Me olemme Juli Living

Juli Kirstinpuiston Christine

Ruissalontie 13, Turku

Kirstinpuisto A49, vuokra-asunto Turku
1/10

Kylämäistä asuintunnelmaa lähellä keskustan palveluita

Juli Kirstinpuiston Christine on viehättävä vuokrakohde uudella urbaanilla asuinalueella Turun Kirstinpuistossa, aivan Porth Arthurin ja Kakolanmäen läheisyydessä, matka Kirstinpuistosta Hansakortteliin taittuu polkupyörällä kahdeksassa minuutissa. Asuntotyyppejä taloyhtiössä on yksiöistä kolmioihin. Yhteensä Christinessä on asuntoja 208. Tässä kohteessa sähköä tuottaa myös aurinkopaneelit. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €! Tämä kohde on ympäristösertifioitu LEED Gold-tasolle, kohteen energialuokka on A ja kiinteistön sähköntuotantoa tukee aurinkopaneelijärjestelmä. Parasta kohteessa: - Sijainti, fillarilla Hansakortteliin kahdeksassa minuutissa - Ihania lenkkipaikkoja koiranomistajalle - Pysäköintipaikat ja sähköautojen latauspisteet - Kodeissa tyylikkäät ja laadukkaat materiaalit ja asumisen ratkaisut - Asuntojen lämmitys on toteutettu lattialämmityksellä Kirstinpuisto on uusi ja moderni asuinalue, mikä kehittyy kovaa vauhtia. Alue on viihtyisä ja vehreä, missä julkiset kulkuyhteydet sekä kevyt liikenne kulkevat sulavasti keskenään. Alueelle on suunnitteilla lähikauppoja ja ravintoloita. Myös päiväkoteja ja kouluja alueella on useampia. Turun päänähtävyyksille, shoppailemaan keskustaan tai kävelylle Aurajoen rantaan on vain parin kilometrin matkat. Kirstinpuiston Christinen kodeissa on erittäin laadukkaat ja kauniit materiaalit, ja asumisen ratkaisut ja hyvin suunnitellut kattavat säilytystilat, Oraksen hanat ja kotien keittiöt on varusteltu Electroluxin laadukkailla kodinkoneilla mm. astianpesukoneella. Asukkailla on käytössään huoneistokohtainen irtaimistovarasto sekä pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot. Pihalta löytyy asukkaiden käyttöön pieni kuntoilualue. Taloyhtiössä ei ole erikseen varattavia yhteistiloja. Pysäköinti: Juli Kirstinpuiston Christinen asukkailla on mahdollisuus lunastaa parkkipaikka taloyhtiön pysäköintialueelta tai pysäköintihallista hintaan 20–55€/30vrk. Taloyhtiöstä löytyy myös sähköautojen latauspisteellä varustettuja pysäköintipaikkoja. Parkkipaikan vuokraus tapahtuu AimoParkin asukaspysäköinnin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Parkkipaikan saatavuuden ja tarkemmat tiedot voit varmistaa Aimo Parkilta, asukaspysakointi@aimopark.fi, 0207812400. Lisätietoja tarvittaessa juli@juliliving.com. Vesimaksu ei sisälly vuokraan ja se laskutetaan huoneiston täysi-ikäisten asukkaiden määrän mukaan. Juli Kirstinpuiston Christine on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Asukkaiden palautetta: "Tilat ovat siistit ja taloyhtiön ohjeistukset selkeät." "Pihaympäristö on mukavan viihtyisän oloinen." Vuokraa koti suoraan verkosta!

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2022

Kerroksia

7

Vesimaksu 25 € aikuinen/kk

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Hissi

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Huoneistokohtainen irtaimistovarasto

Lämpötolpallinen pysäköintihalli, 55€/kk.

Liitteet

Talon esite (pdf)

Talon vapaat asunnot

  Huonetyypillä ei löydy vapaita asuntoja.

  Vihreyttä, vehreyttä ja modernia asumista Kirstinpuistossa

  Kirstinpuiston historia ulottuu aina 1600-luvulle saakka ja asuinalue onkin nimetty kuningatar Kristiinan mukaan. Kirstinpuisto on ihanteellinen asuinalue, sillä kaikki tarpeellinen on lähietäisyydellä. Lähes kotiovelta lähtee lukuisia bussilinjoja ja kevyen liikenteen väyliin on panostettu - oli autoa tai ei, kulkemaan pääsee helposti! Turun keskustaan, Kakolanmäelle tai vaikkapa Ruissalon laitamille pyöräilet vartissa ja kahvimaidot kipaiset lähikaupasta parissa minuutissa.

  Alueen palveluita

  Turun keskusta

  1700 m

  Turun linna

  2000 m

  Ravintola

  1200 m

  Ruokakauppa

  400 m

  Mikaelinkirkko

  350 m

  Kakolanmäki

  1100 m

  Ruissalo

  6000 m

  Barkerinpuisto Aurajoen rannassa

  900 m

  carbon free

  Juli Kirstinpuiston Christine on hiilineutraali

  Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

  Kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti

  Tälle kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja.

  LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

  Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

  Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

  Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

  Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitamme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

  Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

  Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

  Mittaamme kaiken kulutetun energian

  Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

  Kannustamme lajittelemaan kattavasti

  Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

  Raportoimme CO2-päästöt

  Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

  Tutustu myös näihin

  Muuttovalmis 1.12.2023

  Pukkila, Turku

  Kaoliinikuja 1

  Modernia ja viihtyisää asumista Pukkilan vanhan kaakelitehtaan alueella

  Valmistuu joulukuussa

  Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

  Kerroksia 6

  Muuttovalmis

  Herttuankulma, Turku

  Kreivinaukio 1

  Urbaania asuintunnelmaa kehittyvän kaupunginosan sykkeessä

  Valmistunut tammikuussa 2022

  Yksiöitä ja kaksioita

  Kerroksia 8

  Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Ympäristö edellä
  • Me olemme Juli Living
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • In English
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet
  • Vuokra-asunnot Espoo
  • Vuokra-asunnot Helsinki
  • Vuokra-asunnot Tampere
  • Vuokra-asunnot Turku
  • Vuokra-asunnot Vantaa