Tyytyväisyystakuu

Unikkotie 5 H 13

Juli Tikkurilan Verraton, Vantaa

1/18
Näytä kaikki kuvat
1018 /kk
Muuttovalmis1.10.2021
2h+kt+s48.5
Kerros4 / 8
Takuuvuokra0 €

Saunallinen sisäpihan kaksio länteen

Harmoninen kaksio Tikkurilan palveluiden äärellä. Tämä asunto tarjoaa puitteet laadukkaaseen elämiseen keskellä kasvavan Tikkurilan monipuolisia palveluita. Leveä lankkulaminaatti yhdessä raikkaiden valkoisten seinien ja korkeakiiltoisten kaappien kanssa luo kodille nykyaikaisen ilmeen.

Asunnon jokaisesta huoneesta löytyy runsaasti kaappitilaa ja olohuoneen helmenä toimii moneen käyttöön taipuva viherhuone, joka sopii loistavasti esimerkiksi rauhaisaksi työtilaksi.

Keittiössä laadukkaat kodikoneet yhdistyvät valkoiseen välitilaan, veistokselliseen vesipisteeseen ja eleganttiin kivitasoon ollen sekä esteettinen että toimiva kokonaisuus. Kylpyhuoneessa harmaa lattialaatta, valkoiset seinälaatat, tilava allaskaappi ja suuri peilikaappi sekä tilaa pyykkikoneelle. Tässä kodissa nautit oman saunan löylyistä.

Tämän kodin suuret ikkunat aukeavat länteen korttelin dynaamiselle ja valoisalle sisäpihalle.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta. Asumisaika on vähintään 12 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s. Vesimaksu ei sisälly vuokraan. Koska asunto on uudiskohde, kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Kaikki talon vapaat asunnot

Ei parveketta

Ikkunat länteen

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

8

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiössä on hissi

Vapaita pysäköintioikeuksia 22 kpl, 90€/kk

Taloyhtiössä sauna

Talopesula

Pyörävarasto sisätiloissa

Irtaimistovarastot kellarissa

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla.

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)
Talon esite (pdf)

Vapaana tässä talossa

K 184
1h+kt
28.5
5. krs
820 €/kk
820 €
J 103
2h+kt
45.5
1. krs
965 €/kk
965 €
I 52
2h+kt
47.5
1. krs
979 €/kk
979 €
K 165
2h+kt
47.5
2. krs
985 €/kk
985 €
K 172
2h+kt
47.5
3. krs
989 €/kk
989 €
Kaikki talon vapaat asunnot
carbon free

Juli Tikkurilan Verraton on ympäristöystävällinen valinta

Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi.

BREEAM-ympäristösertifioitu asuintalo

Juli Tikkurilan Verrattomalle on myönnettu Very Good-tason BREEAM-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Very Good-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) -luokitus on maailman pitkäaikaisimmin käytössä ollut globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Hetkessä kotiovelta töihin, opiskelemaan, harrastuksiin ja vapaa-ajan viettoon

 

Nauti verrattomien liikenneyhteyksien eduista. Kauppakeskus Tikkuri, Dixi ja juna-asema ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Helsingin keskustaan tai Pasilan Triplaan sujahdat junalla 20 minuutissa, kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon palveluiden äärelle reilussa vartissa ja lentokentällekin vain 20 minuutissa.

Tai hyppää pyörän selkään ja nauti Keravanjoen rantareitistä sen monipuolisine virkistysmahdollisuuksineen. Päiväkoti, koulut ja leikkipuistot ovat kävelyetäisyydellä.

Alueen palveluita

Bussipysäkki
30 m
Tikkurilan asema
400 m
Kauppakeskus Tikkuri
100 m
Kuntosali
400 m
Hampurilasravintola
100 m
Helsinki-Vantaan lentoasema
6000 m
Jokiranta
500 m
Åvikin leikkipaikka
500 m
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli?
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.