Me olemme Juli Living

Nauhatehtaanraitti 17 A 50

Juli Lamminpään Taiteilija, Tampere

Taiteilija A41 alkovi-keittiö
1/18
Näytä kaikki kuvat
Videoesittely
535 /kk
Vapautuu18.4.2024
1h+kt+ransk24
Kerros4 / 5
Takuuvuokra0 €
Vuokraa verkossaOta yhteyttä

Viihtyisä yksiö ranskalaisella parvekkeella

Tämä moderni yksiö sopii pohjaratkaisultaan täydellisesti yksinasujalle, joka kaipaa käytännöllisiä ratkaisuja ja luonnon läheisyyttä. Koti sijaitsee rauhallisella ja kasvavalla pientaloalueella lähellä Lielahden palveluita sekä Tohlopin ulkoilualueita.

Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta tässä kodissa: - Suuret ikkunat ja ranskalainen parveke - Kodissa hyvät säilytystilat - Poikkeuksellisen tyylikkäät sisustusmateriaalit - Hyvin varusteltu keittiö, jossa mm. astianpesukone Kodin keittiön ilme on raikkaan moderni ja sen laadukkaat materiaalit sekä Electroluxin kodinkoneet tekevät ruoanlaitosta helppoa ja miellyttävää. Kokkailusta syntyvää työmäärää vähentää myös keittiöstä löytyvä astianpesukone. Viimeisen silauksen tilaan luovat kauniit ja kestävät kvartsitasot. Asunto on kokonaisuudessaan moderni ja tyylikäs. Löydät sieltä kaiken tarpeellisen mukavaan arkeen, kuten helppohoitoisen keittiön, avaran asuinhuoneen ja nykyaikaisen kylpyhuoneen. Kylpyhuoneessa on käytetty laadukkaita Pukkilan laattoja. Lisäksi tilassa on mukavuuslattialämmitys ja tilavaraus pyykkitornille, jotka tuovat elämääsi pientä arjen luksusta. Kodin asuinhuoneesta etelään avautuvat suuret ikkunat ja ranskalainen parveke tekevät siitä ihanan valoisan. Asunnossa on hyvin valmista säilytystilaa niin asuinhuoneen kuin eteisen puolella. Lisäksi kodissa on valmiiksi asennetut sälekaihtimet sekä verhokiskot. Lattiamateriaalina on kestävä tammilaminaatti ja seinät ovat valkoiset. Kiinteistö on kytketty kaukolämpöön. Talon katolla on aurinkopaneeleita kiinteistön omaa uusiutuvaa sähköntuotantoa varten. Asunnoissa on patterilämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan ja se ei sisälly vuokraan. Jokaisessa huoneistossa on huoneistokohtainen vedenmittaus.

Pysäköinti: Juli Lamminpään Taiteilijan asukkaat voivat vuokrata nimetyn parkkipaikan tai autotallipaikan taloyhtiön tontilta. Kohteelta löytyy 47 autopaikkaa, joista kuusi on autotallipaikkoja ja neljä sähköauton latauspaikkoja. Parkkipaikan vuokraus tapahtuu AimoParkin asukaspysäköinnin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Parkkipaikan saatavuus ja tarkemmat tiedot sekä hinnat tulee aina varmistaa Aimo Parkilta, asukaspysakointi@aimopark.fi, 0207812400. Lisätietoja tarvittaessa juli@juliliving.com.  Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Tupakointi sallittu taloyhtiön tupakointipaikoilla. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s.

Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia ja valokuvat voivat olla vastaavasta asunnosta toisessa rapussa, kerroksessa tai pohjan peilikuvasta – tutustuthan pohjaratkaisuun huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Huom! Kohteen osoite ei näy vielä karttapalveluissa ja lähin osoite on Suonsivunkatu 7, Tampere, Suomi.

Vuokrauksessa auttaa paikallinen yhteistyökumppanimme Asuntopehtoori – vuokraus onnistuu myös suoraan Julin verkkosivujen kautta.

Kaikki talon vapaat asunnot

Ranskalainen parveke

Etelä

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

5

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Hissi

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Lämmitystolpallinen autopaikka 45-55€/kk ja autohallipaikka 130€/kk. Ota yhteyttä Aimo Park, asukaspysakointi@aimopark.fi, puh. 020 781 2400.

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12 kk minimiasumisajalla.

Liitteet

Pohjapiirros (pdf)

Helppoa ja viihtyisää kaupunkiasumista lähellä luontoa

Lamminpää on viihtyisä pääosin pientaloista koostuva asuinalue lähellä Lielahden ja Tesoman palveluita. Löydät noin kilometrin säteeltä mm. ruokakaupan, Lamminpään koulun, erinomaiset ulkoilureitit sekä uimarannan. Alue tarjoaa myös erinomaiset urheilumahdollisuudet. Pyöräilyetäisyydellä on mm. urheilukenttä, padelhalli, kuntosali sekä uimahalli. Noin kymmenen minuutin pyöräilymatkan päästä löydät myös isommat kaupat kuten Prisman ja Citymarketin sekä kauppakeskus Liken ravintolat ja palvelut. Alue sopii siis erinomaisesti rauhallista ja helppoa arkea kaipaavalle kaupunkilaiselle, joka arvostaa luonnon läheisyyttä.

Alueen palveluita

K-Market Lamminpää

400 m

Bussipysäkki

400 m

Lamminpään päiväkoti

500 m

Lamminpään koulu

1400 m

Luonnonpuisto Pikku-Tohloppi

600 m

Tohlopin uimaranta

1200 m

Kauppakeskus Like

2000 m

Bar Lato

600 m

ELIXIA Lielahti

2000 m

GOGO Express Lielahti

2100 m

Vuokraa verkossa

 • Varaa ja varmista juuri tämä koti itsellesi

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Vuokraa verkossa

Ota yhteyttä ja sovi näyttö

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Ota yhteyttä

Vapaana tässä talossa

C 95
1h+kt+ransk
26.5
1. krs
550 €/kk
550 €
A 54
1h+kt+ransk
26.5
5. krs
570 €/kk
570 €
A 40
1h+kt+ransk
30
3. krs
599 €/kk
599 €
A 52
2h+kt+ransk
34.5
5. krs
685 €/kk
685 €
Kaikki talon vapaat asunnot
carbon free

Juli Lamminpään Taiteilija

Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi

Ympäristön hyväksi

Kaikkea toimintaamme ohjaa ympäristöystävällisyys, hiilineutraalius ja kestävä kehitys – sekä rakennus- että asumisvaiheessa.

Kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti

Tälle kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kaikki käyttämämme energia on päästötöntä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Käytämme sertifioitua uusiutuvaa kaukolämpöä

Kaikkien kaukolämmöllä lämpiävien Juli-kohteiden lämmitysenergia on uusiutuvaa sertifioitua vihreää kaukolämpöä.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot

Tutustu myös näihin

Muuttovalmis 28.3.

Lamminpää, Tampere

Nauhatehtaanraitti 9

Viihtyisää kaupunkiasumista luonnon helmassa

Valmistuu maaliskuussa 2024

Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

Kerroksia 5

Muuttovalmis

Tesoma, Tampere

Tesomankuja 3 (A-talo), Tesoman Valtatie 37b (B- ja C-porras)

Uusia vuokrakoteja monipuolisten palveluiden sydämessä Tesomalla

Valmistunut maaliskuussa 2023

Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

Kerroksia 9

Muuttovalmis

Haukiluoma, Tampere

Tyviraitti 9

Luonnonrauhaa ja erinomaisia liikuntamahdollisuuksia

Valmistunut marraskuussa 2020

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 5

Siirry asuntojen hakusivulle
 • Vuokrattavat asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa