Tyytyväisyystakuu

Juli Tikkurilan Verraton

Unikkotie 5, Vantaa

1/8
360-esittely

Laadukkaita uusia koteja Tikkurilan sydämessä moneen tarpeeseen

Tikkurilan monipuolisten palveluiden keskelle rakentuvat uudet Juli-kodit tarjoavat puitteet moderniin ja huolettomaan kaupunkiasumiseen. Huoneistoja löytyy moneen makuun ja elämäntilanteisiin kompakteista yksiöistä tilaviin saunallisiin perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit, tilavat kylpyhuoneet ja hyvin varustellut keittiöt kivitasoilla. Internet kuuluu tietysti vuokraan ja meille ovat lemmikitkin tervetulleita. Juli Tikkurilan Verraton on ympäristöystävällinen valinta, sillä käytämme vain vihreää sähköä, optimoimme rakennuksen energiakäyttöä tekoälyllä ja kompensoimme rakentamisen ja asumisen aikaisen hiilijalanjäljen. Kohteella on BREEAM Very Good -ympäristösertifiointi. Asunnot sijaitsevat aivan Tikkurilan keskustassa, mutta silti luontokaan ei ole kaukana. Tikkurilan rautatieasemalle ja kauppakeskus Dixiin kävelet muutamassa minuutissa ja ostoskeskus Tikkuri on aivan naapurissa. Kaupungintalo ja terveyskeskus ovat kulman takana, ja vehreän Keravanjoen varteen tai vaikkapa Tiedekeskus Heurekaan kävelet kymmenessä minuutissa. Nappaa eväät mukaan ja suuntaa nauttimaan joen varren monipuolista virkistysalueista tai lenkkeile jokimaisemissa.

Autoilevan asukkaan on mahdollista vuokrata pysäköintioikeus korttelin pysäköintihallista 90€ kuukausihintaan. Pysäköintioikeudet vuokraa Julin asiakaspalvelu.

Kaikki tarvittava on lähellä kotia, jossa pääset nauttimaan kaupunkiasumisen parhaista puolista kauniisti toteutetussa Juli-kodissa, upouuden korttelin sydämessä. Kortteli saavuttaa täyden loistonsa arviolta 2022.

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

8

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiössä on hissi

Varmista pysäköintioikeuden saatavuus Julin asiakaspalvelusta, hinta 90€/kk

Taloyhtiössä sauna

Talopesula

Pyörävarasto sisätiloissa

Irtaimistovarastot kellarissa

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla.

Liitteet

Talon esite (pdf)

Löydätkö näistä oman kotisi?

J 1141h+kt+ransk

24

728 €/kk

Kaikki talon vapaat asunnot

Hetkessä kotiovelta töihin, opiskelemaan, harrastuksiin ja vapaa-ajan viettoon

 

Nauti verrattomien liikenneyhteyksien eduista. Kauppakeskus Tikkuri, Dixi ja juna-asema ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Helsingin keskustaan tai Pasilan Triplaan sujahdat junalla 20 minuutissa, kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon palveluiden äärelle reilussa vartissa ja lentokentällekin vain 20 minuutissa.

Tai hyppää pyörän selkään ja nauti Keravanjoen rantareitistä sen monipuolisine virkistysmahdollisuuksineen. Päiväkoti, koulut ja leikkipuistot ovat kävelyetäisyydellä.

Alueen palveluita

Bussipysäkki
30 m
Tikkurilan asema
400 m
Kauppakeskus Tikkuri
100 m
Kuntosali
400 m
Hampurilasravintola
100 m
Helsinki-Vantaan lentoasema
6000 m
Jokiranta
500 m
Åvikin leikkipaikka
500 m
carbon free

Juli Tikkurilan Verraton on ympäristöystävällinen valinta

Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi.

BREEAM-ympäristösertifioitu asuintalo

Juli Tikkurilan Verrattomalle on myönnettu Very Good-tason BREEAM-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Very Good-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) -luokitus on maailman pitkäaikaisimmin käytössä ollut globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Tutustu myös näihin

Muuttovalmis

Martinlaakso, Vantaa

Martinlaaksonpolku 8

Sisäpihan rauhaa luonnon ja kulttuurin keskellä

Rakennusvuosi 2021

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 8

Muuttovalmis

Martinlaakso, Vantaa

Laajaniityntie 2 b

Ympäristöystävällinen koti luonnon ja kulttuurin keskellä

Rakennusvuosi 2021

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 6

  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.