Vuokrattavat asunnot

Usein kysyttyä

Kuka voi vuokrata Juli-kodin?

Juli-koteihin ovat tervetulleita kaikki. Verkosta kodin vuokratessasi edellytämme vain, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja voit maksaa 250 euron ennakkomaksun luottokortilla, verkkopankilla tai muulla sähköisellä maksutavalla. Maksaessasi muulla kuin luottokortilla esitämme sinulle muutaman nopean lisäkysymyksen työ- tai opiskelutilanteestasi. Työ- ja opiskelutilanteestasi riippuen, vuokrauspäätös voi edellyttää kokonaistilanteen arviointia, jolloin asiasi ohjautuu automaattisesti asiakaspalveluun ja olemme sinuun yhteydessä pian. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa vuokraamaan kodin myös muulla tavoin.

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit solmia vuokrasopimuksen. Lisäksi sitova vuokrasopimus edellyttää, että antamasi tiedot ovat oikein ja solmit sopimuksen omissa nimissäsi.

Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä vuokrasopimusta myös, jos ilmenee epäilys siihen, että asuntoa käytetään rikolliseen toimintaan tai jos sinulla on ennestään vuokravelkaa aiemmasta Juli-kodista. Lisäksi mahdolliset ongelmat asumishistoriassasi meillä ovat peruste olla hyväksymättä vuokrasopimusta.

Toistaiseksi vuokrasopimus ja vuokrausehdot ovat saatavilla ainoastaan suomeksi. Vuokrasopimuksen solmiminen edellyttää, että sopimus ja ehdot ymmärretään.

Palaa usein kysyttyihin kysymyksiin
Vuokrattavat asunnot
Rekisteriseloste

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.