Tyytyväisyystakuu

Magneettikatu 3 A 27

Juli Saunalahden Navigaattori, Espoo

1/9
Näytä kaikki kuvat
870 /kk
Muuttovalmis1.3.2022
2h+kt+p40
Kerros5 / 7
Takuuvuokra0 €
Näin vuokraat

Kaksio vaatehuoneella ja isolla lasitetulla parvekkeella

Tämän viihtyisän kaksion erilliskeittiössä on valkoiset korkeakiiltoiset kaapistot trendikkäillä messinkisillä nuppivetimillä. Välitila on lasitettu ja keittiötaso on kestävää, vaaleaa graniittia. Keittiön ilmeen kruunaa Siemensin rosteriset kodinkoneet. Harmonisessa kylpyhuoneessa on vaaleanharmaa Pukkilan laattalattia ja valkoinen seinälaatoitus. Varusteisiin kuuluu kääntyvä suihkuseinä, peilikaappi ja allaslaatikosto. Tilaa on myös pyykinpesukoneelle. Arjen luksusta lisää mukavuuslattialämmitys, mitä asukas voi itse säätää parilla asteella. Tilavassa makuuhuoneessa on vaatehuone ja tilaa säästävät liukuovet. Makuuhuoneen viehättävää arkkitehtuuria korostaa valoa lisäävä ikkuna lasitetulle parvekkeelle päin. Eteisessä on tilava tankokaappi ulkovaatteille ja erillinen siivouskomero. Näkymät olohuoneen ikkunoista avautuvat kohti kaakkoa ja aamupäivän piristävää aurinkoa. Asunnossa on tilava lasitettu parveke, sälekaihtimet sekä valmiiksi asennetut verhokiskot. Lattiamateriaalina on kestävä tammilaminaatti. Lisäksi varusteisiin kuuluu Comelit -ovipuhelin, ovisilmä sekä turvalukko. Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Tupakointi sallittu taloyhtiön tupakointipaikoilla. Asumisaika on vähintään 12 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Kysy vapaista autopaikoista asiakaspalvelustamme juli@juliliving.com. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s. Vesimaksu ei sisälly vuokraan. Koska asunto on uudiskohde, kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia ja valokuvat voivat olla vastaavasta asunnosta toisessa rapussa, kerroksessa tai pohjan peilikuvasta – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Kaikki talon vapaat asunnot

Lasitettu parveke

Lounas

Rakennusvuosi

2022

Kerroksia

7

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Irtaimistovarastot 1. kerroksessa

Hissi

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)
Talon esite (pdf)

Vapaana tässä talossa

A 30
1h+kt+ransk.
30.5
5. krs
760 €/kk
760 €
A 1
1h+kt+terassi
33
2. krs
765 €/kk
765 €
A 9
1h+kt+p
33
3. krs
765 €/kk
765 €
A 17
1h+kt+p
33
4. krs
770 €/kk
770 €
A 25
1h+kt+p
33
5. krs
775 €/kk
775 €
Kaikki talon vapaat asunnot
carbon free

Juli Saunalahden Navigaattori on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia

Juli Kirstinpuiston Christinelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia, joka varmistuu peruskorjauksen valmistumisen jälkeen syksyllä 2021. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Modernia arkkitehtuuria, luontomaisemia ja hyviä kulkuyhteyksiä Espoon Saunalahdessa

Meren läheisyyteen noussut Saunalahden kaupunginosa Länsi-Espoossa on saavuttanut suuren suosion. Perheystävällinen, viihtyisä ja kehittyvä asuinalue tarjoaa monipuoliset palvelut jokaisen tarpeisiin. Alueella on iso Saunalahden koulu kirjastoineen ja urheilukenttineen sekä naapuritontilla on iso S-market. Bussi Kamppiin tai Matinkylän metroasemalle lähtee viereisen kadun varrelta. Espoon rantoja kiertävä viehättävä rantaraitti päättyy Saunalahteen.

 

Alueen palveluita

Ruokakauppa
50 m
Pizzeria
150 m
Saunalahden koulu
100 m
Saunalahden kirjasto
100 m
Saunalahden neuvola
500 m
Kallvikin uimaranta
1500 m
Urheilukenttä
50 m
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli?
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.