Tyytyväisyystakuu

Juli Martinlaakson Mestari

Laajaniityntie 2 b, Vantaa

1/6
360-esittely

Ympäristöystävällinen koti luonnon ja kulttuurin keskellä

Juli Martinlaakson Mestarin Juli-kodissa nautit nykyaikaisesta ja laadukkaasta asumisesta aivan Martinlaakson kulttuuripolun sydämessä. Kaikissa Juli-kodeissa on lasitetut parvekkeet, laadukkaat pintamateriaalit, hyvin varustellut kauniit keittiöt ja tilavat kylpyhuoneet pesukoneliitännöillä. Juli Martinlaakson Mestarista on lisäksi erinomaiset kulkuyhteydet. Arkea helpottavat lähellä sijaitsevat Martinlaakson monipuoliset palvelut. Lähikauppa löytyy kulman takana, ja muutaman korttelin säteellä on myös kirjasto, ravintoloita, terveyskeskus ja useita kouluja. 5 minuutin kävelymatkan päässä olevalta Martinlaakson asemalta kuljet junalla Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa ja myös bussilla matkat taittuvat näppärästi. Aseman yhteydessä oleva uusittu ostoskeskus ravintoloineen ja palveluineen on käden ulottuvilla. Taidepolun ympäristössä on runsaasti katutaidetta ja tien toisella puolella oleva kulttuuritalo Martinus tarjoaa kulttuurin ystävälle monipuolisen ohjelmistotarjonnan. Juli Martinlaakson Mestarin läheltä löydät runsaasti vehreitä luontokohteita, lenkkipolkuja sekä ulkoliikuntapaikkoja. Vedä lenkkarit jalkaan ja nauti metsän siimeksiä halkovista pururadoista tai peltojen poikki kulkevien hiekkateiden viehätyksestä ja nappaa eväät mukaan kaupunkipiknikille. Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä ja kompensoimme rakentamisen ja asumisen aikaisen hiilijalanjäljen. Asunnoissa säilytysratkaisuihin on panostettu, jonka lisäksi säilytystilaa löytyy huoneistokohtaisesta irtainvarastosta. Taloyhtiössä on pesutupa ja kuivaushuone. Parkkihalliin pääset näppärästi hissillä, ja kaupunkipyöräparkkikin löytyy korttelin kupeesta.

Juli Martinlaakson Mestarin asukkaiden parkkipaikkojen vuokraus tapahtuu Aimo Parkin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Parkkipaikka pysäköintihallissa on 55€/kk. Voit varmistaa parkkipaikan saatavuuden Aimo Parkin asukaspysäköinnistä.

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

6

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Hissi

Varmista autopaikan saatavuus Aimo Parkin kautta, hinta 55€/kk

Talopesula ja kuivaushuone

Irtaimistovarastot 1. kerroksessa

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Liitteet

Talon esite (pdf)

Löydätkö näistä oman kotisi?

Ei vapaana olevia asuntoja tällä hetkellä.

Vaivatonta liikkumista ja paikka omalle autolle

 

Juna-asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelyn päästä, ja lähijunilla ja busseilla hurautat Helsingin keskustaan alle puolen tunnin. Autoilijaa ilahduttaa mahdollisuus omaan parkkipaikkaan, ja myös pyörille löytyy hyvin tilaa.

Juli Martinlaakson Mestarin sijainti Martinlaakson taidepolulla tarkoittaa, että voit nauttia kulttuurista aivan kotiovellasi. Kotikorttelista löytyy monia taidekohteita ja lähipalveluita.

Vehreä ja monipuolinen lähiluonto kutsuu liikkumaan, ja aivan läheltä löydät ihastuttavia maisemareittejä. Nauti nokipannukahvit laavun nuotiopaikalla, kuntoile ulkoliikuntapaikoilla tai pulahda viereisen uimahallin altaisiin.

Alueen palveluita

Martinlaakson rautatieasema
300 m
Bussipysäkki
150 m
Kaupunkipyöräasema
150 m
Ruokakauppa
200 m
Martinlaakson ostari
450 m
Martinlaakson uimahalli
150 m
Martinlaakson koulu
250 m
Martinlaakson päiväkoti
50 m
carbon free

Juli Martinlaakson Mestari on ympäristöystävällinen valinta

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli?
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.