Me olemme Juli Living

Juli Herttoniemen Paratiisilintu

Kirvesmiehenkatu 4, Helsinki

Herttoniemen Paratiisilinnun visualisointi
1/10

Urbaani unelmakoti Herttoniemestä!

Juli Herttoniemen Paratiisilintuun valmistuu 128 laadukasta, valoisaa ja parvekkeellista Juli-kotia. Kohde sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella ja niin metrolle kuin kauppakeskus Hertsiin kävelee reilussa viidessä minuutissa. Lähialueilta löytyy useampi koulu ja päiväkoti. Myös lähialueen monipuoliset luontokohteet ovat helposti saavutettavissa. Pääset kävellen 10 minuutissa Roihuvuoren kirsikkapuistoon ja Herttoniemen kartanopuistoon, ja 15 minuutissa Tuorinniemen uimarannalle.

Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta kohteessa: - Kaikissa kohteen kodeissa on lattialämmitys ja tilava parveke - Loistava sijainti; palvelut aivan vieressä, hyvät julkiset liikenneyhteydet - Monipuoliset, toimivat ja valoisat asuntopohjat - Kotien sisustusmateriaalit ovat poikkeuksellisen tyylikkäät ja laadukkaat - Kodeissa käytännölliset säilytysratkaisut mm. liukuovikaapisto - Hyvät yhteistilat; talopesula, Juli Lounge-yhteistila, talosaunaosasto

Kohde tarjoaa koteja monipuolisiin tarpeisiin. Asuntojen pohjat vaihtelevat yksiöistä tilaviin neliöihin. Lisäksi kohteessa on yksi viisiö. Osassa perheasunnoista on sauna ja erillinen wc-tila kylpyhuoneen lisäksi. Kaikissa asunnoissa on iso parveke, joille käynti tapahtuu lasisten liukuovien kautta. Asuntojen ilme on raikas ja ajattoman skandinaavinen. Laadukkaat materiaalit ja varusteet kuten astianpesukone ja keittiön kvartsitasot kuuluvat jokaisen kodin varustukseen. Kiinteisiin säilytysratkaisuihin on panostettu määrällisesti sekä laadullisesti. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Kohteen pysäköintihallissa on vuokrattavana 50 autopaikkaa, joista kahdessa on sähköauton latauspisteet. Autopaikkojen vuokraus tapahtuu Aimo Parkin kautta, Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Lisätietoja vuokraukseen liittyen voi kysyä Julin asiakaspalvelusta, juli@juliliving.com. Kohteeseen rakentuu asukkaiden yhteiskäyttöön viihtyisä Juli Lounge ja talosauna, joden yhteydessä on tilava parveke. Asukkaiden käytössä on myös talopesula sekä hyvät ja helposti saavutettavat polkupyörien säilytystilat. Taloyhtiön piha on suojaisa ja sieltä löytyy viihtyisä leikkialue ja oleskelualue. Talon asukkaat saavat käyttöönsä asuntokohtaisen irtaimistovaraston. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan. Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Vastuullisuus on ohjannut koko kohteen suunnittelua ja Juli Herttoniemen Paratiisilinnulle on myönnetty LEED Platina-tason ympäristösertifikaatti. Kohteen energialuokka on A. Kohteeseen asennetaan aurinkopaneelit tukemaan kiinteistön sähköntuotantoa. Kohde lämpenee sertifioidulla vihreällä kaukolämmöllä ja käytämme kiinteistössä sertifioitua vihreää sähköä. Juli Herttoniemen Paratiisilintu on täysin savuton taloyhtiö. Tupakointi on sallittua vain sille merkityllä paikalla. Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Asunnot vuokrataan kalustamattomina.

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

8

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12 kk minimiasumisajalla

Juli Lounge ja talosauna.

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Pysäköintioikeus kiinteistön omasta hallista 80€/kk. Kaksi sähköauton latauspistettä. Ota yhteyttä Aimo Park, asukaspysakointi@aimopark.fi, puh. 020 781 2400.

Talopesula

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Lastenvaunuvarasto

Leikkipaikka kiinteistön pihalla.

Hissi

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Ei vapaana olevia asuntoja tällä hetkellä.

  Herttoniemi on vanha ja monipuolinen kaupunginosa Itä-Helsingissä. Alueella sijaitsee muun muassa Herttoniemen kartano, joka on Itä-Helsingin vanhin kartano. Nykyään Herttoniemi koostuu useammasta alueesta, joiden rakennuskannat ovat muodoltaan ja iältään hyvinkin monimuotoista. Kävelyetäisyydellä on paljon erilaisia palveluita, kuten ravintoloita, ruokakauppoja, liikuntamahdollisuuksia ja kauppakeskus Hertsi. Lähistöltä löytyy myös useampi päiväkoti ja koulu. 

  Metroasema sijaitsee kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Talon edustalta kulkee myös useampia bussilinjoja. Metromatka keskustaan kestää vain kymmenen minuuttia. Kävellen sen sijaan pääset nopeasti esimerkiksi Tuorinniemen uimarannalle, Roihuvuoren kirsikkapuistoon tai lukuisille ihastuttaville ulkoilureiteille. Alue on siis erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat palveluiden ja keskustan läheisyyttä, mutta toisaalta arvostavat luontoa ja omaa rauhaa.

  Alueen palveluita

  Kauppakeskus Hertsi

  500 m

  Herttoniemen Metro

  800 m

  Laivalahdenportti bussipysäkki

  500 m

  Terveystalo Herttoniemi

  500 m

  Roihuvuoren kirsikkapuisto

  450 m

  Stadin ammattiopisto, Abraham Wetterin tien toimipaikka

  250 m

  Porolahden peruskoulun yläaste

  1200 m

  Porolahden peruskoulun ala-aste, Roihuvuori

  900 m

  Päiväkoti Poronlahti

  1200 m

  Päiväkoti Herttoniemi

  1000 m

  Roihuvuoren kirjasto

  800 m

  Marimekko Outlet Herttoniemi

  160 m

  Kuntosali Fressi 24h Herttoniemi

  600 m

  Roihuvuoren ulkokuntosali

  1200 m

  Treffi Pub & Bistro

  750 m

  Lidl, Herttoniemi

  550 m

  S-market Herttoniemi

  700 m

  McDonald's Herttoniemi

  400 m

  Herttoniemen ranta

  700 m

  Tuoriniemen uimaranta, Herttoniemi

  1000 m

  carbon free

  Juli Herttoniemen Paratiisilintu

  Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi

  Ympäristön hyväksi

  Kaikkea toimintaamme ohjaa ympäristöystävällisyys, hiilineutraalius ja kestävä kehitys – sekä rakennus- että asumisvaiheessa.

  LEED-sertifioitu asuintalo (Paratiisilintu)

  Juli Herttoniemen Paratiisilinnulle on myönnetty LEED Platina-tason ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton taho. Sertifikaatti edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä investointeja energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Kiinteistö suunniteltu A-energialuokkaan

  Juli Herttoniemen Paratiisilintu on suunniteltu tehokkaimpaan A-energialuokkaan.

  Kaikki käyttämämme energia on päästötöntä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Energiaa aurinkopaneeleista

  Kiinteistön omaa sähköntuotantoa tukee aurinkopaneelit.

  Käytämme sertifioitua uusiutuvaa kaukolämpöä

  Kaikkien kaukolämmöllä lämpiävien Juli-kohteiden lämmitysenergia on uusiutuvaa sertifioitua vihreää kaukolämpöä.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

  Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot.

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Alppiharju, Helsinki

  Kalliolanrinne 4

  Persoonallinen 2020 valmistunut talo keskellä Alppiharjun kaupunginosaa

  Valmistunut kesäkuussa 2020

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 6

  Muuttovalmis

  Jätkäsaari, Helsinki

  Bahamankatu 4

  Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

  Valmistunut elokuussa 2021

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 6

  Muuttovalmis

  Kalasatama, Helsinki

  Työpajankatu 6

  Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

  Valmistunut joulukuussa 2021

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita, neliöitä ja yksi viisiö

  Kerroksia 12

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokra-asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa