Opiskelijakampanja Juli Bertelinkulman Kajaste

Opiskelija, solmi vuokrasopimus nyt ja saat 6 kuukauden edestä TIER-etukoodeja käyttöösi!

Kampanjaehdot:

Kampanja oikeuttaa edunsaajalle 6 kpl TIER-etukoodeja. Etukoodi sisältää 30 avausta ja 150 minuuttia ajoaikaa TIERin sähköpotkulaudoilla. Koodi on lunastettavissa 31.12.2023 asti. Yhden etukoodin tarjoama etu on käytettävissä vuoden ajan lunastuksesta. TIER-etukoodit lähetetään vuokrasopimuksen alkamisen jälkeen sähköpostitse vuokrasopimuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Etukoodit ovat henkilökohtaisia.

Jotta voit hyödyntää kampanjamme, on asunnon vuokraus tehtävä verkkosivuillamme ja opiskelijastatus todistettava erillisellä lomakkeella. Lomake lähetetään sähköpostitse vuokrasopimuksen allekirjoituksen jälkeen sopimuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Etupaketit jaetaan niihin oikeutetuille vuokralaisille siinä järjestyksessä, kun he ovat ilmoittaneet lomakkeella olevansa oikeutettuja kampanjaetuun ja haluavansa edun käyttää. Kampanja on hyödynnettävissä ainoastaan vuokralaisille, joiden vuokrasopimus on allekirjoitettu 16.09.2022 jälkeen. Kampanjaetuja jaetaan yhteensä 45 ensimmäiselle lomakkeen kautta opiskelijastatuksensa ilmoittaneelle, etuun oikeutetulle vuokralaiselle. Etupaketteja jaetaan 1 kpl per vuokrasopimus. Kampanja on rajattu korkeakouluopiskelijoille.

Kampanja on voimassa niin kauan kuin TIER-etukoodeja riittää. Tämä kampanja koskee ainoastaan Juli Bertelinkulman Kajasteen vapaita vuokra-asuntoja. Kampanjaetua ei voi yhdistää aiemmin tehtyihin vuokrasopimuksiin eikä etua voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Juli Living ei vastaa TIERin toiminnasta, eikä ole vastuussa koodin käytöstä tai TIERin käyttöehtojen noudattamisesta. Voit tutustua TIERin käyttöehtoihin TIER-sovelluksessa.

Vuokrattavat kohteet

Muuttovalmis 31.10.2022

Friisilä, Espoo

Piispantilankuja 1

Rentoa ja viihtyisää kerrostaloasumista Friisilän Heinätähdessä

Uudiskohde 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmiota

Kerroksia 7

Muuttovalmis 30.9.2022

Nöykkiönlaakso, Espoo

Laidunmaanraitti 4

Innovatiivista asumista hiilineutraaleissa luhtitaloissa Nöykkiönlaaksossa

Uudiskohde 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 3

Muuttovalmis

Herttuankulma, Turku

Kreivinaukio 1

Urbaania asuintunnelmaa kehittyvän kaupunginosan sykkeessä

Uudiskohde 2022

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 8

  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.