Me olemme Juli Living

Juli Espoon Liinaharja

Perilänniitty 7, Espoo

Liinaharja julkisivukuva 2
1/5

Helppoa ja rentoa asumista lähellä luontoa ja palveluita

Juli Espoon Liinaharja tarjoaa helppoa ja viihtyisää asumista lähellä palveluita ja luontoa. Liinaharja tarjoaa toimivia kaupunkikoteja valoisista yksiöistä avariin kolmioihin. Kohde sijaitsee Perkkaalla hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Liinaharjassa asut lähellä palveluita mm. päiväkoti, koulu ja ruokakauppa löytyvät alle 10 minuutin kävelymatkan päästä ja Sellon ja Leppävaaran palvelut noin 20 minuutin kävelymatkan päässä. Talin ulkoilualueelle kuten frisbeegolf-radalle tai iso Huopalahden lintupaikalle fillaroit alle viidessä minuutissa. Leppävaaran uimahalli- ja maauimala sekä urheilupuisto löytyvät 10 minuutin fillarimatkan päästä.

Elisan laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta tässä kohteessa: - Sijainti, palvelut ja luonto lähellä - Hyvät julkiset liikenneyhteydet - Ihanat valoisat huoneistot ja avarat, toimivat asuntopohjat - Viihtyisä, toiminnallinen sisäpiha ja tontin ympäristö - Hyvin varustellut kodit mm. keittiössä astianpesukone - Ilmainen kuntosali viereisen yhtiön tiloissa

Tässä taloyhtiössä on koteja toimivista ja valoisista yksiöistä viihtyisiin ja avariin kolmioihin ja osasta asuntoja löytyy myös oma sauna. Parvekkeet ovat lasitettuja, samoin terassit, joissa on avattava terassilasitus. Asunnot sijaitsevat kolmessa portaassa ja kerroksia talossa portaasta riippuen on yhteensä 6-8. Ajattomat sisustusmateriaalit, hyvät säilytysratkaisut, hyvin suunniteltu keittiö ja helppohoitoiset kodin pinnat tekevät arjesta helppoa. Keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja kaikista keittiöistä löytyy mm. astianpesukone ja induktiokeittotaso. Juli-asukkaana sinulla on käytössäsi kuivauskaapit ja talosauna. Saunavuoron varaukset onnistuvat kätevästi One4all Mobile -asukassovelluksen kautta – helposti kotisohvalta! Viereisestä yhtiöstä löytyy kuntosali, joka on myös Julin asukkaiden käytettävissä maksutta. Kuntosalille saa käyttöoikeuden huollolta, lisätietoja ja ohjeet kulkuavaimen noutoon saat Julin asiakaspalvelusta; juli@juliliving.fi. Asukkailla on käytössään huoneistokohtainen irtaimistovarasto sekä pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot. Myös pihalta löytyy lukittavia pyöräkatoksia.

Tässä kohteessa on viihtyisä ja suojaisa sisäpiha, josta löytyy kuntoiluvälineitä ja leikkipaikka. Piha-alueen vieressä virtaa Monikonpuro, jonka penkereeltä löytyy viihtyisä oleskelualue. Juli Espoon Liinaharjan asukkaat voivat vuokrata autopaikan kiinteistön pihalta tai erillisestä pysäköintihallista. Autopaikkojen vuokraus tapahtuu AimoParkin asukaspysäköinnin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Autopaikan saatavuus ja tarkemmat tiedot sekä hinnat tulee aina varmistaa Aimo Parkilta, asukaspysakointi@aimopark.fi, 0207812400. Lisätietoja tarvittaessa juli@juliliving.com. Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä ja sertifioitua vihreää kaukolämpöä. Vuokraa koti suoraan verkosta!

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2018

Kerroksia

8

Vesimaksu 25 € aikuinen/kk

Elisan 50Mbit laajakaista kuuluu vuokraan.

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Hissi

Talosauna

Pyöräkellari

Ilmainen kuntosali naapurikiinteistössä. Vapaasti varattavissa.

Pysäköintipaikkoja vuokrattavana kiinteistön pihalta sekä erillisestä pysäköintihallista. Autohallipaikka 50€/kk, lämmitystolpallinen ulkopaikka 35€/kk ja kylmä ulkopaikka 15€.

Leikkipaikka kiinteistön pihalla.

Kuivauskaapit

Viereisen yhtiön kuntosali, maksuton. Lisätietoja ja ohjeet kulkuavaimen noutoon; juli@juliliving.fi.

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12 kk minimiasumisajalla.

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Juli Espoon Liinaharja tarjoaa helppoa ja viihtyisää asumista lähellä palveluita ja luontoa. Liinaharja tarjoaa toimivia kaupunkikoteja valoisista yksiöistä avariin kolmioihin. Kohde sijaitsee Vermonniityssä hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Liinaharjassa asut lähellä palveluita mm. päiväkoti, koulu ja ruokakauppa löytyvät alle 10 minuutin kävelymatkan päästä ja Sellon ja Leppävaaran palvelut noin 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  Katso kaikki Vermonniityn vapaat asunnot

  Alueen palveluita

  Vermontie, bussipysäkki

  50 m

  Mäkkylä, rautatieasema

  700 m

  Leppävaara, rautatieasema

  1200 m

  K-Market Perkkaa

  700 m

  Majurinpuisto, ulkokuntoilupaikka

  400 m

  Talin frisbeegolfpuisto

  900 m

  Kauppakeskus Sello

  1500 m

  Fressi Leppävaara, hyvinvointikeskus

  1000 m

  Kuntosali Fressi 24h

  1400 m

  Vermo Arena

  300 m

  Perilän leikkipuisto

  200 m

  Majurinkulman päiväkoti

  950 m

  Perkkaan koulu

  600 m

  carbon free

  7 syytä valita Juli-koti

  Me Julilla teemme vuokra-asumisesta helpompaa ja laadukkaampaa kuin koskaan.

  Laadukkaat asunnot

  Kaikki Juli-kodit ovat joko uusia tai hyväkuntoisia. Sitoudumme siihen, että ne säilyvät aina hyvässä kunnossa. Huollamme kotejamme aktiivisesti myös asumisesi aikana, jotta voit keskittyä huolettomaan elämiseen

  Panostamme hyvään asumiskokemukseen

  Jotta asuminen Juli-kodissa sujuu mukavasti, panostamme kotiemme laatuun. Keskitymme ratkaisuihin, joilla minimoidaan rakennuksen energiankulutus ja maksimoidaan asumisen laatu, viihtyisyys ja turvallisuus.

  Koti haltuun helposti

  Uuden kodin löytämisen tulee olla helppoa, ilman ylimääräistä stressiä. Me Julilla haluamme tehdä juuri sinulle sopivan kodin vuokraamisen mahdollisimman vaivattomaksi. Voit vuokrata uuden kodin kätevästi suoraan verkosta – tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja luottokortin. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos haluat käyttää muuta maksutapaa. Kaikki sivustollamme näkyvät kodit ovat vapaita tai vapautumassa olevia.

  Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitamme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Käytämme sertifioitua vihreää kaukolämpöä

  Kaikkien kaukolämmöllä lämpiävien Juli-kohteiden lämmitysenergia on sertifioitua vihreää kaukolämpöä.

  Juli-etuja asukkaille

  Julin asukkaana sinulle kuuluu useita elämää helpottavia etuja mm. muuttoon ja vakuutuksiin liittyen. Myös nopea nettiyhteys sisältyy vuokraan kaikissa Juli-kodeissa.

  Kohti hiilineutraalia asumista

  Tavoitteemme on muuttaa koko toimialan toimintatapoja, ajatellen asumista ja rakentamista ympäristöystävällisesti ja kestävästi pitkällä aikavälillä. Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kaikkea toimintaa ohjaa hiilineutraalius sekä rakennus- että asumisvaiheessa. Olemme sitoutuneet siihen, että kaikki kiinteistömme ovat hiilineutraaleja jo vuonna 2028.

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Kilo, Espoo

  Multahaankuja 6

  Leppoisaa elämää Kilossa

  Valmistunut syyskuussa 2018

  Yksiöitä, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 4

  Muuttovalmis

  Leppävaara, Espoo

  Tulkinkuja 3

  Moderneja kaupunkikoteja loistavien urheilu- ja lähipalveluiden äärellä

  Valmistunut kesäkuussa 2021

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 8

  Muuttovalmis

  Nöykkiö, Espoo

  Laidunmaanraitti 8

  Idyllistä puutalorakentamista Latokaskenniityn reunalla

  Valmistunut huhtikuussa 2023

  Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

  Kerroksia 3

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokra-asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Juliliving.dk
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa