Me olemme Juli Living

Juli Espoon Luuna

Piispanpiha 5, Espoo

Luuna julkisivukuva 1
1/4

Toimiva arki, ihanat kodit ja loistava sijainti

Juli Espoon Luuna tarjoaa hyvät puitteet helppoon ja toimivaan arkeen! Luunasta löytyy avaria parvekkeellisia tai terassillisia perheasuntoja ja kaksioita. Kohde sijaitsee Espoon Piispansillan alueella aivan Matinkylän vieressä. Iso Omenan kauppakeskukseen ja Matinkylän metroasemalle kävelee 5 minuutissa. Kaikki helpon arjen kannalta tärkeät palvelut löytyvät muutaman askeleen päässä kotiovelta. Alueelta löytyy koulut ja useampi päiväkoti sekä ihastuttava Olarin asukaspuisto. Matinkylän rantaan, Espoon rantaraitille tai vaikka Nokkalan Majakalle fillaroi 8 minuutissa. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta tässä kohteessa: - Sijainti, palvelut aivan vieressä, lyhyt fillarointimatka Espoon rantaraitille - Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet - Ihanat valoisat huoneistot ja avarat, toimivat asuntopohjat - Viihtyisä, suojaisa sisäpiha - Hyvin varustellut kodit mm. keittiössä astianpesukone - Kaikissa asunnoissa lasitettu parveke tai lasitettu terassi Tässä taloyhtiössä on koteja toimivista ja valoisista kaksioista viihtyisiin ja avariin neliöihin. Osassa isommista kodeista löytyy kylpyhuoneen lisäksi myös erillis-wc ja muutamissa huoneistoissa on oma sauna. Parvekkeet ovat lasitettuja, samoin terassit, joissa on avattava terassilasitus. Asunnot sijaitsevat kolmessa portaassa ja kerroksia talossa on 5. Ajattomat sisustusmateriaalit, hyvät säilytysratkaisut, hyvin suunniteltu ja varusteltu keittiö ja helppohoitoiset kodin pinnat tekevät arjesta helppoa. Juli-asukkaana sinulla on käytössäsi myös taloyhtiön saunatilat ja yhteisissä tiloissa sijaitsevat kuivauskaapit. Kohteen suojaiselta ja vehreältä sisäpihalta löytyy leikkipaikka ja oleskelualue. Asukkailla on käytössään huoneistokohtainen irtaimistovarasto sekä pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot. Telia 50Mbit internet kuuluu vuokraan. Juli Espoon Luunan asukkaat voivat vuokrata pysäköintipaikan kiinteistön pihakannen alla olevasta Omenapiha-pysäköintihallista. Pysäköintihallipaikkoja on yhteensä 59 kpl. Vuokraus huoltoyhtiön kautta. Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä ja sertifioitua vihreää kaukolämpöä. Vuokraa koti suoraan verkosta!

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2014

Kerroksia

5

Vesimaksu 25 € aikuinen/kk

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Telia 50Mbit internet kuuluu vuokraan.

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Hissi

Kaksi talosaunaa.

Oma kuivaushuone jokaisessa rapussa. Ilman varausta. Ei pesulaa.

Yhteispiha-alue, jossa leikkialue.

Taloyhtiö on täysin savuton.

Pysäköintihalli 80 €/kk

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12 kk minimiasumisajalla.

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Juli Espoon Luuna tarjoaa hyvät puitteet helppoon ja toimivaan arkeen! Luunasta löytyy avaria parvekkeellisia tai terassillisia perheasuntoja ja kaksioita. Kohde sijaitsee Espoon Piispansillan alueella aivan Matinkylän vieressä. Iso Omenan kauppakeskukseen ja Matinkylän metroasemalle kävelee 5 minuutissa. Kaikki helpon arjen kannalta tärkeät palvelut löytyvät muutaman askeleen päästä kotiovelta.

  Alueen palveluita

  Prisma Olari

  300 m

  Mehiläinen Espoo Matinkylä

  60 m

  Elixia Länsiväylä

  180 m

  Kauppakeskus Länsikeskus

  350 m

  Kauppakeskus Iso Omena

  600 m

  Kala-Maijan päiväkoti

  600 m

  Kuitinmäen peruskoulu

  700 m

  Tynnyripuisto

  450 m

  Matinkallionpuiston leikkipaikka

  1000 m

  Lidl Olari Länsikeskus

  350 m

  carbon free

  7 syytä valita Juli-koti

  Me Julilla teemme vuokra-asumisesta helpompaa ja laadukkaampaa kuin koskaan.

  Laadukkaat asunnot

  Kaikki Juli-kodit ovat joko uusia tai hyväkuntoisia. Sitoudumme siihen, että ne säilyvät aina hyvässä kunnossa. Huollamme kotejamme aktiivisesti myös asumisesi aikana, jotta voit keskittyä huolettomaan elämiseen

  Panostamme hyvään asumiskokemukseen

  Jotta asuminen Juli-kodissa sujuu mukavasti, panostamme kotiemme laatuun. Keskitymme ratkaisuihin, joilla minimoidaan rakennuksen energiankulutus ja maksimoidaan asumisen laatu, viihtyisyys ja turvallisuus.

  Koti haltuun helposti

  Uuden kodin löytämisen tulee olla helppoa, ilman ylimääräistä stressiä. Me Julilla haluamme tehdä juuri sinulle sopivan kodin vuokraamisen mahdollisimman vaivattomaksi. Voit vuokrata uuden kodin kätevästi suoraan verkosta – tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja luottokortin. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos haluat käyttää muuta maksutapaa. Kaikki sivustollamme näkyvät kodit ovat vapaita tai vapautumassa olevia.

  Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitamme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Käytämme sertifioitua vihreää kaukolämpöä

  Kaikkien kaukolämmöllä lämpiävien Juli-kohteiden lämmitysenergia on sertifioitua vihreää kaukolämpöä.

  Juli-etuja asukkaille

  Julin asukkaana sinulle kuuluu useita elämää helpottavia etuja mm. muuttoon ja vakuutuksiin liittyen. Myös nopea nettiyhteys sisältyy vuokraan kaikissa Juli-kodeissa.

  Kohti hiilineutraalia asumista

  Tavoitteemme on muuttaa koko toimialan toimintatapoja, ajatellen asumista ja rakentamista ympäristöystävällisesti ja kestävästi pitkällä aikavälillä. Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kaikkea toimintaa ohjaa hiilineutraalius sekä rakennus- että asumisvaiheessa. Olemme sitoutuneet siihen, että kaikki kiinteistömme ovat hiilineutraaleja jo vuonna 2028.

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Koe, elä ja nauti elämästä Niittykummun Vaahterassa

  Valmistunut kesäkuussa 2022

  Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

  Kerroksia 9

  Muuttovalmis

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

  Valmistuu heinäkuussa 2023

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 8

  Muuttovalmis 1.7.2024

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

  Rakenteilla

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 9

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokra-asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa