Me olemme Juli Living

Juli Malmin Floristi

Vanha Helsingintie 19, Helsinki

Malmin-Floristi A29 olohuone-alkovi
1/10

Unelmia 16 kerroksessa Malmilla

Katso Malmin Floristin vapaat asunnot » 16-kerroksinen Malmin maamerkki, Juli Malmin Floristi, on upea vuokra-asuntokohde erinomaisten kulkuyhteyksien solmukohdassa. Näiden Juli-kotien ympäristössä on kaikki tarpeellinen. Malmin Novan kauppakeskuksessa on kattavat palvelut arkea ja juhlaa varten. Juna- ja bussiliikenne risteilee raiteilla melkein kotiovellasi. Kohde on erinomainen autottomalle asukkaalle!

Tässä taloyhtiössä on viehättäviä asuntoja yksiöistä kaksioihin. Malmin Juli-kodeissa nautit laadukkaista materiaaleista. Helppohoitoiset pinnat, toimivat säilytysratkaisut ja käytännölliset pohjaratkaisut. Lisäksi toimivat yhteistilat ovat varattavissa kotisohvalta käsin. Asukkaiden käytössä on talosauna, kerhotila ja kattava pesutupa. Juli-asukkaana nautit asukassovelluksen helppoudesta. One4all Mobile -asukassovelluksen kautta hoituvat kaikki varaukset yhteistiloihin! Hyvästit vanhanaikaisille pesulakalentereille ja saunavuorolistoille.

Viereisessä tornitalossa nautitaan hotellitason asumisesta, sillä tontti jaetaan yhdessä Julin sisaryhtiö Noli Studiosin kanssa! Noli Studios tarjoaa lyhytaikaista majoitusta ja sisustettuja studioita niille, jotka haluavat enemmän. Tulevaisuudessa Malmin Floristin asukkaat pääsevät nauttimaan osittain myös Nolin palveluista, kuten kuntosalista etuhintaan.

Autopaikkojen vuokraus tapahtuu Aimo Parkin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Voit varmistaa parkkipaikan saatavuuden ja hinnat suoraan Julin asiakaspalvelusta, juli@juliliving.com. Autopaikat sijaitsevat puoliviileässä parkkihallissa, jossa osassa paikoista lämpötolpat. Hallissa myös muutama sähköauton latauspaikka vuokrattavaksi.

Kohde on kaukolämmössä. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneissa sähkökäyttöinen mukavuuslämmitys. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan. Jokaisessa huoneistossa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Juli Malmin Floristi on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €!

Vuokraa koti joka antaa vapauden! Katso Malmin Floristin vapaat asunnot »

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

16

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Taloyhtiössä on kerhohuone

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Hissi

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Ei vapaana olevia asuntoja tällä hetkellä.

  Houkutteleva ja ainutlaatuinen Malmi

  Malmi on viihtyisä asuinalue, missä on kattavat palvelut sekä monipuolinen, ihastuttava luonto. Malmilta on selkeät julkiset liikenneyhteydet moneen suuntaan. Helsingin keskustaan tai lentoasemalle hurautat junalla vain 15 minuutissa ja Kehä I rullaa kaupunginosan vierellä. Julkisen liikenteen verkostoa kasvatetaan tulevaisuudessa myös pikaraitiotiellä, kun Raidejokeri korvaa runkobussilinjan 550. Alueella on paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia, useampi koulu sekä päiväkoti. Malmin Novan ostoskeskus palvelee naapurissa joka päivä.

  Malmi on Helsingin ketterä ja kompakti kaupunkikeskusta, joka on yksi Helsingin kaupungin neljästä uudistusalueesta. ''Kaupunkiuudistuksen tarkoitus on luoda uutta elinvoimaa vanhoille asuinalueille panostamalla kunnostamiseen ja uuden rakentamiseen. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa entistä useampi asukas pääsee nauttimaan kaupunkiuudistusalueiden ainutlaatuisesta lähiluonnosta, palveluista ja tapahtumista.'' Lue lisää Helsingin Kaupungin sivuilta.

  Alueen palveluita

  Malmin Nova ostoskeskus

  300 m

  Malmin sairaala

  1100 m

  Karviaisten koulu

  200 m

  Pukinmäenkaaren peruskoulu

  1400 m

  Pukinmäen urheilupuisto

  1300 m

  Malmin jäähalli

  1500 m

  Ala-Malmin tenniskenttä

  1000 m

  Päiväkoti Kotinummi

  1300 m

  carbon free

  Juli Malmin Floristi on hiilineutraali

  Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

  Kohteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia

  Tälle kohteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

  LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Raportoimme CO2-päästöt

  Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

  Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

  Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

  Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Jätkäsaari, Helsinki

  Bahamankatu 4

  Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

  Valmistunut elokuussa 2021

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 6

  Muuttovalmis

  Kalasatama, Helsinki

  Työpajankatu 6

  Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

  Valmistunut joulukuussa 2021

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita, neliöitä ja yksi viisiö

  Kerroksia 12

  Muuttovalmis

  Alppiharju, Helsinki

  Kalliolanrinne 4

  Persoonallinen 2020 valmistunut talo keskellä Alppiharjun kaupunginosaa

  Valmistunut kesäkuussa 2020

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 6

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa