Tyytyväisyystakuu

Juli Niittykummun Vaahtera

Rälssitilankuja 4, Espoo

1/8

Koe, elä ja nauti elämästä Niittykummun Vaahterassa

Juli Niittykummun Vaahtera on viehättävä uudiskohde Länsimetron varrella, kaakkois-Espoossa. Taloyhtiössä asuntoja on moderneista yksiöistä, saunallisiin perheasuntoihin. Upeissa Juli-kodeissa nautit laadukkaista materiaaleista ja ympäristöystävällisestä asumisesta. Helppohoitoiset pinnat, toimivat säilytysratkaisut ja käytännölliset pohjaratkaisut tekevät arjesta tanssia.

Näiden Juli-kotien ympäristössä on kaikki tarpeellinen. Ruokakauppa, Niittykummun koulu, liikenneyhteydet ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat kaikki kävelyetäisyyden päässä. Juli-asukkaana sinulla on käytössäsi asukassauna ja pyykkitupa. Juli-asukkaana nautit asukassovelluksen helppoudesta. PNT-asukassovelluksen kautta hoituvat kaikki varaukset yhteistiloihin – helposti kotisohvalta käsin! Voit siis heittää hyvästit vanhanaikaisille pesulakalentereille ja saunavuorolistoille. Asukkailla on käytössään huoneistokohtainen irtaimistovarasto sekä pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot.

Autoilijoille kohteella on parkkihalli sekä erillisiä ulkopaikkoja, mistä asukkaillamme on mahdollisuus vuokrata pysäköintioikeus. Paikkoja kokonaisuudessaan on 87, joista kolme on varattu sähköautoille. Pysäköintioikeuden hinta on 90 €/kk. Autopaikkojen vuokraus tapahtuu Aimo Parkin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Lisätietoja saatavuudesta ja hinnoista voit tiedustella myös Julin asiakaspalvelusta, juli@juliliving.com.

Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä ja kompensoimme rakentamisen ja asumisen aikaisen hiilijalanjäljen. Lisäksi Juli Niittykummun Vaahteralle on haettu LEED Kulta - ympäristösertifikaattia.

Kohteella vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan. Jokaisessa huoneistossa on huoneistokohtainen vedenmittaus.

Vuokraa koti joka antaa vapauden - yhdeltä istumalta ja suoraan verkosta! 

Juli Niittykummun Vaahtera on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €!

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2022

Kerroksia

9

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Irtaimistovarastot 1. ja 2. kerroksessa

Hissi

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Puolilämmin pysäköintihalli, paikkoja vuokrattavissa 87 kpl.

Liitteet

Talon esite (pdf)

Löydätkö näistä oman kotisi?

C 1341h+kt+p

22

730 €/kk

Kaikki talon vapaat asunnot

Uuden ajan Espoo yhdistää kaupungin helppouden ja lähiseudun vapauden Niittykumpu kuuluu Espoon modernimpiin asuinalueisiin. Täällä pääset nauttimaan Länsimetron tuomista erinomaisista liikenneyhteyksistä silti pitäen kiinni Espoon rauhallisesta puistokuvasta. Niittykummun Vaahteraa ympäröi kattavat palvelut sekä urheilumahdollisuudet. Esport Arena on vain kivenheiton päässä ja metroasemalta löydät K-Supermarketin, S-marketin sekä läheltä myös Lidlin. Kesäisin pääset pyörällä vain 10 minuutissa nauttimaan jäätelöä merenrantaan tai piknikille yhteen lähialueen monista puistoista.

 

Alueen palveluita

Niittykummun metroasema
300 m
Niittykummun koulu
500 m
Niittykummun skeittipuisto
1000 m
Niittypuiston leikkipaikka
350 m
Ruokakauppa, S-market
300 m
Leikkipuisto Niittykummunpuisto
250 m
Ruokakauppa, Lidl
1000 m
McDonald's Niittykumpu
1200 m
carbon free

Juli Niittykummun Vaahtera on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia

Juli Niittykummun Vaahteralle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia, joka varmistuu rakennuksen valmistumisen jälkeen kesällä 2022. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.