Me olemme Juli Living

Juli Niittykummun Helmi

Rälssitilankuja 4, Espoo

Helmi K573 olohuone paiva VL
1/8

Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

Juli Niittykummun Helmi tarjoaa tyylikkäitä koteja hyvillä kulkuyhteyksillä Länsimetron varrella, kaakkois-Espoossa. Tämä kohde pitää sisällään valikoiman eri tyylisiä moderneja koteja yksiöistä isoihin ja ylellisiin perheasuntoihin, joissa voi nauttia ympäristöystävällisestä asumisesta. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta kohteessa: - Sijainti; palvelut ja luonto lähellä - Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet, metrolle 5 minuuttia kävellen - Viihtyisä ja suojaisa korttelipiha, jossa mm. leikkipaikka - Monipuolisesti huoneistopohjia erilaisilla materiaalivalinnoilla - Asunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys - Laadukkaat materiaalit ja varusteet mm. astianpesukone ja kvartsitasot - Asukkaiden käytössä talopesula, talosauna ja viihtyisä Juli Lounge Talo on yhdeksänkerroksinen ja siihen valmistuu 59 korkealaatuista asuntoa, jotka ovat kooltaan 23,5-115 m2. Kaikista asunnoista löytyy joko terassi, tavallinen- tai ranskalainen parveke. Asunnot jakautuvat seuraavanlaisesti: 1h+kt: 23,5-26 m2, 29 kpl 2h+kt: 31,5-58,5 m2, 11 kpl 2h+kt+s: 43,5-44 m2, 5 kpl 3h+kt: 55,5-58,5 m2, 9 kpl 3h+kt+s: 69 m2, 3 kpl 4h+kt+s: 115 m2, 2 kpl Kotien suunnittelu- ja materiaalivalintoja on ohjannut ympäristöystävällisyys ja ajattomuus. Laadukkaissa kodeissa on käytetty varioiden kolmea eri sisustusmateriaaliratkaisua:

1. Raikkaan sävyiset skandinaavisen vaaleat kovapuulattiat valkoisen keittiön kera. 2. Murrettu sävykokonaisuus ajattomalla kovapuulattialla ja pehmeän harmaa keittiö messinkivetimillä. 3. Tunnelmallinen ja moderni musta keittiö sekä upea syvänruskea kovapuulattia. Jokaisessa keittiössä on kestävä ja moderni kvartsitaso. Keittiöiden materiaalit ovat huolella valittuja, ja jokaisesta keittiöstä löytyy astianpesukone. Lisäksi osassa asunnoista keittiön kodinkoneet ovat integroituja (esim. integroitu mikroaaltouuni tai kylmälaitteet). Myös kotien kylpyhuoneista löytyy kolmea eri tyylikokonaisuutta. Vaihtoehtoina ovat klassinen valko-harmaa, spa-henkinen tummanharmaa sekä lämmin hiekan sävyinen kylpyhuone. Valittavana on jopa parvekkeellinen kylpyhuone sadesuihkuilla ja kylpyammeella. Kohteen ympäristö tarjoaa kaikki arjen palvelut kävelyetäisyydellä, kuten ruokakaupan, Niittykummun koulun, julkiset liikenneyhteydet sekä monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Asukkaana voit hyödyntää talon pyykkitupaa, ihanaa talosaunaa ja Juli Lounge-yhteistilaa! Pääset varaamaan ne helposti One4all Mobile -asukassovelluksen kautta. Lisäksi sinulla on käytössäsi huoneistokohtainen irtaimistovarasto sekä pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot. Pysäköinti: Juli Niittykummun Helmen asukkaat voivat vuokrata pysäköintioikeuden kohteen pysäköintihallista tai pihalta. Pihapaikkoja on saatavilla vain pieni määrä. Lisäksi kohteella on muutama lämpötolpallinen sekä sähköauton lataukseen suunniteltu paikka. Pysäköintioikeuksien vuokraus tapahtuu AimoParkin asukaspysäköinnin kautta, Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Lisätietoja tarvittaessa juli@juliliving.com. Juli Niittykummun Helmi on ympäristöystävällinen valinta, sillä käytämme vihreää sähköä ja optimoimme energiankäytön tekoälyllä. Kohteen lämmitysenergia tuotetaan maalämmöllä. Kohteelle on haettu LEED Gold - ympäristösertifikaattia. Asunnot vuokrataan kalustamattomina ja lemmikit ovat tervetulleita. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan, ja jokaisessa huoneistossa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Juli Niittykummun Helmi on täysin savuton taloyhtiö. Etkö löytänyt sopivaa kotia? Katso myös muut Niittykummun Juli-korttelin vapaat asunnot.

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2024

Kerroksia

9

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12kk minimiasumisajalla.

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Taloyhtiössä on kerhohuone

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Pysäköintihalli 90 €/kk, ulkopaikka 60 €/kk.

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Hissi

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Uuden ajan Espoo yhdistää kaupungin helppouden ja lähiseudun vapauden

  Niittykumpu kuuluu Espoon moderneimpiin asuinalueisiin. Täällä pääset nauttimaan Länsimetron tuomista erinomaisista liikenneyhteyksistä silti pitäen kiinni Espoon hurmaavasta puistokuvasta. Niittykummun Helmeä ympäröivät kattavat palvelut sekä urheilumahdollisuudet. Esport Arena on vain kivenheiton päässä ja metroasemalta löydät K-Supermarketin, S-marketin sekä läheltä myös Lidlin. Kesäisin pääset pyörällä vain 10 minuutissa nauttimaan jäätelöä merenrantaan tai piknikille yhteen lähialueen monista puistoista.

  Alueen palveluita

  Niittykummun metroasema

  300 m

  Leikkipuisto Niittykummunpuisto

  250 m

  Niittykummun koulu

  500 m

  Niittykummun skeittipuisto

  1000 m

  Niittypuiston leikkipaikka

  350 m

  McDonald's Niittykumpu

  1200 m

  Bodom Bar & Sauna

  500 m

  S-Market Niittykumpu

  450 m

  Lidl Niittykumpu

  1000 m

  carbon free

  Juli Niittykummun Helmi on ympäristöystävällinen valinta

  Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

  Kohteelle on haettu LEED Gold-tason ympäristösertifikaattia

  Tälle kohteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Minimoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

  Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta.

  Kohde lämpenee maalämmöllä

  Nämä kodit lämpenevät pääosin maalämmöllä.

  Energiaa aurinkopaneeleista

  Kiinteistön omaa sähköntuotantoa tukee aurinkopaneelit.

  Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitamme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

  Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Koe, elä ja nauti elämästä Niittykummun Vaahterassa

  Valmistunut kesäkuussa 2022

  Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

  Kerroksia 9

  Muuttovalmis

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

  Valmistuu heinäkuussa 2023

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 8

  Muuttovalmis

  Niittykumpu, Espoo

  Rälssitilankuja 4

  Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

  Uudiskohde 2024

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita

  Kerroksia 9

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokra-asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa