Me olemme Juli Living

Juli Lamminpään Taiteilija

Nauhatehtaanraitti 17, Tampere

Taiteilija A23 olohuone-keittiö
1/10

Helppoa ja rentoa kaupunkiasumista lähellä luontoa

Juli Lamminpään Taiteilija on erinomainen valinta rauhallista ja helppoa arkea kaipaavalle kaupunkilaiselle, joka arvostaa luonnon läheisyyttä. Lähistöltä löytyvät kaikki arjen tarpeelliset palvelut kaupoista ja ravintoloista liikuntamahdollisuuksiin.

Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta tässä kohteessa: - Ympäristöystävällisyys, A-energialuokka LEED-sertifiointi - Sijainti, luonto ja palvelut lähellä - Suojaisa sisäpiha - Kivoja ja toimivia asuntopohjia Talon piha-alue on suojaisa ja sieltä löytyy tilaa niin lapsille kuin aikuisille viihtyisän oleskelualueen sekä leikkipaikan muodossa. Lamminpään Taiteilijassa on asuntoja monenlaiselle asukkaalle viidessä kerroksessa. Kohteen asuntotyypit vaihtelevat yksiöistä neliöihin. Kooltaan asunnot ovat 24-88 m². Kaikissa Lamminpään Taiteilijan kodeissa on ihanana lisänä joko ranskalainen tai lasitettu parveke. Talo tarjoaa monipuolisia pohjaratkaisuja, joista osaan kuuluu mm. vaatehuone. Juli-kotien ratkaisu- ja materiaalivalintoja ohjaa aina ympäristöystävällisyys sekä ajattomuus suunnittelusta toteutukseen saakka. Talon asukkaat saavat käyttöönsä asuntokohtaisen irtaimistovaraston.

Pysäköinti: Juli Lamminpään Taiteilijan asukkaat voivat vuokrata nimetyn parkkipaikan tai autotallipaikan taloyhtiön tontilta. Kohteelta löytyy 47 autopaikkaa, joista kuusi on autotallipaikkoja ja neljä sähköauton latauspaikkoja. Parkkipaikan vuokraus tapahtuu AimoParkin asukaspysäköinnin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Parkkipaikan saatavuus ja tarkemmat tiedot sekä hinnat tulee aina varmistaa Aimo Parkilta, asukaspysakointi@aimopark.fi, 0207812400. Lisätietoja tarvittaessa juli@juliliving.com.  Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä ja tässä kohteessa uusiutuvaa kaukolämpöä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä ja lisäksi tämä kohde on suunniteltu A energialuokkaan. Juli Lamminpään Taiteilijalle on myönnetty LEED Gold - ympäristösertifikaattia.

Jokaisessa huoneistossa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Vuokraa koti joka antaa vapauden - yhdeltä istumalta ja suoraan verkosta! Juli Lamminpään Taiteilija on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Huom! Kohteen osoite ei näy vielä karttapalveluissa ja lähin osoite on Suonsivunkatu 7, Tampere, Suomi.

Vuokrauksessa auttaa paikallinen yhteistyökumppanimme Asuntopehtoori – vuokraus onnistuu myös suoraan Julin verkkosivujen kautta.

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

5

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Hissi

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Lämmitystolpallinen autopaikka 45-55€/kk ja autohallipaikka 130€/kk. Ota yhteyttä Aimo Park, asukaspysakointi@aimopark.fi, puh. 020 781 2400.

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12 kk minimiasumisajalla.

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Helppoa ja viihtyisää kaupunkiasumista lähellä luontoa

  Lamminpää on viihtyisä pääosin pientaloista koostuva asuinalue lähellä Lielahden ja Tesoman palveluita. Löydät noin kilometrin säteeltä mm. ruokakaupan, Lamminpään koulun, erinomaiset ulkoilureitit sekä uimarannan. Alue tarjoaa myös erinomaiset urheilumahdollisuudet. Pyöräilyetäisyydellä on mm. urheilukenttä, padelhalli, kuntosali sekä uimahalli. Noin kymmenen minuutin pyöräilymatkan päästä löydät myös isommat kaupat kuten Prisman ja Citymarketin sekä kauppakeskus Liken ravintolat ja palvelut. Alue sopii siis erinomaisesti rauhallista ja helppoa arkea kaipaavalle kaupunkilaiselle, joka arvostaa luonnon läheisyyttä.

  Alueen palveluita

  K-Market Lamminpää

  400 m

  Bussipysäkki

  400 m

  Lamminpään päiväkoti

  500 m

  Lamminpään koulu

  1400 m

  Luonnonpuisto Pikku-Tohloppi

  600 m

  Tohlopin uimaranta

  1200 m

  Kauppakeskus Like

  2000 m

  Bar Lato

  600 m

  ELIXIA Lielahti

  2000 m

  GOGO Express Lielahti

  2100 m

  carbon free

  Juli Lamminpään Taiteilija

  Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi

  Ympäristön hyväksi

  Kaikkea toimintaamme ohjaa ympäristöystävällisyys, hiilineutraalius ja kestävä kehitys – sekä rakennus- että asumisvaiheessa.

  Kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti

  Tälle kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja.

  LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Kaikki käyttämämme energia on päästötöntä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Käytämme sertifioitua uusiutuvaa kaukolämpöä

  Kaikkien kaukolämmöllä lämpiävien Juli-kohteiden lämmitysenergia on uusiutuvaa sertifioitua vihreää kaukolämpöä.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

  Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Lamminpää, Tampere

  Nauhatehtaanraitti 9

  Viihtyisää kaupunkiasumista luonnon helmassa

  Valmistuu maaliskuussa 2024

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 5

  Muuttovalmis

  Tesoma, Tampere

  Tesomankuja 3 (A-talo), Tesoman Valtatie 37b (B- ja C-porras)

  Uusia vuokrakoteja monipuolisten palveluiden sydämessä Tesomalla

  Valmistunut maaliskuussa 2023

  Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

  Kerroksia 9

  Muuttovalmis

  Haukiluoma, Tampere

  Tyviraitti 9

  Luonnonrauhaa ja erinomaisia liikuntamahdollisuuksia

  Valmistunut marraskuussa 2020

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 5

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokra-asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa