Me olemme Juli Living

Juli Lamminpään Runoilija

Nauhatehtaanraitti 9, Tampere

Runoilija A39 MH
1/16

Viihtyisää kaupunkiasumista luonnonhelmassa

Juli Lamminpään Runoilija on erinomainen valinta helppoa ja rauhallista arkea arvostavalle kaupunkilaiselle, joka haluaa kuitenkin asua luonnon läheisyydessä. Kaikki arjen keskeisimmät palvelut, kuten kaupat, ravintolat ja liikuntamahdollisuudet sijaitsevat kävelyetäisyydellä talosta.

Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta tässä kohteessa: - Ympäristöystävällisyys, A-energialuokka, LEED-ympäristösertifiointi - Sijainti, luonto ja palvelut lähellä - Suojaisa sisäpiha - Kivat ja toimivat asuntopohjat - Asuntojen kauniit ja laadukkaat pintamateriaalit

Lamminpään Runoilija tarjoaa asuntoja monenlaisille asukkaille viidessä kerroksessa. Kohteen asuntotyypit vaihtelevat yksiöistä neliöihin ja kooltaan asunnot ovat 24-88 m². Tilan tuntua koteihin luovat jokaisesta asunnon yhteydestä löytyvät ranskalaiset tai lasitetut parvekkeet. Talo tarjoaa monipuolisia pohjaratkaisuja, joista osaan kuuluu mm. vaatehuone. Kotien ratkaisu- ja materiaalivalintoja ovat ohjanneet muiden Juli-kohteiden tavoin ympäristöystävällisyys sekä ajattomuus, suunnittelusta toteutukseen saakka. Talon piha-alue on suojaisa ja sieltä löytyy tilaa niin lapsille kuin aikuisille viihtyisän oleskelualueen sekä leikkipaikan muodossa. Talon asukkaat saavat käyttöönsä asuntokohtaisen irtaimistovaraston. Juli Lamminpään Runoilijan asukkaat voivat vuokrata itselleen parkkipaikan. Kohteelta löytyy 47 autopaikkaa, joista kuusi on autotallipaikkoja ja neljä sähköauton latauspaikkoja. Loput paikat ovat lämmityspistokepaikkoja. Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä ja tässä kohteessa uusiutuvaa kaukolämpöä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä ja lisäksi tämä kohde on suunniteltu A energialuokkaan. Juli Lamminpään Runoilijalle on haettu LEED Gold - ympäristösertifikaattia. Jokaisessa huoneistossa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Vuokraa koti suoraan verkosta! Juli Lamminpään Runoilija on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Huom! Kohteen osoite (Nauhatehtaanraitti 9) ei löydy vielä karttapalveluista. Lähin osoite on Suonsivunkatu 14, 33420 Tampere.

Vuokrauksessa auttaa paikallinen yhteistyökumppanimme Asuntopehtoori – vuokraus onnistuu myös suoraan Julin verkkosivujen kautta.

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2024

Kerroksia

5

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Hissi

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12 kk minimiasumisajalla.

Lämmitystolpallinen autopaikka 45-55€/kk ja autohallipaikka 130€/kk. Ota yhteyttä Aimo Park, asukaspysakointi@aimopark.fi, puh. 020 781 2400.

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Lamminpää on viihtyisä pääosin pientaloista koostuva asuinalue lähellä Lielahden ja Tesoman palveluita. Löydät noin kilometrin säteeltä mm. ruokakaupan, Lamminpään koulun, erinomaiset ulkoilureitit sekä uimarannan. Alue tarjoaa myös erinomaiset urheilumahdollisuudet. Pyöräilyetäisyydellä on mm. urheilukenttä, padelhalli, kuntosali sekä uimahalli. Noin kymmenen minuutin pyöräilymatkan päästä löydät myös isommat kaupat kuten Prisman ja Citymarketin sekä kauppakeskus Liken ravintolat ja palvelut. Alue sopii siis erinomaisesti rauhallista ja helppoa arkea kaipaavalle kaupunkilaiselle, joka arvostaa luonnon läheisyyttä.

  Katso kaikki Lamminpään vapaat asunnot

  Alueen palveluita

  K-Market Lamminpää

  400 m

  Bussipysäkki

  400 m

  Lamminpään päiväkoti

  500 m

  Lamminpään koulu

  1400 m

  Luonnonpuisto Pikku-Tohloppi

  600 m

  Tohlopin uimaranta

  1200 m

  Kauppakeskus Like

  2000 m

  Bar Lato

  600 m

  ELIXIA Lielahti

  2000 m

  GOGO Express Lielahti

  2100 m

  carbon free

  Juli Lamminpään Runoilija

  Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi

  Ympäristön hyväksi

  Kaikkea toimintaamme ohjaa ympäristöystävällisyys, hiilineutraalius ja kestävä kehitys – sekä rakennus- että asumisvaiheessa.

  Kohteelle on haettu LEED Gold-tason ympäristösertifikaattia

  Tälle kohteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Kaikki käyttämämme energia on päästötöntä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Käytämme sertifioitua uusiutuvaa kaukolämpöä

  Kaikkien kaukolämmöllä lämpiävien Juli-kohteiden lämmitysenergia on uusiutuvaa sertifioitua vihreää kaukolämpöä.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

  Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot.

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Tesoma, Tampere

  Tesomankuja 3 (A-talo), Tesoman Valtatie 37b (B- ja C-porras)

  Uusia vuokrakoteja monipuolisten palveluiden sydämessä Tesomalla

  Valmistunut maaliskuussa 2023

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 9

  Muuttovalmis

  Lielahti, Tampere

  Teivaankuja 5

  Laatukoteja mahtavilla korttelipalveluilla

  Valmistunut lokakuussa 2020

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 8

  Muuttovalmis

  Haukiluoma, Tampere

  Tyviraitti 9

  Luonnonrauhaa ja erinomaisia liikuntamahdollisuuksia

  Valmistunut marraskuussa 2020

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 5

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokra-asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Juliliving.dk
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa