Me olemme Juli Living

Juli Herttoniemen Paratiisilintu

Kirvesmiehenkatu 4, Helsinki

Herttoniemen Paratiisilintu visualisointi
1/6

Urbaani unelmakoti Herttoniemestä!

Juli Herttoniemen Paratiisilintuun valmistuu 128 laadukasta, valoisaa ja parvekkeellista Juli-kotia. Kohde sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella ja niin metrolle kuin kauppakeskus Hertsiin kävelee reilussa viidessä minuutissa. Lähialueilta löytyy useampi koulu ja päiväkoti. Myös lähialueen monipuoliset luontokohteet ovat helposti saavutettavissa. Pääset kävellen 10 minuutissa Roihuvuoren kirsikkapuistoon ja Herttoniemen kartanopuistoon, ja 15 minuutissa Tuorinniemen uimarannalle.

Tässä kohteessa yhdistyy urbaanin asumisen ja vaivattoman arjen parhaat puolet! Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta kohteessa: - Kaikissa asunnoissa on tilava parveke - Loistava sijainti; palvelut vieressä, hyvät julkiset liikenneyhteydet - Herttoniemen ja Roihuvuoren ihanien ulkoilualueiden läheisyys - Monipuoliset, toimivat ja valoisat asuntopohjat - Kotien sisustusmateriaalit ovat poikkeuksellisen tyylikkäät ja laadukkaat - Kodeissa käytännölliset säilytysratkaisut mm. liukuovikaapisto - Lattialämmitys - Hyvät yhteistilat

Kohde tarjoaa koteja monipuolisiin tarpeisiin. Asuntojen pohjat vaihtelevat yksiöistä tilaviin neliöihin. Lisäksi kohteessa on yksi viisiö. Osassa perheasunnoista on sauna ja erillinen wc-tila kylpyhuoneen lisäksi. Kaikissa asunnoissa on iso parveke, joille käynti tapahtuu lasisten liukuovien kautta.

Asuntojen ilme on raikas ja ajattoman skandinaavinen. Laadukkaat materiaalit ja varusteet kuten astianpesukone ja keittiön kvartsitasot kuuluvat jokaisen kodin varustukseen. Kiinteisiin säilytysratkaisuihin on panostettu määrällisesti sekä laadullisesti. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Kohteen pysäköintihallissa on vuokrattavana 50 autopaikkaa 80€ kuukausihintaan. Hallista löytyy myös kaksi sähköauton latauspistettä. Parkkipaikan vuokraus tapahtuu AimoParkin asukaspysäköinnin kautta, Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Parkkipaikan saatavuus ja tarkemmat tiedot sekä hinnat tulee aina varmistaa Aimo Parkilta, asukaspysakointi@aimopark.fi, puh. 020 781 2400. Lisätietoja tarvittaessa juli@juliliving.com.

Kohteeseen rakentuu asukkaiden yhteiskäyttöön viihtyisä Juli Lounge ja talosauna, jonka yhteydessä on vilvoitteluparveke. Asukkaiden käytössä on myös talopesula sekä hyvät ja helposti saavutettavat polkupyörien säilytystilat. Taloyhtiön piha on suojaisa ja sieltä löytyy viihtyisä leikkialue ja oleskelualue. Talon asukkaat saavat käyttöönsä asuntokohtaisen irtaimistovaraston. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan. Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus.

Vastuullisuus on ohjannut koko kohteen suunnittelua ja kohteelle haetaan LEED Gold/Platina-ympäristösertifikaattia. Kohteen energialuokka on A. Kohteeseen asennetaan aurinkopaneelit tukemaan kiinteistön sähköntuotantoa. Kohde lämpenee sertifioidulla vihreällä kaukolämmöllä ja käytämme kiinteistössä sertifioitua vihreää sähköä. Juli Herttoniemen Paratiisilintu on täysin savuton taloyhtiö. Tupakointi on sallittua vain sille merkityllä paikalla. Asunnot vuokrataan kalustamattomina.

Vuokraa koti suoraan verkosta!

Talo on vielä rakennusvaiheessa, jonka vuoksi järjestämme asuntoesittelyitä vain kodin vuokranneille. Esittelyt alkavat alustavasti marraskuun aikana. Tarkempi ajankohta sovitaan yhdessä työmaan kanssa kun asuntoja on turvallista mennä katsomaan. Tiedotamme kaikkia asunnon vuokranneita heti kun asuntoesittelyt alkavat. Vuokratessasi Juli-kodin turvanasi on tyytyväisyystakuu.

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

8

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Parkkipaikkoja kiinteistön omasta hallista 80€/30vrk. Kaksi sähköauton latauspistettä. Lisätietoja Aimo Park, asukaspysakointi@aimopark.fi, puh. 020 781 2400.

Juli Lounge ja talosauna.

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Lastenvaunuvarasto

Leikkipaikka kiinteistön pihalla.

Hissi

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Herttoniemi on vanha ja monipuolinen kaupunginosa Itä-Helsingissä. Alueella sijaitsee muun muassa Herttoniemen kartano, joka on Itä-Helsingin vanhin kartano. Nykyään Herttoniemi koostuu useammasta alueesta, joiden rakennuskanta on muodoltaan ja iältään hyvinkin monimuotoista. Kävelyetäisyydellä on paljon erilaisia palveluita kuten ravintoloita, ruokakauppoja, liikuntamahdollisuuksia ja kauppakeskus Hertsi. Lähistöltä löytyy myös useampi päiväkoti ja koulu. 

  Metroasema sijaitsee kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Talon edustalta kulkee myös useampia bussilinjoja. Metromatka keskustaan kestää vain kymmenen minuuttia. Kävellen sen sijaan pääset nopeasti esimerkiksi Tuorinniemen uimarannalle, Roihuvuoren kirsikkapuistoon tai muille lukuisille ihastuttaville ulkoilureiteille. Alue on siis erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat palveluiden ja keskustan läheisyyttä, mutta toisaalta arvostavat luontoa ja omaa rauhaa.

  Alueen palveluita

  Kauppakeskus Hertsi

  500 m

  Herttoniemen Metro

  800 m

  Laivalahdenportti bussipysäkki

  500 m

  Terveystalo Herttoniemi

  500 m

  Roihuvuoren kirsikkapuisto

  450 m

  Stadin ammattiopisto, Abraham Wetterin tien toimipaikka

  250 m

  Porolahden peruskoulun yläaste

  1200 m

  Porolahden peruskoulun ala-aste, Roihuvuori

  900 m

  Päiväkoti Poronlahti

  1200 m

  Päiväkoti Herttoniemi

  1000 m

  Roihuvuoren kirjasto

  800 m

  Marimekko Outlet Herttoniemi

  160 m

  Kuntosali Fressi 24h Herttoniemi

  600 m

  Roihuvuoren ulkokuntosali

  1200 m

  Treffi Pub & Bistro

  750 m

  Lidl, Herttoniemi

  550 m

  S-market Herttoniemi

  700 m

  McDonald's Herttoniemi

  400 m

  Herttoniemen ranta

  700 m

  Tuoriniemen uimaranta, Herttoniemi

  1000 m

  carbon free

  Juli Herttoniemen Paratiisilintu

  Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi

  Ympäristön hyväksi

  Kaikkea toimintaamme ohjaa ympäristöystävällisyys, hiilineutraalius ja kestävä kehitys – sekä rakennus- että asumisvaiheessa.

  LEED-sertifioitu asuintalo

  Juli Herttoniemen Paratiisilintu on suunniteltu LEED-Platina tason mukaisesti ja kohteelle tullaan hakemaan Platina-tason mukaista LEED-ympäristösertifikaattia. Sertifikaatin myöntää riippumaton taho. Sertifikaatti edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Kiinteistö suunniteltu A-energialuokkaan

  Juli Herttoniemen Paratiisilintu on suunniteltu tehokkaimpaan A-energialuokkaan.

  Kaikki käyttämämme energia on päästötöntä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Energiaa aurinkopaneeleista

  Kiinteistön omaa sähköntuotantoa tukee aurinkopaneelit.

  Käytämme sertifioitua uusiutuvaa kaukolämpöä

  Kaikkien kaukolämmöllä lämpiävien Juli-kohteiden lämmitysenergia on uusiutuvaa sertifioitua vihreää kaukolämpöä.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

  Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot.

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Jätkäsaari, Helsinki

  Bahamankatu 4

  Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

  Valmistunut elokuussa 2021

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 6

  Muuttovalmis

  Malmi, Helsinki

  Vanha Helsingintie 19

  Unelmia 16 kerroksessa Malmilla

  Valmistunut maaliskuussa 2023

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 16

  Muuttovalmis

  Kalasatama, Helsinki

  Työpajankatu 6

  Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

  Valmistunut joulukuussa 2021

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita, neliöitä ja yksi viisiö

  Kerroksia 12

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa