Me olemme Juli Living

Juli Nöykkiön Metsänhaltija

Laidunmaanraitti 4, Espoo

metsanhaltija kerhohuone paiva
1/10

Pientalomaista ja ympäristöystävällistä asumista vehreässä Nöykkiössä

Juli Nöykkiön Metsänhaltijassa pääset asumaan lähelle luontoa joutumatta tinkimään hyvin saavutettavista lähipalveluista, esimerkiksi päivittäistavarakaupat, kirjasto, koulu ja päiväkoti sijaitsevat lähellä. Finnoon palveluiden ääreen tai hienoille maastopyöräilyreiteille polkaisee fillarilla kymmenessä minuutissa!

Kohteessa koteja on näppäristä yksiöistä, viihtyisiin kolmioihin. Asuntoja on kolmessa kerroksessa ja jokaisella asunnolla on oma parveke tai terassi. Kohteen lämmitysmuotona on ympäristöystävällinen maalämpö ja asuntojen lämmitys on toteutettu lattialämmityksellä.

Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta kohteessa: - Luonnonläheinen sijainti lähellä päivittäispalveluita - 10 minuutissa autolla Iso Omenaan, josta pääsee n. 20 minuutissa metrolla Helsinkiin - Piharakennukset Huvila ja Villa, joissa Juli Lounge ja talosaunat - Integroidut kodinkoneet, kotien selkeä, tyylikäs ja moderni ilme - Vehreä sisäpiha, jossa leikkipaikka ja oleskelutilaa sekä hyötykasveja - Hyvin saavutettavat ja lukolliset polkupyörien säilytystilat - Ilmainen talopesula ja kolme kuivaushuonetta Juli Nöykkiön Metsänhaltija ja Juli Nöykkiön Tuulenhaltija muodostavat kodikkaan puutalokorttelikylän. Puihan keskellä sijaitsevat asukkaiden käytössä pihatalot Huvila ja Villa, joista löytyvät Juli Lounge ja talosaunat terasseineen. Suojaisella vehreällä piha-alueella on leikki- ja oleskelualue jonne on istutettu hyötykasveja asukkaiden iloksi. Lisäksi asukkaiden käytössä on ilmainen talopesula ja kolme kuivaushuonetta. Kaikki yhteistilat ovat varattavissa One4all Mobile -sovelluksen kautta kätevästi, vaikka kotisohvalta. Lisäksi asukkailla on käytössään huoneistokohtainen irtaimistovarasto sekä pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot.

Kotien keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja kaikki kodinkoneet ovat integroituja, myös astianpesukone ja kolmioista löytyy myös integroitu mikroaaltouuni. Ikkunoissa perinteiset sälekaihtimet on korvattu molempiin suuntaan liikkuvilla kangasvekkiverhoilla ja perinteinen wc-istuin on korvattu modernilla seinä-wc –istuimella. Kaikkien asuntojen materiaalivalintoja ja ratkaisuja ohjaa ympäristöystävällisyys ja käytettävyys aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Pysäköinti: Juli Nöykkiön Metsänhaltijan asukkailla on mahdollisuus lunastaa parkkipaikka taloyhtiön pihalta sijaitsevalta pysäköintialueelta. Taloyhtiöstä löytyy myös sähköautojen latauspisteellä varustettuja pysäköintipaikkoja. Parkkipaikan vuokraus tapahtuu AimoParkin asukaspysäköinnin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Parkkipaikan saatavuus ja tarkemmat tiedot sekä hinnat tulee aina varmistaa Aimo Parkilta, asukaspysakointi@aimopark.fi, 0207812400. Lisätietoja tarvittaessa juli@juliliving.com.  Kaikki autopaikat ovat ulkopaikkoja.

Vesimaksu ei sisälly vuokraan ja se laskutetaan huoneistokohtaisen kulutuksen mukaisesti.

Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä. Lisäksi Juli Nöykkiön Metsänhaltijalle on haettu LEED Gold - ympäristösertifikaattia. Juli Nöykkiön Metsänhaltija on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina.

Katso kaikki kohteen vapaat asunnot Asukkaiden palautetta: "Asuinalue sekä muut asukkaat ovat mukavia. Täällä on rauhallista asua ja asunto on mahtava." Etkö löytänyt sopivaa kotia? Katso myös viereisen Juli Nöykkiön Tuulenhaltijan vapaat asunnot.

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2022

Kerroksia

3

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Taloyhtiössä on kerhohuone

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Hissi

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12 kk minimiasumisajalla.

Lämpötolpaton autopaikka 20€/kk, lämpötolpallinen autopaikka 35€/kk ja sähköauton latauspaikka 50€/kk. Varmista autopaikan saatavuus Aimo Parkin kautta.

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Nöykkiön Metsänhaltijassa on sallittua heittää arkenakin vapaalle

  Nöykkiön asuinalue etelä-Espoossa on ihanteellinen paikka rauhaa rakastavalle kaupunkilaiselle. Autolla kurvaat Länsiväylälle ja sitä pitkin Helsinkiin tai Kirkkonummelle. Lähikaupat ovat alle puolen kilometrin päässä ja lähin bussipysäkki on viereisen Nöykkiönkadun varrella. Monipuoliseen ulkoiluun alue soveltuu mainiosti ja äkkiäkös alueen pyöräteitä pitkin polkaisee vaikkapa Matinkylän metroasemalle!

  Alueen palveluita

  Ruokakauppa

  400 m

  Nöykkiön koulu

  500 m

  Nöykkiönlaakson koulu

  500 m

  Nöykkiön päiväkoti

  500 m

  Nöykkiön kirjasto

  450 m

  Bussipysäkki

  600 m

  Nöykkiön pallokenttä ja puisto

  650 m

  carbon free

  Juli Nöykkiön Metsänhaltija

  Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

  Kohteelle on myönnetty LEED Gold-ympäristösertifikaatti

  Juli Nöykkiönlaakson Metsänhaltijalle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

  LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

  Minimoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

  Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta.

  Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitamme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

  Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Raportoimme CO2-päästöt

  Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Koe, elä ja nauti elämästä Niittykummun Vaahterassa

  Valmistunut kesäkuussa 2022

  Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

  Kerroksia 9

  Muuttovalmis

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

  Valmistuu heinäkuussa 2023

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 8

  Muuttovalmis 1.7.2024

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

  Rakenteilla

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 9

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokra-asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa