Me olemme Juli Living

Yleiset arvontasäännöt

Järjestäjä

Juli Living Finland Oy, PL 66, 00131 Helsinki, Y-tunnus 3223674-7 (jäljempänä ”Juli Finland” tai ”Järjestäjä”).

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Juli Finlandin viestintä- ja markkinointikanavissa järjestettävissä arvonnoissa ja kilpailuissa (jäljempänä ”arvonta”).

Arvonnan lisätiedot / Piia Kedon teosarvonta Instagramissa 11.-17.12.2023

Arvonnan ajankohta on 11.-17.12.2023 Juli Livingin Instagram-tilillä, ja voittaja arvotaan maanantaina 18.12.2023 Juli Livingin henkilökunnan toimesta. Voittajalle ilmoitetaan Instagram-kommentilla arvontajulkaisuun sekä yksityisviestillä. Kaikki sääntöjen mukaiset kommentit ovat mukana arvonnassa. Arvontaan voi osallistua useammalla kommentilla. Teos voidaan toimittaa postitse Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen tai sen saa sovittaessa noutaa Helsingin keskustassa sijaitsevasta toimipisteestämme. Teoksen arvo on 350 € (kolmesataaviisikymmentä euroa). Instagram tai muut ulkopuoliset tahot eivät ole osallisena arvontaan. Juli Living voi arpoa teoksen uudelleen, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistumisen ehdot

Ellei muuta ole mainittu, arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien Juli Finlandin työntekijät. Sama henkilö voi osallistua kuhunkin arvontaan vain kerran. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista, ellei arvonnan yhteydessä ole toisin mainittu. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä, sekä noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Järjestäjästä riippumattomien palvelujen, kuten esimerkiksi Facebookin tai Instagramin käyttöehtoja. Mitkään Järjestäjän toteuttamat arvonnat eivät ole Facebookin tai Instagramin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Arvonta-aika ja voittajan valitseminen

Arvontaan voi osallistua ajanjaksona, joka on ilmoitettu siihen liittyvässä julkaisussa. Voittaja valitaan arpomalla kilpailun päättymisen jälkeen kaikkien osallistuneiden kesken. Arvonnan suorittaa Järjestäjän edustaja. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida arvonnassa. Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Voittajien julkaisemisen yhteydessä voidaan julkaista osallistujan ilmoittama etunimi. Mikäli voittajaa ei viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa voittajalle, vaan tilalle arvotaan uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan sähköpostiin tai osoitteeseen Suomessa. Palkinto toimitetaan voittajalle pääsääntöisesti kuukauden aikana kilpailun päättymisestä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuvien tietoja käsitellään ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi, ellei arvonnan yhteydessä muuta mainita. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin tai luovuteta kolmansille tahoille ilman osallistujan suostumusta. Lisää henkilötietojen käsittelystä Juli Finlandilla on kerrottu rekisteriselosteessa.

Verotus

Järjestäjä vastaa palkinnon arpajaisverosta.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoteknisistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista.

 

Vuokrattavat kohteet

Muuttovalmis 2.5.2024

Niittykumpu, Espoo

Rälssitilankuja 4

Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

Uudiskohde 2024

Yksiöitä, kaksioita, kolmioita

Kerroksia 9

Muuttovalmis

Tikkurila, Vantaa

Unikkotie 5

Laadukkaita koteja Tikkurilan sydämessä moneen tarpeeseen (Raput H-K)

Valmistunut toukokuussa 2021

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 8

Muuttovalmis

Saunalahti, Espoo

Magneettikatu 3

Rentoa elämää meren läheisyydessä Espoon Saunalahdessa

Valmistunut maaliskuussa 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 7

 • Vuokrattavat asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa