Tyytyväisyystakuu

Laajaniityntie 2 b D 63

Juli Martinlaakson Mestari, Vantaa

1/7
Näytä kaikki kuvat
867 /kk
Muuttovalmis21.6.2021
2h+kt+p38.5
Kerros5 / 6
Takuuvuokra0 €
Näin vuokraat

Parvekkeellinen sisäpihan kaksio

Asunto tarjoaa puitteet mukavaan kaupunkiasumiseen järkevällä tilankäytöllä sekä kauniilla pinnoillaan. Tasokkailla kodinkoneilla varusteltu kaunis keittiö erottuu harmonisesti omaksi kokonaisuudekseen mahdollistaen olohuoneen monipuoliset sisustusratkaisut. Keittiössä kauniit kiviset pöytätasot, valkoiset korkeakiiltoiset kaapinovet moderneilla vetimillä, valkoinen kaakelinen välitila ja täyskorkea rosterinen jääkaappipakastin, kalusteuuni, astianpesukone ja liesituuletin.

Olohuoneesta on suoraan käynti lasitetulle parvekkeelle. Raikkaat, korkeakiiltoiset kaapit toistuvat eteisessä ja asunnon makuuhuoneessa. Kylpyhuone jatkaa asunnon kaunista värimaailmaa. Laatoitettu valkoinen seinä ja harmaa lattia, kirkas suihkuseinä, peilikaappi ja allaslaatikot yhdessä valkoisten kalusteiden kanssa tekevät kylpyhuoneesta paitsi kauniin, myös toimivan. Kylpyhuoneessa tilaa myös pyykkikoneelle. Viehättävä leveä lankkulattia viimeistelee asunnon kauniin yleisilmeen, ja omalla lasitetulla parvekkeella pääset nauttimaan vaikkapa aamukahvit tai seuraamaan kaupungin elämää omassa rauhassasi.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta. Asumisaika on vähintään 12 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s. Vesimaksu ei sisälly vuokraan. Koska asunto on uudiskohde, kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Kaikki talon vapaat asunnot

Lasitettu parveke

Ikkunat luoteeseen

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

6

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Hissi

Vapaita pysäköintipaikkoja 0 kpl

Talopesula ja kuivaushuone

Irtaimistovarastot 1. kerroksessa

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiön on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)
Talon esite (pdf)

Vapaana tässä talossa

D 61
1h+kt+p
25
5. krs
719 €/kk
719 €
C 28
1h+kt+p
26
5. krs
729 €/kk
729 €
D 57
1h+kt+p
26
5. krs
729 €/kk
729 €
C 35
1h+kt+p
26
6. krs
735 €/kk
735 €
D 64
1h+kt+p
26
6. krs
735 €/kk
735 €
Kaikki talon vapaat asunnot
carbon free

Juli Martinlaakson Mestari on ympäristöystävällinen valinta

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Vaivatonta liikkumista ja paikka omalle autolle

 

Juna-asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelyn päästä, ja lähijunilla ja busseilla hurautat Helsingin keskustaan alle puolen tunnin. Autoilijaa ilahduttaa mahdollisuus omaan parkkipaikkaan, ja myös pyörille löytyy hyvin tilaa.

Juli Martinlaakson Mestarin sijainti Martinlaakson taidepolulla tarkoittaa, että voit nauttia kulttuurista aivan kotiovellasi. Kotikorttelista löytyy monia taidekohteita ja lähipalveluita.

Vehreä ja monipuolinen lähiluonto kutsuu liikkumaan, ja aivan läheltä löydät ihastuttavia maisemareittejä. Nauti nokipannukahvit laavun nuotiopaikalla, kuntoile ulkoliikuntapaikoilla tai pulahda viereisen uimahallin altaisiin.

Alueen palveluita

Martinlaakson rautatieasema
300 m
Bussipysäkki
150 m
Kaupunkipyöräasema
150 m
Ruokakauppa
200 m
Martinlaakson ostari
450 m
Martinlaakson uimahalli
150 m
Martinlaakson koulu
250 m
Martinlaakson päiväkoti
50 m
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli?
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.