Me olemme Juli Living

Juli Leppävaaran Atleetti

Tulkinkuja 3, Espoo

Tulkinkuja A16, vuokra-asunto Espoo
1/14
360-esittely

Moderneja kaupunkikoteja loistavien urheilu- ja lähipalveluiden äärellä

Juli Leppävaaran Atleetin kodeista on näppärä kulkea harrastuksiin, töihin ja opintoihin tai sitten vain nauttia oman kodin avarista ja puistomaisista näkymistä. Atleetin kaikissa Juli-kodeissa on tiskikonein varustellut kauniit keittiöt, laadukkaat pintamateriaalit ja tilavat kylpyhuoneet pesukoneliitännöillä.

Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €!

Parasta tässä kohteessa: - Palvelut ja kulkuyhteydet lähellä - Kohteella valoisat asuntoratkaisut sekä laadukkaat materiaalit ja keittiön varusteet - Asukkaiden vapaassa käytössä hyvin varusteltu taloyhtiön kuntosali - Kohteella viihtyisä kerhohuone, useampi talosauna sekä aurinkoterassi - Puistomaisemat ja Leppävaaran mainiot ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet

Taloyhtiössä on sauna, pesutupa, kuivaushuone ja tilava kerhohuone. Talon idylliselle sisäpihalle on suunniteltu hauskasti pyörävaraston katolle aurinkoterassi, missä voit hyödyntää yhteiskäyttöisiä viljelylaatikoita tai paistatella päivää. Juli Leppävaaran Atleetti on alunperin toimistorakennus, joka on saaneerattu kauttaaltaan asunnoiksi. Aivan naapurustossasi sijaitsee monipuoliset liikuntapalvelut maauimalasta, lenkkipolkuihin, nurmikenttiin ja jäähalliin. Laurea ammattikorkeakoulun Leppävaaran kampukselle on vain kivenheiton matka. Sello palveluineen ja Leppävaaran asema on vain noin 700 metrin päässä kotioveltasi.

Autoiletko? Unohda lumien pyyhkiminen auton katolta, sillä Juli Leppävaaran Atleetilla on autopaikkoja vuokrattavana viereisestä pysäköintilaitoksesta. Autopaikkojen vuokraus tapahtuu Aimo Parkin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Voit varmistaa parkkipaikan saatavuuden Aimo Parkin asukaspysäköinnistä. Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä ja kompensoimme rakentamisen ja asumisen aikaisen hiilijalanjäljen.

Juli Leppävaaran Atleetti on saanut ensimmäisenä asuinrakennuksena Suomessa LEED Gold -tason ympäristösertifikaatin. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Juli Leppävaaran Atleetti on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit tervetulleita.

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

8

Vesimaksu 25 € aikuinen/kk

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiössä on hissi

Lämmitystolpallinen ulkopaikka 35€/kk, autohallin kattamaton paikka 50€/kk ja autohallin katettu paikka 60€/kk. Varmista autopaikan saatavuus Aimo Parkin kautta.

Irtaimistovarastot kellarikerroksessa

Talosaunoja 3

Kerhohuone ja monitoimitila

Talopesula ja kuivaushuone

Polkupyörävarasto kellarikerroksessa

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12 kk minimiasumisajalla.

Liitteet

Talon esite (pdf)

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Kaikki mitä tarvitset on lähellä

   

  Juna-asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelyn päässä, ja lähijunilla ja busseilla hurautat Helsingin keskustaan noin 25 minuutissa. Autoilijaa ilahduttaa mahdollisuus omaan parkkipaikkaan, ja myös pyörille löytyy hyvin tilaa.

  Juli Leppävaaran Atleetin sijainti suorastaan kutsuu kokeilemaan lähialueen ravintoloita ja kauppakeskus Sellon palveluita. Lyömättömän monipuoliset urheilumahdollisuudet ja lähiluonto kutsuu liikkumaan. Pulahda kesäpäivänä maauimalan altaisiin, kiipeile puiden latvassa tai iske nappikset jalkaan ja joukkueen paita päälle.

  Alueen palveluita

  Leppävaaran uimahalli ja maauimala

  550 m

  Leppävaaran urheiluhalli

  300 m

  Leppävaaran asema

  700 m

  Kauppakeskus Sello

  750 m

  Kirjasto

  1000 m

  Ruokakauppa

  400 m

  carbon free

  Juli Leppävaaran Atleetti

  Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi

  Kohteelle on myönnetty LEED Gold -ympäristösertifikaattia

  Juli Leppävaaran Atleetti on saanut ensimmäisenä asuinrakennuksena Suomessa LEED Gold -tason ympäristösertifikaatin. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

  LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Minimoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

  Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta.

  Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

  Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

  Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitamme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

  Raportoimme CO2-päästöt

  Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis 2.5.2024

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

  Uudiskohde 2024

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita

  Kerroksia 9

  Muuttovalmis

  Saunalahti, Espoo

  Magneettikatu 3

  Rentoa elämää meren läheisyydessä Espoon Saunalahdessa

  Valmistunut maaliskuussa 2022

  Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

  Kerroksia 7

  Muuttovalmis

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Koe, elä ja nauti elämästä Niittykummun Vaahterassa

  Valmistunut kesäkuussa 2022

  Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

  Kerroksia 9

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa