Me olemme Juli Living

Juli Pukkilan Harmony

Kaoliinikuja 1, Turku

Harmony_A14_malliasunto_001
1/13

Modernia ja viihtyisää asumista Pukkilan vanhan kaakelitehtaan alueella

Juli Pukkilan Harmony sijaitsee Pukkilan vanhan kaakelitehtaan alueelle rakentuvalla uudella ja viihtyisällä asuinalueella. Alue tarjoaa asukkailleen erinomaiset palvelut, hyvät kulkuyhteydet sekä viheralueiden läheisyyden. Kohde sopii erinomaisesti mm. perheille, pariskunnille ja yksinasujille, jotka kaipaavat rauhallista lähiympäristöä pyöräilymatkan päässä keskustan palveluista. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta kohteessa: - Sijainti, palvelut lähellä, lyhyt matka luontokohteiden ääreen - Suojaisa ja rauhallinen korttelikokonaisuus - Toimivia ja valoisia asuntoja eri tarpeisiin - Kodeissa poikkeuksellisen laadukkaat materiaalit ja varusteet - Tulossa ihanat ja viihtyisät yhteistilat asukkaiden käyttöön keväällä 2024 Juli Pukkilan Harmony rakentuu kuuteen kerrokseen ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisiin tarpeisiin sopivia pohjaratkaisuja, yksiöistä kolmioihin. Asuntojen pinta-alat vaihtelevat 23–61 m² välillä ja, koska asuntojen neliöt on hyödynnetty fiksusti, kodit ovat toimivia, valoisia ja avaria. Kaikista talon kodeista löytyy joko ranskalainen tai lasitettu parveke. Kotien ratkaisu- ja materiaalivalintoja on ohjannut ympäristöystävällisyys ja ajattomuus suunnittelusta aina toteutukseen saakka. Talo on ensimmäinen osa Julin Pukkilan korttelia, johon rakentuu kokonaisuudessaan viisi 4–8 kerroksista taloa. Korttelin taloilla tulee olemaan vehreä ja viihtyisä jaettu piha-alue sekä yhteistilat. Korttelin talot on nimetty Pukkilan laattasarjojen mukaisesti, alueen historiaa kunnioittaen. Myöhemmissä vaiheissa valmistuviin taloihin on rakentumassa myös upeita parvellisia loft-asuntoja. Autoilijoita varten kohteeseella on sekä sisä- ja ulkopaikkoja. Autopaikkojen vuokraus tapahtuu Aimo Parkin kautta, Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Kohteeseen tulee myös sähköautojen latauspisteitä. Voit varmistaa parkkipaikan saatavuuden ja hinnat suoraan Julin asiakaspalvelusta, juli@juliliving.com. Lisäksi kohde tarjoaa mahdollisuuden vuokrata yhteiskäyttöautoja helposti heti omalta pihalta. Talon asukkaat saavat käyttöönsä asuntokohtaisen irtaimistovaraston. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan. Jokaisessa huoneistossa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä ja optimoimme rakennuksen energiankäyttöä tekoälyllä. Pukkilan Harmonyn energiatehokkuusluokka on A, kohde lämpenee maalämmöllä ja talojen katoille on asennettu aurinkopaneeleja kiinteistön sähköntuotantoa varten. Kohteelle haetaan LEED Gold/Platina -ympäristösertifikaattia. Juli Pukkilan Harmony on täysin savuton taloyhtiö. Tupakointi on sallittua vain sille merkityllä paikalla. Asunnot vuokrataan kalustamattomina.

Vuokrauksessa auttaa paikallinen yhteistyökumppanimme TSVV – vuokraus onnistuu myös suoraan Julin verkkosivujen kautta!

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

6

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12 kk minimiasumisjalla

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Hissi

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Autopaikka autohallista 60€/kk ja ulkopaikka 25€/kk. Ota yhteyttä Aimo Park, asukaspysakointi@aimopark.fi, puh. 020 781 2400.

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Pukkila on uusi Pitkämäen ja Kähärinmäen väliin rakentuva asuinalue. Alueella on pitkä historia, sillä vanha Pukkilan kaakelitehdas aloitti toimintansa siellä jo 1800- ja 1900-luvun vaihteessa. Lähialueiden rakennuskanta on monipuolista, mutta pääpaino on pientaloissa. Alue tarjoaa erinomaiset palvelut. Kävelyetäisyydeltä löytyy mm. useampi iso ruokakauppa, ostoskeskus Manhattanin muut palvelut, monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä koulu.

  Pyörällä pääset kymmenessä minuutissa keskustaan ja Logomoon sekä reilussa vartissa yliopistolle. Autolla sen sijaan pääset nopeasti, vaikka Naantalin ihanille rantareiteille tai Ruissaloon pulahtamaan. Alue sopii siis hyvin asukkaalle, joka kaipaa hieman etäisyyttä keskustan hälystä, mutta toisaalta haluaa päästä arkenakin helposti menemään ja tekemään asioita.

  Katso kaikki Pukkilan vapaat asunnot

  Alueen palveluita

  Lidl Pitkämäki

  650 m

  Tapahtumakeskus Logomo

  1700 m

  Luolavuoren koulu, Inkilänkadun yksikkö

  1000 m

  Raunistulan koulu, Kähärin yksikkö

  1000 m

  Kaakelitehdas, bussipysäkki

  200 m

  Turun rautatieasema

  1400 m

  Pitkämäenpuisto

  200 m

  Merikulmanpuisto

  300 m

  Turun ammatti-instituutti, Juhannuskukkulan koulutalo

  1700 m

  Ravintola Lang Bakke

  450 m

  Harmony, Kirppis-Center Manhattan

  250 m

  RR Training Turku

  100 m

  Päiväkoti Muxulax Kähäri

  1000 m

  CrossFit Luja

  550 m

  carbon free

  Ympäristöystävällistä asumista Pukkilan Harmonyssa

  Konkreettisen tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

  LEED-sertifioitu asuintalo

  Juli Pukkilan Harmony on suunniteltu LEED-Platina tason mukaisesti ja kohteelle tullaan hakemaan Platina-tason mukaista LEED-ympäristösertifikaattia. Sertifikaatin myöntää riippumaton taho. Sertifikaatti edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja.

  LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Kiinteistön suunniteltu A-energialuokkaan

  Juli Pukkilan Harmony on suunniteltu tehokkaimpaan A-energialuokkaan.

  Kohde lämpenee maalämmöllä

  Nämä kodit lämpenevät pääosin maalämmöllä.

  Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitamme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Energiaa aurinkopaneeleista

  Kiinteistön omaa sähköntuotantoa tukee aurinkopaneelit.

  Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

  Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis

  Pukkila, Turku

  Samottitasku 2

  Modernia ja viihtyisää asumista Pukkilan vanhan kaakelitehtaan alueella

  Uudiskohde valmistuu 2024

  Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

  Kerroksia 4

  Muuttovalmis

  Pukkila, Turku

  Kaoliinikuja 1

  Modernia ja viihtyisää asumista Pukkilan vanhan kaakelitehtaan alueella

  Uudiskohde valmistuu 2024

  Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

  Kerroksia 7

  Muuttovalmis

  Herttuankulma, Turku

  Kreivinaukio 1

  Urbaania asuintunnelmaa kehittyvän kaupunginosan sykkeessä

  Valmistunut tammikuussa 2022

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 8

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokra-asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Juliliving.dk
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa