Me olemme Juli Living

Kirvesmiehenkatu 4 C 103

Juli Herttoniemen Paratiisilintu, Helsinki

Paratiisilintu C103 keittiö
1/21
Näytä kaikki kuvat
899 /kk
Vapautuu1.8.2024
1h+kt+p37.5
Kerros5 / 8
Takuuvuokra0 €

Upea kookas yksiö tilavalla lasitetulla parvekkeella

Tämä valoisa yksiö tarjoaa viihtyisän ja helppohoitoisen kodin palveluiden läheisyydessä, hyvillä liikenneyhteyksillä. Koti itsessään on tyyliltään ihanan raikas ja moderni. Asunnon pohjaratkaisu on käytännöllinen ja helposti sisustettavissa monin eri tavoin. Talo sijaitsee Herttoniemessä, lähellä merenrantaa, monipuolisia palveluita ja upeita ulkoilureittejä. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Tässä kodissa parasta: - Koti on viihtyisä ja tila on helposti jaettavissa - Laadukkaat materiaalit ja varusteet mm. astianpesukone - Tilava lasitettu parveke liukuovilla - Hyvät säilytysratkaisut Asuntoon tulvivan valon määrä sekä toimiva pohjaratkaisu luovat kotiin tilan tuntua. Kodin pintamateriaalien ja kiintokalusteiden neutraalit sävyt antavat sinulle mahdollisuuden tehdä siitä juuri itsesi näköinen. Helppohoitoinen keittiö, riittävä säilytystila sekä tilava ja toimiva kylpyhuone auttavat sinua pitämään kodin järjestyksessä. Keittiöstä löytyvät Puustellin kalusteet ja sen ulkoasu on muun asunnon mukaisesti raikas ja moderni. Tilan laadukkaat materiaalit sekä Electroluxin kodinkoneet tekevät ruoanlaitosta ja keittiön siivoamisesta helppoa. Jokaisesta talon asunnosta löytyy astianpesukone. Tilassa on myös kauniit ja kestävät kvartsitasot, joiden pehmeä sävy tekee keittiön ilmeestä kutsuvan. Sama teema jatkuu myös asunnon kylpyhuoneessa. Tilassa on laadukkaat Temalin allaskalusteet ja tilavaraus pyykkitornille. Lämpöä huoneen ilmeeseen tuo katon puupanelointi. Valoa kodin asuinhuoneeseen pääsee sisään ikkunan lisäksi lasisen liukuoven kautta, joka johtaa kookkaalle lasitetulle parvekkeelle. Asunnossa on hyvin valmista säilytystilaa niin asuinhuoneen kuin eteisen puolella. Tilankäyttö on optimoitu eteisessä liukuovellisilla kaapeilla. Lattiamateriaalina on kestävä ja klassinen tammilankkulaminaatti ja seinät ovat valkoiset.

Pysäköinti: Autoilijoita varten kohteelta löytyy 50 kylmää autohallipaikkaa, joista kaksi on sähköautojen latauspisteitä. Parkkipaikan vuokraus tapahtuu AimoParkin asukaspysäköinnin kautta, Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Parkkipaikan saatavuus ja tarkemmat tiedot sekä hinnat tulee aina varmistaa Aimo Parkilta, asukaspysakointi@aimopark.fi, puh. 020 781 2400. Lisätietoja tarvittaessa juli@juliliving.com. Talon asukkaiden yhteiskäytössä on talopesula, vilvoitteluparvekkeellinen talosaunaosasto sekä parvekkeellinen Juli Lounge. Asukkailla on myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan ja se ei sisälly vuokraan. Talo on savuton ja tupakointi on sallittu vain sille osoitetulla paikalla.

Juli Herttoniemen Paratiisilinnulle on myönnetty LEED Platina-tason ympäristösertifikaatti ja kohteen energiatehokkuusluokka on A. Kohteeseen asennetaan aurinkopaneelit tukemaan kiinteistön sähköntuotantoa. Kohde lämpenee sertifioidulla vihreällä kaukolämmöllä ja käytämme kiinteistössä sertifioitua vihreää sähköä. Kuvat ovat suuntaa antavia havainnekuvia ja valokuvat voivat olla vastaavasta asunnosta toisessa rapussa, kerroksessa tai pohjan peilikuvasta – tutustuthan pohjaratkaisuun huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Kaikki talon vapaat asunnot

Lasitettu parveke

Itä

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

8

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12 kk minimiasumisajalla

Juli Lounge ja talosauna.

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Pysäköintioikeus kiinteistön omasta hallista 80€/kk. Kaksi sähköauton latauspistettä. Ota yhteyttä Aimo Park, asukaspysakointi@aimopark.fi, puh. 020 781 2400.

Talopesula

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Lastenvaunuvarasto

Leikkipaikka kiinteistön pihalla.

Hissi

Liitteet

Pohjapiirros (pdf)

Herttoniemi on vanha ja monipuolinen kaupunginosa Itä-Helsingissä. Alueella sijaitsee muun muassa Herttoniemen kartano, joka on Itä-Helsingin vanhin kartano. Nykyään Herttoniemi koostuu useammasta alueesta, joiden rakennuskannat ovat muodoltaan ja iältään hyvinkin monimuotoista. Kävelyetäisyydellä on paljon erilaisia palveluita, kuten ravintoloita, ruokakauppoja, liikuntamahdollisuuksia ja kauppakeskus Hertsi. Lähistöltä löytyy myös useampi päiväkoti ja koulu. 

Metroasema sijaitsee kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Talon edustalta kulkee myös useampia bussilinjoja. Metromatka keskustaan kestää vain kymmenen minuuttia. Kävellen sen sijaan pääset nopeasti esimerkiksi Tuorinniemen uimarannalle, Roihuvuoren kirsikkapuistoon tai lukuisille ihastuttaville ulkoilureiteille. Alue on siis erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat palveluiden ja keskustan läheisyyttä, mutta toisaalta arvostavat luontoa ja omaa rauhaa.

Katso kaikki Herttoniemen vapaat asunnot

Alueen palveluita

Kauppakeskus Hertsi

500 m

Herttoniemen Metro

800 m

Laivalahdenportti bussipysäkki

500 m

Terveystalo Herttoniemi

500 m

Roihuvuoren kirsikkapuisto

450 m

Stadin ammattiopisto, Abraham Wetterin tien toimipaikka

250 m

Porolahden peruskoulun yläaste

1200 m

Porolahden peruskoulun ala-aste, Roihuvuori

900 m

Päiväkoti Poronlahti

1200 m

Päiväkoti Herttoniemi

1000 m

Roihuvuoren kirjasto

800 m

Marimekko Outlet Herttoniemi

160 m

Kuntosali Fressi 24h Herttoniemi

600 m

Roihuvuoren ulkokuntosali

1200 m

Treffi Pub & Bistro

750 m

Lidl, Herttoniemi

550 m

S-market Herttoniemi

700 m

McDonald's Herttoniemi

400 m

Herttoniemen ranta

700 m

Tuoriniemen uimaranta, Herttoniemi

1000 m

Vuokraa verkossa

 • Varaa ja varmista juuri tämä koti itsellesi

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Ota yhteyttä ja sovi näyttö

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

carbon free

Juli Herttoniemen Paratiisilintu

Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi

Ympäristön hyväksi

Kaikkea toimintaamme ohjaa ympäristöystävällisyys, hiilineutraalius ja kestävä kehitys – sekä rakennus- että asumisvaiheessa.

LEED-sertifioitu asuintalo (Paratiisilintu)

Juli Herttoniemen Paratiisilinnulle on myönnetty LEED Platina-tason ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton taho. Sertifikaatti edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä investointeja energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kiinteistö suunniteltu A-energialuokkaan

Juli Herttoniemen Paratiisilintu on suunniteltu tehokkaimpaan A-energialuokkaan.

Kaikki käyttämämme energia on päästötöntä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Energiaa aurinkopaneeleista

Kiinteistön omaa sähköntuotantoa tukee aurinkopaneelit.

Käytämme sertifioitua uusiutuvaa kaukolämpöä

Kaikkien kaukolämmöllä lämpiävien Juli-kohteiden lämmitysenergia on uusiutuvaa sertifioitua vihreää kaukolämpöä.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot.

Tutustu myös näihin

Muuttovalmis

Alppiharju, Helsinki

Kalliolanrinne 4

Persoonallinen 2020 valmistunut talo keskellä Alppiharjun kaupunginosaa

Valmistunut kesäkuussa 2020

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 6

Muuttovalmis

Malmi, Helsinki

Vanha Helsingintie 19

Unelmia 16 kerroksessa Malmilla

Valmistunut maaliskuussa 2023

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 16

Muuttovalmis

Jätkäsaari, Helsinki

Bahamankatu 4

Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

Valmistunut elokuussa 2021

Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

Kerroksia 6

Siirry asuntojen hakusivulle
 • Vuokra-asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Juliliving.dk
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa