Tyytyväisyystakuu

Juli Bertelinkulman Kajaste

Kreivinaukio 1, Turku

1/7
360-esittely

Urbaania asuintunnelmaa kehittyvän kaupunginosan sykkeessä

Juli Bertelinkulman Kajaste on kuusikerroksinen uudiskohde Turun Herttuankulmassa. Asuntotyyppejä taloyhtiössä on yksiöistä kaksioihin. Kohde tulee rakentumaan kolmessa eri vaiheessa. Ensimmäisenä päivänvalon näkevät A- ja B-rappujen 179 asuntoa. Myöhemmin syksyllääällä ja kesällä valmistuvat loput 122 asuntoa C- ja D-rappuihin. Asuntoja kaiken kaikkiaan tulee taloyhtiössä olemaan 304 kappaletta.

Bertelinkulman Juli-kodeissa on laadukkaat Electroluxin kodinkoneet ja kestävät pintamateriaalit. Pohjaratkaisuihin on panostettu eikä hukkaneliöitä ole kiusaksi. Osassa asunnoissa tunnelmaa on piristetty tehosteseinällä. Parvekkeelliset asunnot henkivät oikeaa New York -tunnelmaa. Lisäksi asunnot on varusteltu Leanheat-järjestelmällä, joka optimoi rakennuksen lämmitysjärjestelmän toiminnan. Asukkailla on käytössään oma huoneistokohtainen irtaimistovarasto.

Asukkailla on käytössään toimivat yhteistilat - Juli Lounge, asukassauna ja pyykkitupa, jotka ovat varattavissa kotisohvalta käsin PNT-asukassovelluksen kautta. Hyvästit vanhanaikaisille pesulakalentereille ja saunavuorolistoille.

Lisäksi Bertelin asukkailla on käytössään yhteisöllinen työtila, Satamakonttori, opiskelu- ja työskentelykäyttöön, joka sijaitsee B-rapun 1. kerroksessa. Tilasta löytyy erilaisia työpisteitä erilaiseen työskentelyyn sekä myös ryhmätyöskentelyyn sopivia työpisteitä. Työpisteet ovat varattavissa myös PNT-sovelluksen kautta ma-su klo 8-20. Työpisteiden varaaminen on ilmaista.

Juli Bertelinkulman Kajasteen asukkailla on mahdollisuus lunastaa parkkipaikka taloyhtiön parkkipaikalta tai pysäköintihallista. Parkkipaikkojen hallintaa operoi Aimo Park. Hinnat alkaen 25€/kk.

Vuokraa koti joka antaa vapauden - yhdeltä istumalta ja suoraan verkosta!  

Juli Bertelinkulman Kajaste on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €!

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2022

Kerroksia

8

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Hissi

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Talopesula ja kuivaushuone

Taloyhtiössä on sauna

Taloyhtiössä on kerhohuone

Lämpötolpallinen pysäköintihalli, 55€/kk.

Liitteet

Talon esite (pdf)

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Herttuankulmassa nautit merituulesta ja hyvistä kulkuyhteyksistä

  Turun Sataman, Turun Linnan ja Kakolanmäen kupeeseen nouseva uusi urbaani kaupunginosa, Herttuankulma, on nopeasti kehittyvä alue lempeän merituulen tuntumassa. Alue on nimetty seudulla 1500-luvulla asuneen Juhana-herttuan mukaan.

  Turun ydinkeskustaan pyöräilet kohteelta muutamassa minuutissa ja piknikille jokirantaan istahdat silmänräpäyksessä. Myös kaupat ja muut arjen askareita helpottavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Turun Yliopisto ja Ammattikorkeakoulu ovat helposti saavutettavissa joko pyörällä tai julkisilla. Yksinkertaisuudessaan täydellistä!

  Alueen palveluita

  Turun Linna

  550 m

  Linnanpuisto

  550 m

  Turun keskusta

  3000 m

  Pizzeria

  300 m

  Paavo Nurmi stadion

  2500 m

  Ruokakauppa

  1500 m

  Satama

  150 m

  carbon free

  Juli Bertelinkulman Kajaste on hiilineutraali

  Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

  Kohteelle on myönnetty LEED Gold-ympäristösertifikaattia

  Juli Bertelinkulman Kajasteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

  LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

  Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

  Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

  Raportoimme CO2-päästöt

  Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Kirstinpuisto, Turku

  Ruissalontie 13

  Kylämäistä asuintunnelmaa uudella Kirstinpuiston alueella

  Uudiskohde 2022

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 7

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

  Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.