Tyytyväisyystakuu

Juli Nöykkiönlaakson Metsänhaltija

Laidunmaanraitti 4, Espoo

1/7

Innovatiivista asumista hiilineutraaleissa luhtitaloissa Nöykkiönlaaksossa

Juli Nöykkiönlaakson Metsänhaltija on puutalorakentamista parhaimmillaan! Kohteen rakentamisessa on hyödynnetty tehdasvalmisteisia, puisia rakennuselementtejä. Niiden esivalmistus on resurssitehokas menetelmä, joka optimoi rakentamista, suojelee elementtejä kosteudelta tarkemmin säädellyn valmistusympäristön ansiosta ja vähentää huomattavasti materiaalihävikkiä. Lue lisää täältä.

Tässä kohteessa koteja on näppäristä yksiöistä, viihtyisiin kolmioihin. Asuntoja on kolmessa kerroksessa ja jokaisella asunnolla on oma parveke. Ikkunoissa perinteiset sälekaihtimet on korvattu molempiin suuntaan liikkuvilla kangasvekkiverhoilla ja perinteinen wc-istuin on korvattu modernilla seinä-wc –istuimella. Kuinka modernia! Kaikkien asuntojen ratkaisu- ja materiaalivalintoja ohjaa ympäristöystävällisyys aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Viihtyisä pihasauna sekä kompakti kerhohuone ovat erillisrakennuksessa kohteen sisäpihalla. Ja parastahan on, että PNT-asukassovelluksen kautta hoituvat kaikki varaukset yhteistiloihin! Hyvästit vanhanaikaisille pesulakalentereille ja saunavuorolistoille. Lisäksi asukkailla on käytössään huoneistokohtainen irtaimistovarasto sekä pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot. Autopaikkojen vuokraus tapahtuu Aimo Parkin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Voit varmistaa parkkipaikan saatavuuden ja hinnat suoraan Julin asiakaspalvelusta, juli@juliliving.com. Sähköautojen latauspisteitä kohteella on kaksi kappaletta. Kaikki autopaikat ovat ulkopaikkoja. Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä ja kompensoimme rakentamisen ja asumisen aikaisen hiilijalanjäljen. Lisäksi Juli Nöykkiönlaakson Metsänhaltijalle on haettu LEED Kulta - ympäristösertifikaattia. Vuokraa koti joka antaa vapauden - yhdeltä istumalta ja suoraan verkosta!   Juli Nöykkiönlaakson Metsänhaltija on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €!

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2022

Kerroksia

3

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Taloyhtiössä on kerhohuone

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Hissi

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Talon vapaat asunnot

Idyllistä puutalorakentamista Latokaskenniityn reunalla

Nöykkiönlaakson asuinalue etelä-Espoossa on ihanteellinen paikka rauhaa rakastavalle kaupunkilaiselle. Autolla kurvaat Länsiväylälle ja sitä pitkin Helsinkiin tai Kirkkonummelle. Lähikaupat ovat alle puolen kilometrin päässä ja lähin bussipysäkki on viereisen Nöykkiönkadun varrella. Monipuoliseen ulkoiluun alue soveltuu mainiosti ja äkkiäkös alueen pyöräteitä pitkin polkaisee vaikkapa Matinkylän metroasemalle!

Alueen palveluita

Ruokakauppa

400 m

Nöykkiön koulu

500 m

Nöykkiönlaakson koulu

500 m

Nöykkiön päiväkoti

500 m

Nöykkiön kirjasto

450 m

Bussipysäkki

600 m

Nöykkiön pallokenttä ja puisto

650 m

carbon free

Juli Nöykkiönlaakson Metsänhaltija on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on myönnetty LEED Gold-ympäristösertifikaatti

Juli Nöykkiönlaakson Metsänhaltijalle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Tutustu myös näihin

Muuttovalmis

Saunalahti, Espoo

Magneettikatu 3

Rentoa elämää meren läheisyydessä Espoon Saunalahdessa

Uudiskohde 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 7

Muuttovalmis 31.10.2022

Friisilä, Espoo

Piispanmäentie 1

Rentoa ja viihtyisää kerrostaloasumista Friisilän Heinätähdessä

Uudiskohde 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmiota

Kerroksia 7

Muuttovalmis

Leppävaara, Espoo

Tulkinkuja 3

Moderneja kaupunkikoteja loistavien urheilu- ja lähipalveluiden äärellä

Rakennusvuosi 2021

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 8

Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.