Me olemme Juli Living

Magneettikatu 3 A 25

Juli Saunalahden Navigaattori, Espoo

220217 magneettikatu 3 asA17 004
1/15
Näytä kaikki kuvat
Videoesittely
719 /kk
Vapautuu4.12.2023
1h+kt+p33
Kerros5 / 7
Takuuvuokra0 €
Vuokraa verkossaOta yhteyttä

Alkovillinen yksiö upeasta uudiskohteesta

Tämä yksiö sopii erinomaisesti asukkaalle, joka arvostaa luonnonläheisyyttä, hyviä kulkuyhteyksiä ja upeita merimaisemia. Juli Saunalahden Navigaattorista on kävelymatka niin ruokakauppaan, kouluun kuin liikuntamahdollisuuksiinkin – kaikki tarpeellinen on siis lähellä.

Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €!

Tässä kodissa parasta: - Oma viihtyisä parveke - Siemensin rosteriset kodinkoneet, mukaan lukien astianpesukone - Iso makuualkovi - Toimiva pohjaratkaisu, neliöt hyödynnetty hyvin

Asunto tuntuu pohjaratkaisunsa ansiosta neliöitään tilavammalta. Kodin pintamateriaalien neutraalit sävyt antavat sinulle mahdollisuuden tehdä siitä oman näköisesi. Helppohoitoinen keittiö, riittävä säilytystila sekä tilava ja toimiva kylpyhuone auttavat sinua pitämään kodin järjestyksessä ja antavat sinulle tilaa keskittyä muihin asioihin.

Kodin modernissa keittiössä on kauniit korkeakiiltoiset kaapit trendikkäillä messinkisillä nuppivetimillä ja kestävää vaaleaa graniittia oleva keittiötaso. Valitut Siemensin rosteriset kodinkoneet ovat tyylikkäitä ja kodinkonevarusteluun kuuluu integroitu uuni, induktioliesi sekä täyskorkea rosterinen jääkaappipakastin. Voit rauhassa keskittyä kokeilemaan uusia reseptejä, sillä lautasten ja kulhojen pesun hoitaa puolestasi keittiöstä löytyvä astianpesukone.

Modernissa kylpyhuoneessa on vaaleanharmaa Pukkilan laattalattia ja valkoinen seinälaatoitus. Varusteisiin kuuluu kääntyvä suihkuseinä, peilikaappi ja allaslaatikosto. Tilaa on myös pyykinpesukoneelle. Arjen luksusta lisää mukavuuslattialämmitys, mitä asukas voi itse säätää parilla asteella.

Asunnon eteisessä on runsaasti kaappitilaa, minkä lisäksi tilaa säästää iso makuualkovi. Asunnossa on laadukas tammilaminaatti, verhokiskot sekä sälekaihtimet. Asunnon varusteisiin kuuluu Comelit -ovipuhelin, ovisilmä sekä turvalukko. Asunnon vesimaksu on 25 € aikuinen / kk. Asunnon kruunaa viihtyisä lasittamaton parveke.

Pysäköinti:

Juli Saunalahden Navigaattorin asukkaiden autopaikkojen vuokraus tapahtuu Aimo Parkin kautta Taskuparkki -sovellusta käyttäen. Nimetyn lämpötolpallisen autopaikan hinta pysäköintihallista on 60€/30vrk.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Tupakointi sallittu taloyhtiön tupakointipaikoilla. Asumisaika on vähintään 12 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s. Koska asunto on uudiskohde, kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia ja valokuvat voivat olla vastaavasta asunnosta toisessa rapussa, kerroksessa tai pohjan peilikuvasta – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Juli Saunalahden Navigaattorille on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja.

Kaikki talon vapaat asunnot

Parveke

Kaakko

Rakennusvuosi

2022

Kerroksia

7

Vesimaksu 25 € aikuinen/kk

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Irtaimistovarastot 1. kerroksessa

Hissi

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Nmetyt lämpötolpalliset paikat pysäköintihallista 60€/30vrk. Kaksi yhteiskäyttöön tarkoitettua sähköauton latauspaikkaa. Varmista saatavuus Aimo Parkilta.

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)
Talon esite (pdf)

Modernia arkkitehtuuria, luontomaisemia ja hyviä kulkuyhteyksiä Espoon Saunalahdessa

Meren läheisyyteen noussut Saunalahden kaupunginosa Länsi-Espoossa on saavuttanut suuren suosion. Perheystävällinen, viihtyisä ja kehittyvä asuinalue tarjoaa monipuoliset palvelut jokaisen tarpeisiin. Alueella on iso Saunalahden koulu kirjastoineen ja urheilukenttineen sekä naapuritontilla on iso S-market. Bussi Kamppiin tai Matinkylän metroasemalle lähtee viereisen kadun varrelta. Espoon rantoja kiertävä viehättävä rantaraitti päättyy Saunalahteen.

Alueen palveluita

Ruokakauppa

50 m

Pizzeria

150 m

Saunalahden koulu

100 m

Saunalahden kirjasto

100 m

Saunalahden neuvola

500 m

Kallvikin uimaranta

1500 m

Urheilukenttä

50 m

Vuokraa verkossa

 • Varaa ja varmista juuri tämä koti itsellesi

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Vuokraa verkossa

Ota yhteyttä ja sovi näyttö

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Ota yhteyttä
carbon free

Juli Saunalahden Navigaattori on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti

Tälle kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitamme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Tutustu myös näihin

Muuttovalmis

Leppävaara, Espoo

Tulkinkuja 3

Moderneja kaupunkikoteja loistavien urheilu- ja lähipalveluiden äärellä

Valmistunut kesäkuussa 2021

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 8

Muuttovalmis

Matinkylä, Espoo

Piispanpiha 5

Toimiva arki, ihanat kodit ja loistava sijainti

Valmistunut lokakuussa 2014

Kaksioita, kolmioita ja neliöitä

Kerroksia 5

Muuttovalmis

Friisilä, Espoo

Piispantilankuja 1

Rentoa ja viihtyisää kerrostaloasumista Friisilän Heinätähdessä

Valmistunut lokakuussa 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmiota

Kerroksia 7

Siirry asuntojen hakusivulle
 • Vuokrattavat asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa