Me olemme Juli Living

Vanha Helsingintie 19 A 96

Juli Malmin Floristi, Helsinki

230303 Vanha Helsingin tie 19 a60 005
1/11
Näytä kaikki kuvat
744 /kk
Vapautuu24.7.2024
1h+kt+ransk28
Kerros12 / 16
Takuuvuokra0 €
Vuokraa verkossaOta yhteyttä

Kompakti yksiö Helsingin rouheimmilla maisemilla

Tämä yksiö sopii erinomaisesti asukkaalle, joka haluaa modernin ja helppohoitoisen kodin loistavien liikenneyhteyksien läheltä. 16-kerroksinen Malmin uusi maamerkki on upea vuokra-asuntokohde kattavien palveluiden lähellä. Kohteena Malmi tarjoaa erinomaiset kulkuyhteydet: liikennöinti keskustaan ja lentokentälle on nopeaa, mutta sen lisäksi Malmilta on loistava poikittaisliikenne Itä- ja Länsi-Helsinkiin.

Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €!

Tässä kodissa parasta: - Hulppeat ikkunat ja ranskalainen parveke - Laadukkaat kodinkoneet, kivitaso ja astianpesukone - Eteisessä runsaasti säilytystilaa - Toimiva pohjaratkaisu, neliöt hyödynnetty hyvin

Asunto tuntuu pohjaratkaisunsa ansiosta neliöitään tilavammalta. Kodin pintamateriaalien neutraalit sävyt antavat sinulle mahdollisuuden tehdä siitä oman näköisesi. Helppohoitoinen keittiö, riittävä säilytystila sekä tilava ja toimiva kylpyhuone auttavat sinua pitämään kodin järjestyksessä.

Kodissa on trendikäs, valkoinen Novartin keittiökokonaisuus. Lisäksi arkea helpottaa keittiöstä löytyvä astianpesukone. Kokonaisuuden viimeistelee Consentinon kivitaso.

Kodin kylpyhuoneen tunnelma on harmoninen. Vaaleansävyisessä kylpyhuoneessa on valkoinen seinäkaakeli ja harmaa lattiakaakeli. Täysleveälle pyykinpesukoneelle on paikka kylpyhuoneen tason alla ja perinteinen wc-istuin on korvattu uudenaikaisella seinä-wc:llä. Tilassa on kääntyvät suihkuseinät ja peilikaapisto.

Asunnon eteisessä on runsaasti säilytystilaa. Asunnon viehättävän tunnelman kruunaa tammilaminaatti. Asunnoissa on sälekaihtimet sekä verhokiskot. Asunnon kruunaa ranskalainen parveke sekä hulppeat ikkunat.

Malmin Juli-kodit lämpenevät kaukolämmössä. Kaikissa asunnoissa on keskitetty ilmanvaihto ja kylpyhuoneissa on sähköinen lattialämmitys, jonka käyttö sisältyy asukkaan omaan sähkönkulutukseen. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan. Huoneistossa on ABB:n ovipuhelinjärjestelmä. Lisäksi ovessa on ovisilmä.

Pysäköinti:

Autopaikkojen vuokraus tapahtuu Aimo Parkin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Voit varmistaa parkkipaikan saatavuuden ja hinnat suoraan Julin asiakaspalvelusta, juli@juliliving.com. Autopaikat sijaitsevat puoliviileässä parkkihallissa, jossa osassa paikoista lämpötolpat. Hallissa myös muutama sähköauton latauspaikka vuokrattavaksi.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Tupakointi sallittu taloyhtiön tupakointipaikoilla. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s.

Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia ja valokuvat voivat olla vastaavasta asunnosta toisessa rapussa, kerroksessa tai pohjan peilikuvasta – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Pohjakuvien mitat ovat suuntaa-antavia ja lopulliset mitat tulee tarkistaa paikan päällä. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Tälle kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

Kaikki talon vapaat asunnot

Ranskalainen parveke

Luode

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

16

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Taloyhtiössä on kerhohuone

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Hissi

Lämpötolpallinen paikka pysäköintihallista, 85€/kk Sähköauton paikka pysäköintihallista, 95€/kk Lämpötolpallinen paikka piha-alueelta, 30€/kk

Liitteet

Pohjapiirros (pdf)

Houkutteleva ja ainutlaatuinen Malmi

Malmi on viihtyisä asuinalue, missä on kattavat palvelut sekä monipuolinen, ihastuttava luonto. Malmilta on selkeät julkiset liikenneyhteydet moneen suuntaan. Helsingin keskustaan tai lentoasemalle hurautat junalla vain 15 minuutissa ja Kehä I rullaa kaupunginosan vierellä. Julkisen liikenteen verkostoa kasvatetaan tulevaisuudessa myös pikaraitiotiellä, kun Raidejokeri korvaa runkobussilinjan 550. Alueella on paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia, useampi koulu sekä päiväkoti. Malmin Novan ostoskeskus palvelee naapurissa joka päivä.

Malmi on Helsingin ketterä ja kompakti kaupunkikeskusta, joka on yksi Helsingin kaupungin neljästä uudistusalueesta. ''Kaupunkiuudistuksen tarkoitus on luoda uutta elinvoimaa vanhoille asuinalueille panostamalla kunnostamiseen ja uuden rakentamiseen. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa entistä useampi asukas pääsee nauttimaan kaupunkiuudistusalueiden ainutlaatuisesta lähiluonnosta, palveluista ja tapahtumista.'' Lue lisää Helsingin Kaupungin sivuilta.

Katso kaikki Malmin vapaat asunnot

Alueen palveluita

Malmin Nova ostoskeskus

300 m

Malmin sairaala

1100 m

Karviaisten koulu

200 m

Pukinmäenkaaren peruskoulu

1400 m

Pukinmäen urheilupuisto

1300 m

Malmin jäähalli

1500 m

Ala-Malmin tenniskenttä

1000 m

Päiväkoti Kotinummi

1300 m

Vuokraa verkossa

 • Varaa ja varmista juuri tämä koti itsellesi

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Vuokraa verkossa

Ota yhteyttä ja sovi näyttö

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Ota yhteyttä

Vapaana tässä talossa

A 79
1h+kt+ransk
28
11. krs
744 €/kk
744 €
A 85
1h+kt+ransk
28
11. krs
744 €/kk
744 €
A 104
1h+kt+ransk
28.5
13. krs
750 €/kk
750 €
A 83
1h+kt+alk+ransk
28.5
11. krs
759 €/kk
759 €
A 127
1h+kt+alk+ransk
29
15. krs
769 €/kk
769 €
Kaikki talon vapaat asunnot
carbon free

Juli Malmin Floristi

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti

Tälle kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua uusiutuvaa kaukolämpöä

Kaikkien kaukolämmöllä lämpiävien Juli-kohteiden lämmitysenergia on uusiutuvaa sertifioitua vihreää kaukolämpöä.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitamme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot

Tutustu myös näihin

Muuttovalmis

Alppiharju, Helsinki

Kalliolanrinne 4

Persoonallinen 2020 valmistunut talo keskellä Alppiharjun kaupunginosaa

Valmistunut kesäkuussa 2020

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 6

Muuttovalmis

Jätkäsaari, Helsinki

Bahamankatu 4

Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

Valmistunut elokuussa 2021

Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

Kerroksia 6

Muuttovalmis

Herttoniemi, Helsinki

Kirvesmiehenkatu 4

Urbaani unelmakoti Herttoniemestä!

Valmistunut joulukuussa 2023

Yksiöitä, kaksioita, kolmioita, neliöitä ja viisiöitä

Kerroksia 8

Siirry asuntojen hakusivulle
 • Vuokra-asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Juliliving.dk
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa