Tyytyväisyystakuu

Juli Bertelinkulman Kajaste

Kreivinaukio 1, Turku

1/6
360-esittely

Urbaania asuintunnelmaa kehittyvän kaupunginosan sykkeessä

Solmi vuokrasopimus nyt ja asu kaksi viikkoa ilmaiseksi!

Kampanjaehdot: Jotta voit hyödyntää kampanjamme, niin asunnon vuokraus on tehtävä verkkosivuillamme 21.1.2022-15.2.2022 välisenä aikana ja vuokrasopimuksen alkamispäivä tulee olla viimeistään 1.3.2022. Vuokrauksen yhteydessä maksettu ennakkovuokra 250 euroa vähennetään ensimmäiseltä täyden kuukauden vuokralaskulta.  Tämä kampanja koskee ainoastaan Juli Bertelinkulman Kajasteen vapaita vuokra-asuntoja. Kampanjaetua ei voi yhdistää aiemmin tehtyihin vuokrasopimuksiin eikä etua ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Juli Bertelinkulman Kajaste on kuusikerroksinen uudiskohde Turun Herttuankulmassa. Asuntotyyppejä taloyhtiössä on yksiöistä kaksioihin. Kohde tulee rakentumaan kolmessa eri vaiheessa. Ensimmäisenä päivänvalon näkevät A- ja B-rappujen 179 asuntoa. Myöhemmin keväällä ja kesällä valmistuvat loput 122 asuntoa C- ja D-rappuihin. Asuntoja kaiken kaikkiaan tulee taloyhtiössä olemaan 308 kappaletta.

Bertelinkulman Juli-kodeissa on laadukkaat Electroluxin kodinkoneet ja kestävät pintamateriaalit. Pohjaratkaisuihin on panostettu eikä hukkaneliöitä ole kiusaksi. Osassa asunnoissa tunnelmaa on piristetty tehosteseinällä. Parvekkeelliset asunnot henkivät oikeaa New York -tunnelmaa. Lisäksi asunnot on varusteltu Leanheat-järjestelmällä, joka optimoi rakennuksen lämmitysjärjestelmän toiminnan. Asukkailla on käytössään oma huoneistokohtainen irtaimistovarasto.

Taloyhtiössä asukkaiden varattavissa on viihtyisät yhteistilat keväästä 2022 alkaen. Asukkaiden käyttöön on tulossa talopesula, kerhotila ja sauna. Myös myöhemmin asukkaat saavat käyttöönsä One4All PNT-asukassovelluksen, minkä kautta asukkaat voivat hallinnoida omia varauksiaan yhteistiloihin kätevästi älypuhelimella reaaliaikaisesti ja helposti.

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan parkkipaikan, voit olla yhteydessä Julin asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen juli@juliliving.com lisätietojen saamiseksi.

Vuokraa koti joka antaa vapauden - yhdeltä istumalta ja suoraan verkosta!  

Juli Bertelinkulman Kajaste on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €!

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2022

Kerroksia

6

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Hissi

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Liitteet

Talon esite (pdf)

Löydätkö näistä oman kotisi?

A 221h+kt.ransk.

20.5

540 €/kk

Kaikki talon vapaat asunnot

Herttuankulmassa nautit merituulesta ja hyvistä kulkuyhteyksistä

Turun Sataman, Turun Linnan ja Kakolanmäen kupeeseen nouseva uusi urbaani kaupunginosa, Herttuankulma, on nopeasti kehittyvä alue lempeän merituulen tuntumassa. Alue on nimetty seudulla 1500-luvulla asuneen Juhana-herttuan mukaan.

Turun ydinkeskustaan pyöräilet kohteelta muutamassa minuutissa ja piknikille jokirantaan istahdat silmänräpäyksessä. Myös kaupat ja muut arjen askareita helpottavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Turun Yliopisto ja Ammattikorkeakoulu ovat helposti saavutettavissa joko pyörällä tai julkisilla. Yksinkertaisuudessaan täydellistä!

Alueen palveluita

Turun Linna
550 m
Linnanpuisto
550 m
Turun keskusta
3000 m
Pizzeria
300 m
Paavo Nurmi stadion
2500 m
Ruokakauppa
1500 m
Satama
150 m
carbon free

Juli Bertelinkulman Kajaste on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia

Juli Bertelinkulman Kajasteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia, joka varmistuu rakennuksen valmistumisen jälkeen syksyllä 2021. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kohteelle on haettu LEED Gold-ympäristösertifikaattia

Juli Jätkäsaaren Kommodorille on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia, joka varmistuu rakennuksen valmistumisen jälkeen syksyllä 2021. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli?
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.