Tyytyväisyystakuu

Juli Kirstinpuiston Christine

Ruissalontie 13, Turku

1/6

Kylämäistä asuintunnelmaa uudella Kirstinpuiston alueella

Solmi vuokrasopimus nyt ja asu kaksi viikkoa ilmaiseksi! Kampanjaehdot: Jotta voit hyödyntää kampanjamme, niin asunnon vuokraus on tehtävä verkkosivuillamme 16.5.2022 – 15.6.2022 välisenä aikana ja vuokrasopimuksen alkamispäivä tulee olla viimeistään 30.6.2022. Ensimmäisen kahden viikon vuokra hyvitetään ja vuokrauksen yhteydessä maksettu ennakkovuokra vähennetään ensimmäiseltä täyden kuukauden vuokralaskulta. Tämä kampanja koskee ainoastaan Juli Kirstinpuiston Christinen vapaita vuokra-asuntoja. Kampanjaetua ei voi yhdistää aiemmin tehtyihin vuokrasopimuksiin, eikä etua voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Juli Kirstinpuiston Christine on viehättävä uudiskohde Turun Kirstinpuistossa. Asuntotyyppejä taloyhtiössä on yksiöistä kaksioihin. Kohde tulee rakentumaan kolmessa eri vaiheessa. Ensimmäisenä valmistuu A-rapun 52 asuntoa. Loput vaihekokonaisuudet valmistuvat seuraavan kahden vuoden aikana. Yhteensä Christinessä tulee asuntoja olemaan 208 kappaletta, yksiöistä kolmioihin.

Kirstinpuisto on uusi ja moderni asuinalue, mitä tullaan kehittämään kovaa vauhtia. Alue on viihtyisä ja vehreä, missä julkiset kulkuyhteydet sekä kevyt liikenne kulkevat sulavasti keskenään. Kirstinpuiston asuinaluetta tullaan kehittämään tulevien vuosien aikana. Alueelle onkin suunnitteilla lähikauppoja ja ravintoloita. Myös päiväkoteja ja kouluja alueella on useampia. Turun päänähtävyyksille, shoppailemaan keskustaan tai kävelylle Aurajoen rantaan on vain parin kilometrin matkat.

Asukkailla on käytössään huoneistokohtainen irtaimistovarasto sekä pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot. Taloyhtiössä ei ole erikseen varattavia yhteistiloja.

Juli Kirstinpuiston Christinen asukkailla on mahdollisuus lunastaa pysäköintioikeus taloyhtiön parkkipaikoilta. Lisätietoja voi tiedustella sähköpostitse juli@juliliving.com.

Vuokraa koti joka antaa vapauden - yhdeltä istumalta ja suoraan verkosta!  

Juli Kirstinpuiston Christine on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €!

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2022

Kerroksia

7

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Hissi

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Huoneistokohtainen irtaimistovarasto

Liitteet

Talon esite (pdf)

Löydätkö näistä oman kotisi?

A 31h+kt+ransk.

27.5

615 €/kk

Kaikki talon vapaat asunnot

Vihreyttä, vehreyttä ja modernia asumista Kirstinpuistossa

Kirstinpuiston historia ulottuu aina 1600-luvulle saakka ja asuinalue onkin nimetty kuningatar Kristiinan mukaan. Kirstinpuisto on ihanteellinen asuinalue, sillä kaikki tarpeellinen on lähietäisyydellä. Lähes kotiovelta lähtee lukuisia bussilinjoja ja kevyen liikenteen väyliin on panostettu - oli autoa tai ei, kulkemaan pääsee helposti! Turun keskustaan, Kakolanmäelle tai vaikkapa Ruissalon laitamille pyöräilet vartissa ja kahvimaidot kipaiset lähikaupasta parissa minuutissa.

Alueen palveluita

Turun keskusta
1700 m
Turun linna
2000 m
Ravintola
1200 m
Ruokakauppa
400 m
Mikaelinkirkko
350 m
Kakolanmäki
1100 m
Ruissalo
6000 m
Barkerinpuisto Aurajoen rannassa
900 m
carbon free

Juli Kirstinpuiston Christine on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia

Juli Kirstinpuiston Christinelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia, joka varmistuu peruskorjauksen valmistumisen jälkeen syksyllä 2021. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.