Me olemme Juli Living

Rälssitilankuja 4 C 150

Juli Niittykummun Vaahtera, Espoo

Vaahtera-C182 (3)
1/13
Näytä kaikki kuvat
Videoesittely
810 /kk
Vapautuu15.12.2023
1h+kt+p30
Kerros5 / 9
Takuuvuokra0 €
Vuokraa verkossaOta yhteyttä

Tilava yksiö lasitetulla parvekkeella

Tämä yksiö sopii erinomaisesti menevälle asukkaalle tai pariskunnalle, joka haluaan modernin, helppohoitoisen ja kompaktin kodin lähellä palveluita ja loistavia liikuntamahdollisuuksia. Niittykumpu kuuluu Espoon modernimpiin asuinalueisiin, jossa pääsee nauttimaan Länsimetron tuomista erinomaisista liikenneyhteyksistä.

Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €!

Tässä kodissa parasta: - Tilava lasitettu parveke, jonka näkymät länteen vehreän puiston suuntaan - Loistavat kulkuyhteydet, metro kivenheiton päässä - Laadukkaat Electroluxin kodinkoneet, luonnonkivitaso ja astianpesukone - Toimiva ja veikeä pohjaratkaisu, neliöt hyödynnetty hyvin

Asunto tuntuu pohjaratkaisunsa ansiosta neliöitään tilavammalta, eikä asunnossa ole hukkaneliöitä. Kodin pintamateriaalien neutraalit sävyt antavat sinulle mahdollisuuden tehdä siitä oman näköisesi. Helppohoitoinen keittiö, riittävä säilytystila sekä tilava ja toimiva kylpyhuone auttavat sinua pitämään kodin järjestyksessä ja antavat sinulle tilaa keskittyä muihin asioihin.

Kodin raikas ja ajaton keittiö kutsuu kokkaamaan. Tilan laadukkaat materiaalit ja Electroluxin integroidut kodinkoneet tekevät ruuanlaitosta helppoa ja miellyttävää. Voit rauhassa keskittyä kokeilemaan uusia reseptejä, sillä lautasten ja kulhojen pesun hoitaa puolestasi keittiöstä löytyvä tiskikone. Viimeisen silauksen tilaan luo upea luonnonkivitaso.

Kodin kylpyhuoneessa on harmoninen tunnelma. Kotimaiset kylpyhuonekalusteet, valkoisen ja harmaan kaunis yhdistelmä sekä moderni suihkuseinä on upea kokonaisuus, mikä sopii moneen makuun. Kylpyhuoneessa on myös tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Asunnon tilavassa eteisessä on runsaasti kaappitilaa. Upofloorin tammilaminaatti tuo lämmön tuntua asuntoon. Kaikissa ikkunoissa on valmiina sälekaihtimet ja verhokiskot. Asunnossa on vesikiertoinen patterilämmitys. Asunnon kruunaa länteen aukeava lasitettu parveke, josta on vehreät puistonäkymät.

Pysäköinti:

Autoilijoille kohteella on parkkihalli sekä erillisiä ulkopaikkoja, mistä asukkaillamme on mahdollisuus vuokrata pysäköintioikeus. Paikkoja kokonaisuudessaan on 87, joista kolme on varattu sähköautoille. Pysäköintioikeuden hinta on 90 €/kk. Autopaikkojen vuokraus tapahtuu Aimo Parkin kautta ja Taskuparkki -sovellusta käyttäen. Lisätietoja saatavuudesta ja hinnoista voit tiedustella myös Julin asiakaspalvelusta juli@juliliving.com.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Tupakointi sallittu vain sille osoitetulla paikalla. Asumisaika on vähintään 6 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s. Huoneistokohtainen vedenmittaus, vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan.

Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia ja valokuvat voivat olla vastaavasta asunnosta toisessa rapussa, kerroksessa tai pohjan peilikuvasta –tutustuthan pohjaratkaisuun huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Huom! Asuntojen C 171, C 182 ja C 193 irtainvarastojen arvioitu valmistumisaika on 2023 syksyllä, koska se valmistuu vasta 2. vaiheessa. Asukkaat saavat irtainvaraston käyttöönsä veloituksetta Tapiolan Pelicansista sekä 15€ vuokranalennuksen kuukausivuokrasta kunnes oma irtainvarasto on taas käytössä.

Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä ja vihreää sertifioitua kaukolämpöä sekä optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä. Lisäksi Juli Niittykummun Vaahteralla on LEED Gold - ympäristösertifikaatti.

Kaikki talon vapaat asunnot

Lasitettu parveke

Parveke länteen

Rakennusvuosi

2022

Kerroksia

9

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Talopesula ja kuivaushuone

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Irtaimistovarastot 1. ja 2. kerroksessa

Hissi

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Puolilämmin pysäköintihalli, paikkoja vuokrattavissa 87 kpl. Hinta 90€/kk.

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)
Talon esite (pdf)

Uuden ajan Espoo yhdistää kaupungin helppouden ja lähiseudun vapauden

Niittykumpu kuuluu Espoon modernimpiin asuinalueisiin. Täällä pääset nauttimaan Länsimetron tuomista erinomaisista liikenneyhteyksistä silti pitäen kiinni Espoon rauhallisesta puistokuvasta. Niittykummun Vaahteraa ympäröi kattavat palvelut sekä urheilumahdollisuudet. Esport Arena on vain kivenheiton päässä ja metroasemalta löydät K-Supermarketin, S-marketin sekä läheltä myös Lidlin. Kesäisin pääset pyörällä vain 10 minuutissa nauttimaan jäätelöä merenrantaan tai piknikille yhteen lähialueen monista puistoista.

Alueen palveluita

Niittykummun metroasema

300 m

Niittykummun koulu

500 m

Niittykummun skeittipuisto

1000 m

Niittypuiston leikkipaikka

350 m

Ruokakauppa, S-market

300 m

Leikkipuisto Niittykummunpuisto

250 m

Ruokakauppa, Lidl

1000 m

McDonald's Niittykumpu

1200 m

Vuokraa verkossa

 • Varaa ja varmista juuri tämä koti itsellesi

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Vuokraa verkossa

Ota yhteyttä ja sovi näyttö

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Ota yhteyttä

Vapaana tässä talossa

D 202
1h+kt+terassi
26
2. krs
719 €/kk
719 €
C 175
1h+kt+p
23
7. krs
745 €/kk
745 €
C 123
1h+kt+p
26
2. krs
765 €/kk
765 €
B 84
1h+kt+p
26.5
4. krs
770 €/kk
770 €
C 136
1h+kt+ransk
34
3. krs
819 €/kk
819 €
Kaikki talon vapaat asunnot
carbon free

Juli Niittykummun Vaahtera on ympäristöystävällinen valinta

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Vaahteralla on Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti

Juli Niittykummun Vaahteralle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitamme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Käytämme sertifioitua vihreää kaukolämpöä

Kaikkien kaukolämmöllä lämpiävien Juli-kohteiden lämmitysenergia on sertifioitua vihreää kaukolämpöä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Tutustu myös näihin

Muuttovalmis

Leppävaara, Espoo

Tulkinkuja 3

Moderneja kaupunkikoteja loistavien urheilu- ja lähipalveluiden äärellä

Valmistunut kesäkuussa 2021

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 8

Muuttovalmis

Matinkylä, Espoo

Piispanpiha 5

Toimiva arki, ihanat kodit ja loistava sijainti

Valmistunut lokakuussa 2014

Kaksioita, kolmioita ja neliöitä

Kerroksia 5

Muuttovalmis

Friisilä, Espoo

Piispantilankuja 1

Rentoa ja viihtyisää kerrostaloasumista Friisilän Heinätähdessä

Valmistunut lokakuussa 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmiota

Kerroksia 7

Siirry asuntojen hakusivulle
 • Vuokrattavat asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa