutupa. Juli-asukkaana nautit asukassovelluksen helppoudesta. One4all Mobile -asukassovelluksen kautta hoituvat kaikki varaukset yhteistiloihin! Hyvästit vanhanaikaisille pesulakalentereille ja saunavuorolistoille.

Viereisessä tornitalossa nautitaan hotellitason asumisesta, sillä tontti jaetaan yhdessä Julin sisaryhtiö Noli Studiosin kanssa! Noli Studios tarjoaa lyhytaikaista majoitusta ja sisustettuja studioita niille, jotka haluavat enemmän. Tulevaisuudessa Malmin Floristin asukkaat pääsevät nauttimaan osittain myös Nolin palveluista, kuten kuntosalista etuhintaan.

Autopaikkojen vuokraus tapahtuu Aimo Parkin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Voit varmistaa parkkipaikan saatavuuden ja hinnat suoraan Julin asiakaspalvelusta, juli@juliliving.com. Autopaikat sijaitsevat puoliviileässä parkkihallissa, jossa osassa paikoista lämpötolpat. Hallissa myös muutama sähköauton latauspaikka vuokrattavaksi.

Kohde on kaukolämmössä. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneissa sähkökäyttöinen mukavuuslämmitys. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan. Jokaisessa huoneistossa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Juli Malmin Floristi on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €!

Kohde lämpenee sertifioidulla vihreällä kaukolämmöllä ja käytämme kiinteistössä sertifioitua vihreää sähköä. Juli Malmin Floristille on myönnetty LEED Gold-sertifikaatti.

Vuokraa koti joka antaa vapauden! Katso Malmin Floristin vapaat asunnot »

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

16

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Taloyhtiössä on kerhohuone

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Hissi

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Houkutteleva ja ainutlaatuinen Malmi

  Malmi on viihtyisä asuinalue, missä on kattavat palvelut sekä monipuolinen, ihastuttava luonto. Malmilta on selkeät julkiset liikenneyhteydet moneen suuntaan. Helsingin keskustaan tai lentoasemalle hurautat junalla vain 15 minuutissa ja Kehä I rullaa kaupunginosan vierellä. Julkisen liikenteen verkostoa kasvatetaan tulevaisuudessa myös pikaraitiotiellä, kun Raidejokeri korvaa runkobussilinjan 550. Alueella on paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia, useampi koulu sekä päiväkoti. Malmin Novan ostoskeskus palvelee naapurissa joka päivä.

  Malmi on Helsingin ketterä ja kompakti kaupunkikeskusta, joka on yksi Helsingin kaupungin neljästä uudistusalueesta. ''Kaupunkiuudistuksen tarkoitus on luoda uutta elinvoimaa vanhoille asuinalueille panostamalla kunnostamiseen ja uuden rakentamiseen. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa entistä useampi asukas pääsee nauttimaan kaupunkiuudistusalueiden ainutlaatuisesta lähiluonnosta, palveluista ja tapahtumista.'' Lue lisää Helsingin Kaupungin sivuilta.

  Alueen palveluita

  Malmin Nova ostoskeskus

  300 m

  Malmin sairaala

  1100 m

  Karviaisten koulu

  200 m

  Pukinmäenkaaren peruskoulu

  1400 m

  Pukinmäen urheilupuisto

  1300 m

  Malmin jäähalli

  1500 m

  Ala-Malmin tenniskenttä

  1000 m

  Päiväkoti Kotinummi

  1300 m

  carbon free

  Juli Malmin Floristi

  Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

  Kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti

  Tälle kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja.

  LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

  Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

  Käytämme sertifioitua uusiutuvaa kaukolämpöä

  Kaikkien kaukolämmöllä lämpiävien Juli-kohteiden lämmitysenergia on uusiutuvaa sertifioitua vihreää kaukolämpöä.

  Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitamme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Kalasatama, Helsinki

  Työpajankatu 6

  Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

  Valmistunut joulukuussa 2021

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita, neliöitä ja yksi viisiö

  Kerroksia 12

  Muuttovalmis

  Alppiharju, Helsinki

  Kalliolanrinne 4

  Persoonallinen 2020 valmistunut talo keskellä Alppiharjun kaupunginosaa

  Valmistunut kesäkuussa 2020

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 6

  Muuttovalmis

  Herttoniemi, Helsinki

  Kirvesmiehenkatu 4

  Urbaani unelmakoti Herttoniemestä!

  Valmistunut joulukuussa 2023

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita, neliöitä ja viisiöitä

  Kerroksia 8

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokra-asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa