Tyytyväisyystakuu

Juli Kalasataman Edison

Työpajankatu 6, Helsinki

1/7
360-esittely

Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

Juli Kalasataman Edison on kaksitoista kerroksinen uudiskohde Helsingin Kalasatamassa. Asuntotyyppejä taloyhtiössä on kaikkiin eri elämäntilanteisiin - viehättävistä yksiöistä aina saunallisiin loft-henkisiin perhe-asuntoihin. Asuntoja talossa yhteensä 110 kappaletta kahdessa eri rapussa. Viehättävä sisäpiha on muiden korttelin taloyhtiöiden kanssa yhteinen.  

Taloyhtiössä asukkaiden varattavissa on viihtyisät yhteistilat. Pesula, kuivaushuone ja erillinen monikäyttötila löytyvät 1.kerroksesta sekä sauna ja kerhotila hulppeilla näkymillä 12. kerroksesta. Huoneistoissa lämmitys on kaukolämmöllä toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys. Kylpyhuoneissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Ilmanvaihtojärjestelmä on keskitetty. Kaikissa asunnoissa on Leanheat-järjestelmä, joka optimoi rakennuksen lämmitysjärjestelmän toiminnan.

Kalasataman moderni ja monipuolinen tunnelma sitoo yhteen kaikki mitä koti, palvelut, työ ja vapaa-aika tarvitsevat. Vireän kaupunkielämän vastapainona on helppo ja välitön pääsy luontoon ja meren äärelle. Kalasatamasta onkin jo muotoutunut 3 000 ihmisen elävä ja persoonallinen kaupunginosa.

Juli Kalasataman Edisonin asukkailla on mahdollisuus lunastaa pysäköintioikeus taloyhtiön pysäköintihallista. Pysäköintihallia operoi Aimo Park. Pysäköintioikeuden hinta on 130 € /kk.

Vuokraa heti, tutustu asuntoon ja nauti kodista joka antaa vapauden. Uusi Juli-koti Kalasatamasta on ykkösvalinta!  

Juli Kalasataman Edison on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €!

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2022

Kerroksia

12

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Hissi

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiössä on kerhohuone

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Puolilämmin autohalli, jossa autopaikkoja on yhteensä 37 kpl.

Liitteet

Talon esite (pdf)

Löydätkö näistä oman kotisi?

A 51h+kt+p

26

800 €/kk

Kaikki talon vapaat asunnot

Helsingin itäisen kantakaupungin merellinen helmi

Sörnäisten kaupunginosaan kuuluva urbaani Kalasatama tuo palvelut, työn, kodin ja vapaa-ajan yhteen. Metrolla hurautat kymmenessä minuutissa Rautatientorille tai fillarilla poljet merimaisemia ihaillen kauppatorille samassa ajassa. Kauppakeskus Redin kattojen alla on kaikki tarpeellinen aina kymmenistä ravintoloista isoihin ruokakauppoihin. Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus on myös aivan kulman takana. Tulevaisuudessa Kalatasama henkii oikeaa suurkaupungin tunnelmaa, sillä Kalasataman keskuksen alueelle metroaseman ympärille rakentuu 23–35-kerroksisten tornitalojen keskittymä.

Alueen palveluita

Kalasataman metroasema
200 m
Bussilinjat 55 ja 56
50 m
Kalasataman Terveys- ja hyvinvointikeskus
450 m
Kauppakeskus Redi
100 m
Mustikkamaan ulkoilualue
1300 m
Teurastamon kulttuurialue
250 m
Lidl Tukkutori
450 m
Kalasataman Peruskoulu
700 m
carbon free

Juli Kalasataman Edison on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on haettu LEED Gold-ympäristösertifikaattia

Juli Jätkäsaaren Kommodorille on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia, joka varmistuu rakennuksen valmistumisen jälkeen syksyllä 2021. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli?
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.