Vuokrattavat asunnotMiksi Juli?Hiilineutraalia asumistaUsein kysyttyä

Rekisteriseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Viimeksi päivitetty 13.8.2020

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa, miksi ja miten NREP Oy käsittelee sivuston käyttäjän (jäljempänä "käyttäjä" tai "rekisteröity") henkilötietoja. Luethan tietosuojaselosteen huolellisesti.

1. REKISTERINPITÄJÄ

Tietosuojalainsäädännön mukaisena rekisterinpitäjänä toimii NREP Oy  (jäljempänä "NREP" tai "rekisterinpitäjä").

Rekisterinpitäjän yhteystiedot:

NREP Oy

PL 123 00131 Helsinki

Asiakaspalvelun yhteystiedot tietosuoja-asioissa:

Puhelinnumero: +358 9 674 410         

Sähköposti: info@nrep.fi

2. KÄSITELTÄVÄT HENKILÖTIEDOT

Käyttäjää koskevat henkilötiedot kerätään lähtökohtaisesti käyttäjältä itseltään vuokra-asuntohakemuksen ja vuokrasopimuksen tekemisen yhteydessä, sekä muutoin käyttäjän ollessa yhteydessä NREPiin. Voidaksemme perustaa vuokrasuhteen kanssasi, tulee sinun toimittaa meille tiettyjä sopimuksen tekemisen edellyttämiä tietoja. Pakolliset tiedot on indikoitu erikseen vuokra-asuntohakemuksen ja vuokrasopimuksen tekemisen yhteydessä.

Käyttäjästä voidaan kerätä tietoja myös muista lähteistä, kuten julkisesti saatavilla olevista rekistereistä (esim. väestötietojärjestelmä). Vuokra-asunnon hakijan luottotiedot voidaan tarkistaa ulkopuolisen palveluntuottajan, kuten Suomen Asiakastiedon rekistereistä.

Käyttäjistä kerätään ja käsitellään seuraavia tietoja:  

perustiedot, kuten nimi, ikä, sukupuoli ja henkilötunnus,

vuokrasopimusta koskevat tiedot, kuten tiedot vuokrattavasta huoneistosta, vuokra-aika, vuokran suuruus ja sen korotusperusteet,

asiakaspalvelun tiedot, kuten tiedot asiointikielestä ja käyttäjän yhteydenotoista asiakaspalveluun,

sähköpostiosoite, nimi ja puhelinnumero markkinointitarkoituksia varten, 

käyttäjän luottotiedot lainsäädännön sallimissa ja edellyttämissä rajoissa, sekä selaimen tai päätelaitteiden kautta kerätyt tiedot

3. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS JA OIKEUSPERUSTE

Käsittelemme henkilötietoja vuokrasopimussuhteen hallinnoimiseksi. Henkilötietoja käsitellään tällöin myös vuokra-asuntojen ja asumiseen liittyvien palveluiden (kuten saunatilojen, pesutupien ja muiden yhteisten tilojen) tarjoamiseksi. Henkilötietoja käsitellään myös asiakasviestintään, markkinointiin, laskutukseen ja perintään.

Henkilötietojen käsittely perustuu edellä mainituissa tapauksissa vuokrasopimussuhteeseen sekä esimerkiksi markkinoinnin osalta oikeutettuun etuumme markkinoida palveluitamme potentiaalisille asiakkaille. Lisäksi meillä on velvollisuus käsitellä tiettyjä tietoja lainsäädännön vaatimusten (kuten kirjanpitolainsäädännön) täyttämiseksi. Tietyissä tilanteissa voimme myös pyytää suostumustasi esimerkiksi sähköisen suoramarkkinoinnin vastaanottamiseksi.

4. TIETOJEN SIIRTÄMINEN JA LUOVUTTAMINEN

Voimme siirtää ja luovuttaa käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille seuraavissa tapauksissa:

lainsäädännön tai vuokrasopimussuhteen vaatiessa ja rajoissa,

NREP-konsernille,

yritysjärjestelyn yhteydessä, ja

kun vilpittömässä mielessä uskomme, että tiedon luovuttaminen on tarpeen oikeuksiemme turvaamiseksi, sinun ja muiden turvaamiseksi, petosten tutkimiseksi tai vastataksemme viranomaisten pyyntöihin.

5. TIETOJEN SIIRTÄMINEN EU/ETA:N ULKOPUOLELLE

Emme lähtökohtaisesti siirrä henkilötietojasi EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Huomaa kuitenkin, että käyttäessäsi sosiaalisen median toimintoja, tietoja voi kuitenkin siirtyä EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle näiden toimintojen kautta.

6. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Sivuston keräämiä lokitietoja säilytetään maksimissään 12 kuukauden ajan. Asiakaspalveluun ja suoramarkkinointiin liittyviä tietoja voimme säilyttää tätä pidemmän ajan, jos se on tarpeen palvelun toteuttamiseksi.

7. REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröitynä sinulle turvataan soveltuvassa tietosuojalainsäädännössä seuraavat oikeudet:

Sinulla on oikeus pyytää meiltä pääsy sinua itseäsi koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista sovellettavan tietosuojalainsäädännön rajoissa ja mukaisesti,

Sinulla on oikeus pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sovellettavan tietosuojalainsäädännön rajoissa ja mukaisesti;

Sinulla on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen eli saada itseäsi koskevat henkilötiedot jäsennellyssä ja yleisesti käytössä olevassa muodossa, ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle sovellettavan tietosuojalainsäädännön rajoissa ja mukaisesti,

Sinulla on oikeus tehdä valitus kansalliselle tietosuojaviranomaiselle tai muulle Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen tietosuojaviranomaiselle, jos katsot, että lakisääteisiä oikeuksiasi on rikottu,

Voit lähettää yllä mainitut pyynnöt asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löydät tämän tietosuojaselosteen alusta.

8. HENKILÖTIETOJEN SUOJAAMINEN

Meillä on käytössämme tarpeelliset tekniset ja organisatoriset tietoturvatoimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi hävittämiseltä, tuhoutumiselta, väärinkäytökseltä ja asiattomalta pääsyltä tietoihin. Rajoitamme esimerkiksi pääsyä tietoihisi vain sellaiselle henkilöstölle, jolla on työnsä puolesta tarve käsitellä kyseisiä tietoja.

9. OIKEUS PERUUTTAA SUOSTUMUS

Mikäli olemme pyytäneet suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, on sinulla oikeus milloin tahansa syytä ilmoittamatta peruuttaa antamasi suostumus.

Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista suoritetun tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.

10. EVÄSTEET

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteellesi, kun vierailet verkkosivuillamme.

Käytämme evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme toimivuutta ja käyttäjäkokemustasi. Evästeet voivat olla myös teknisesti välttämättömiä joidenkin toimintojen toteuttamiseksi, kuten lomakkeiden täyttämiseksi. Lisäksi voimme hyödyntää evästeitä esimerkiksi analytiikkaan liittyvissä tarkoituksissa, kuten käyttäjämäärien seurantaan sekä hyödyntää evästeitä palveluidemme markkinoinnissa ja mainonnan kohdentamisessa.

Sivuillamme voidaan käyttää niin sanottuja kolmansien osapuolten evästeitä. Verkkosivustollamme käytetään myös kolmannen osapuolen yhteisöliitännäisiä, joiden avulla sivustolla voidaan esimerkiksi näyttää sosiaalisen median sisältöjä. Klikkaamalla ulkoisen sivuston merkkiä siirryt kyseiselle sivustolle, joka voi asettaa evästeitä omista palveluistaan ja omien periaatteidensa mukaisesti.

Voit itse päättää siitä, millaisia evästeitä sallit tallennettavan esimerkiksi selainasetustesi kautta. Voit halutessasi myös kieltää kaikkien evästeiden käytön muuttamalla selaimesi tai laitteesi asetuksia. Huomaa kuitenkin, että monet toiminnot edellyttävät, että verkkopalvelu voi tallentaa tekemäsi valinnat evästeiden avulla. Jos evästeet estää kokonaan, eivät kaikki toiminnot välttämättä ole käytettävissä

11. TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTTAMINEN

Pidätämme oikeuden muuttaa ja päivittää tätä tietosuojaselostetta. Jos teemme muutoksia tietosuojaselosteeseen, tiedotamme asiasta Juli Livingin verkkosivulla.

Vuokrattavat kohteet

Juli Lielahden Tuuli

Teivaankuja 5, Tampere

Laatukoteja mahtavilla korttelipalveluilla

Uudiskohde 2020

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 8

Muuttovalmis 31.10.2020

Vuokrattavat asunnotMiksi Juli?Hiilineutraalia asumistaMe olemme JuliUsein kysyttyäOta yhteyttä
RekisteriselosteTietoja verkkokaupasta