Me olemme Juli Living

Juli Lamminpään Taiteilija

Nauhatehtaanraitti 17, Tampere

Taiteilija A23 olohuone-keittiö
1/10

Helppoa ja rentoa kaupunkiasumista lähellä luontoa

Juli Lamminpään Taiteilija on erinomainen valinta rauhallista ja helppoa arkea kaipaavalle kaupunkilaiselle, joka arvostaa luonnon läheisyyttä. Lähistöltä löytyvät kaikki arjen tarpeelliset palvelut kaupoista ja ravintoloista liikuntamahdollisuuksiin.

Lamminpään Taiteilijassa on asuntoja monenlaiselle asukkaalle viidessä kerroksessa. Kohteen asuntotyypit vaihtelevat yksiöistä neliöihin. Kooltaan asunnot ovat 24-88 m². Kaikissa Lamminpään Taiteilijan kodeissa on ihanana lisänä joko ranskalainen tai lasitettu parveke. Talo tarjoaa monipuolisia pohjaratkaisuja, joista osaan kuuluu mm. sauna ja vaatehuone. Juli-kotien ratkaisu- ja materiaalivalintoja ohjaa aina ympäristöystävällisyys sekä ajattomuus suunnittelusta toteutukseen saakka. Talon asukkaat saavat käyttöönsä asuntokohtaisen irtaimistovaraston. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta tässä kohteessa: - Ympäristöystävällisyys, A-energialuokka LEED-sertifiointi - Sijainti, luonto ja palvelut lähellä - Suojaisa sisäpiha - Kivoja ja toimivia asuntopohjia Talon piha-alue on suojaisa ja sieltä löytyy tilaa niin lapsille kuin aikuisille viihtyisän oleskelualueen sekä leikkipaikan muodossa.

Pysäköinti: Juli Lamminpään Taiteilijan asukkaat voivat vuokrata nimetyn parkkipaikan tai autotallipaikan taloyhtiön tontilta hintaan 45-130€/30vrk. Kohteelta löytyy 47 autopaikkaa, joista kuusi on autotallipaikkoja ja neljä sähköauton latauspaikkoja. Parkkipaikan vuokraus tapahtuu AimoParkin asukaspysäköinnin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Parkkipaikan saatavuus ja tarkemmat tiedot sekä hinnat tulee aina varmistaa Aimo Parkilta, asukaspysakointi@aimopark.fi, 0207812400. Lisätietoja tarvittaessa juli@juliliving.com Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä ja tässä kohteessa uusiutuvaa kaukolämpöä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä ja lisäksi tämä kohde on suunniteltu A energialuokkaan. Juli Lamminpään Taiteilijalle on haettu LEED Gold - ympäristösertifikaattia.

Jokaisessa huoneistossa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Vuokraa koti joka antaa vapauden - yhdeltä istumalta ja suoraan verkosta! Juli Lamminpään Taiteilija on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Huom! Kohteen osoite ei näy vielä karttapalveluissa ja lähin osoite on Suonsivunkatu 7, Tampere, Suomi.

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

5

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Hissi

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Autotallipaikat ja mahdollisuus ladata sähköautoa. Varmista saatavuus ja vuokraa paikka Aimo Parkilta.

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Helppoa ja viihtyisää kaupunkiasumista lähellä luontoa

  Lamminpää on viihtyisä pääosin pientaloista koostuva asuinalue lähellä Lielahden ja Tesoman palveluita. Löydät noin kilometrin säteeltä mm. ruokakaupan, Lamminpään koulun, erinomaiset ulkoilureitit sekä uimarannan. Alue tarjoaa myös erinomaiset urheilumahdollisuudet. Pyöräilyetäisyydellä on mm. urheilukenttä, padelhalli, kuntosali sekä uimahalli. Noin kymmenen minuutin pyöräilymatkan päästä löydät myös isommat kaupat kuten Prisman ja Citymarketin sekä kauppakeskus Liken ravintolat ja palvelut. Alue sopii siis erinomaisesti rauhallista ja helppoa arkea kaipaavalle kaupunkilaiselle, joka arvostaa luonnon läheisyyttä.

  Alueen palveluita

  K-Market Lamminpää

  400 m

  Bussipysäkki

  400 m

  Lamminpään päiväkoti

  500 m

  Lamminpään koulu

  1400 m

  Luonnopuisto Pikku-Tohloppi

  600 m

  Tohlopin uimaranta

  1200 m

  Kauppakeskus Like

  2000 m

  Bar Lato

  600 m

  ELIXIA Lielahti

  2000 m

  GOGO Express Lielahti

  2100 m

  carbon free

  Juli Lamminpään Taiteilija

  Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi

  Ympäristön hyväksi

  Kaikkea toimintaamme ohjaa ympäristöystävällisyys, hiilineutraalius ja kestävä kehitys – sekä rakennus- että asumisvaiheessa.

  Kaikki käyttämämme energia on päästötöntä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

  Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Haukiluoma, Tampere

  Tyviraitti 9

  Luonnonrauhaa ja erinomaisia liikuntamahdollisuuksia

  Valmistunut marraskuussa 2020

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 5

  A-rappu muuttovalmis heti, B ja C -raput valmiita kesällä 2023

  Tesoma, Tampere

  Tesomankuja 3 (A-talo), Tesoman Valtatie 37b (B- ja C-porras)

  Uusia vuokrakoteja monipuolisten palveluiden sydämessä Tesomalla

  Valmistuu maaliskuussa 2023

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 9

  Muuttovalmis

  Lielahti, Tampere

  Teivaankuja 5

  Laatukoteja mahtavilla korttelipalveluilla

  Valmistunut lokakuussa 2020

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 8

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa