Malmin Floristi – uusi 16-kerroksinen maamerkki!

Vanha Helsingintie 19 A 32

Juli Malmin Floristi, Helsinki

230303 Vanha Helsingin tie 19 a60 003
1/10
Näytä kaikki kuvat
Videoesittely
734 /kk
Vapautuu31.3.2023
1h+kt+ransk28
Kerros6 / 16
Takuuvuokra0 €
Ota yhteyttä

Kaunis yksiö luoteeseen

Tähän upeaan tornitaloon on rakentumassa yksiöitä ja kaksioita 12 kerrokseen. Ketterästi saavutettava kohde – moottorilla tai ilman. Houkutteleva ja ainutlaatuinen Malmi.

Tässä kompaktissa, 28 neliön yksiössä on trendikäs, valkoinen Novartin keittiökokonaisuus Cosentinon kivitasolla. Vaaleansävyisessä kylpyhuoneessa on valkoinen seinäkaakeli ja graniitinharmaa lattialaatta. Täysleveälle pyykinpesukoneelle on paikka kylpyhuoneen tason alla ja perinteinen wc-istuin on korvattu uudenaikaisella seinä-wc:llä. Tilassa on kääntyvät suihkuseinät ja peilikaapisto.

Asunnon hulppeista ikkunoista ja ranskalaiselta parvekkeelta näkymät avautuvat luoteeseen. Säilytystilaa on eteisen kaapistossa. Asunnon seinäpinnat ovat valkoiset ja lattiassa on klassinen tammensävyinen laminaatti.

Malmin Juli-kodit lämpenevät kaukolämmössä. Kaikissa asunnoissa on keskitetty ilmanvaihto ja kylpyhuoneissa on sähköinen lattialämmitys, jonka käyttö sisältyy asukkaan omaan sähkönkulutukseen. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan. Huoneistossa on ABB:n ovipuhelinjärjestelmä. Lisäksi ovessa on ovisilmä. Asunnoissa on sälekaihtimet sekä verhokiskot.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Tupakointi sallittu taloyhtiön tupakointipaikoilla. Asumisaika on vähintään 12 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Kysy vapaista autopaikoista asiakaspalvelustamme juli@juliliving.com. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s.

Koska asunto on uudiskohde, kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia ja valokuvat voivat olla vastaavasta asunnosta toisessa rapussa, kerroksessa tai pohjan peilikuvasta – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Pohjakuvien mitat ovat suuntaa-antavia ja lopulliset mitat tulee tarkistaa paikan päällä. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Kaikki talon vapaat asunnot

Ranskalainen parveke

Luode

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

16

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Taloyhtiössä on kerhohuone

Taloyhtiössä on sauna

Talopesula ja kuivaushuone

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Hissi, A-B rapussa

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)

Houkutteleva ja ainutlaatuinen Malmi

Malmi on viihtyisä asuinalue, missä on kattavat palvelut sekä monipuolinen, ihastuttava luonto. Malmilta on selkeät julkiset liikenneyhteydet moneen suuntaan. Helsingin keskustaan tai lentoasemalle hurautat junalla vain 15 minuutissa ja Kehä I rullaa kaupunginosan vierellä. Julkisen liikenteen verkostoa kasvatetaan tulevaisuudessa myös pikaraitiotiellä, kun Raidejokeri korvaa runkobussilinjan 550. Alueella on paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia, useampi koulu sekä päiväkoti. Malmin Novan ostoskeskus palvelee naapurissa joka päivä.

Malmi on Helsingin ketterä ja kompakti kaupunkikeskusta, joka on yksi Helsingin kaupungin neljästä uudistusalueesta. ''Kaupunkiuudistuksen tarkoitus on luoda uutta elinvoimaa vanhoille asuinalueille panostamalla kunnostamiseen ja uuden rakentamiseen. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa entistä useampi asukas pääsee nauttimaan kaupunkiuudistusalueiden ainutlaatuisesta lähiluonnosta, palveluista ja tapahtumista.'' Lue lisää Helsingin Kaupungin sivuilta.

Alueen palveluita

Malmin Nova ostoskeskus

300 m

Malmin sairaala

1100 m

Karviaisten koulu

200 m

Pukinmäenkaaren peruskoulu

1400 m

Pukinmäen urheilupuisto

1300 m

Malmin jäähalli

1500 m

Ala-Malmin tenniskenttä

1000 m

Päiväkoti Kotinummi

1300 m

Vuokraa verkossa

 • Varaa ja varmista juuri tämä koti itsellesi

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja sovi näyttö

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

carbon free

Juli Malmin Floristi on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia

Tälle kohteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, ser‐jäte ja paristot

Tutustu myös näihin

Muuttovalmis

Jätkäsaari, Helsinki

Bahamankatu 4

Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

Valmistunut elokuussa 2021

Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

Kerroksia 6

Muuttovalmis

Alppiharju, Helsinki

Kalliolanrinne 4

Persoonallinen 2020 valmistunut talo keskellä Alppiharjun kaupunginosaa

Valmistunut kesäkuussa 2020

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 6

Muuttovalmis

Kalasatama, Helsinki

Työpajankatu 6

Tyylikkäitä kaupunkikoteja merellisessä kaupunginosassa

Valmistunut joulukuussa 2021

Yksiöitä, kaksioita, kolmioita, neliöitä ja yksi viisiö

Kerroksia 12

Siirry asuntojen hakusivulle
 • Vuokrattavat asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa