Tyytyväisyystakuu

Tulkinkuja 3 as 1

Juli Leppävaaran Atleetti, Espoo

1/19
Näytä kaikki kuvat
1168 /kk
Muuttovalmis1.8.2022
2h+kt+vh+var+ransk54
Kerros1 / 8
Takuuvuokra0 €
Vuokraa verkossaOta yhteyttä

Uniikki ensimmäisen kerroksen kaksio kahdella vaatehuoneella

Tämä uniikki kaksio etsii vertaistaan! Asunnossa yhdistyvät moderni tunnelma ja arkea helpottavat asumisratkaisut. Säilytystilasta sinun ei tarvitse tinkiä, sillä asunnossa on eteisen varastotilan lisäksi vaatehuone makuuhuoneessa. Upean kokonaisuuden viimeistelee normaalia korkeampi huonekorkeus.

Tilavasta olohuoneesta kauniit tuplaovet johtavat suoraan pienelle ranskalaiselle parvekkeelle. Harmonisen tunnelman läpi asunnon kruunaavat Tikkurilan Sand-sävyllä maalattu tehosteseinä, sälekaihtimet, valmiit verhokiskot ja lämminsävyinen Upofloorin laminaatti. Asunnon näkymät aukeavat etelään, suojaisalle pihamaalle.

Tilavaan makuuhuoneeseen saat hyvin mahtumaan ison parisängyn lisäksi vaikka etätyöpisteen tai lastensängyn. Lisäksi makuuhuoneesta on käynti talon toiselle, tilavalle terassiparvekkeelle.

Modernin asumisen viimeistelee avokeittiö laadukkailla pintamateriaaleilla ja kodinkoneilla. Keittiöstä löydät Whirlpoolin astianpesukoneen, induktiolieden sekä jääkaapin pakastelokerolla. Vaaleat kaapistot, välitilan lasi ja kestävä kivitaso ovat helppohoitoinen yhdistelmä, mikä lisää keittiön käyttömukavuutta.

Miellyttävä tunnelma jatkuu kylpyhuoneeseen. Viileän harmaa laattalattia ja valkoiset isot seinäkaakelit sopivat jokaiseen makuun. Kylpyhuoneen varusteisiin kuuluvat peili- sekä allaskaapisto. Kylpyhuoneesta löytyy lattialämmitys ja paikka pyykinpesukoneelle.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Asumisaika on vähintään 12 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Kysy vapaista autopaikoista asiakaspalvelustamme juli@juliliving.com. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s. Vesimaksu ei sisälly vuokraan. Koska asunto on uudiskohde, kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Kaikki talon vapaat asunnot

Ranskalainen parveke

Etelä

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

8

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiössä on hissi

Varmista autopaikan saatavuus Aimo Parkin kautta, hinta 60€/kk

Irtaimistovarastot kellarikerroksessa

Talosaunoja 3

Kerhohuone ja monitoimitila

Talopesula ja kuivaushuone

Polkupyörävarasto kellarikerroksessa

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)
Talon esite (pdf)

Kaikki mitä tarvitset on lähellä

 

Juna-asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelyn päässä, ja lähijunilla ja busseilla hurautat Helsingin keskustaan noin 25 minuutissa. Autoilijaa ilahduttaa mahdollisuus omaan parkkipaikkaan, ja myös pyörille löytyy hyvin tilaa.

Juli Leppävaaran Atleetin sijainti suorastaan kutsuu kokeilemaan lähialueen ravintoloita ja kauppakeskus Sellon palveluita. Lyömättömän monipuoliset urheilumahdollisuudet ja lähiluonto kutsuu liikkumaan. Pulahda kesäpäivänä maauimalan altaisiin, kiipeile puiden latvassa tai iske nappikset jalkaan ja joukkueen paita päälle.

Alueen palveluita

Leppävaaran uimahalli ja maauimala
550 m
Leppävaaran urheiluhalli
300 m
Leppävaaran asema
700 m
Kauppakeskus Sello
750 m
Kirjasto
1000 m
Ruokakauppa
400 m

Vapaana tässä talossa

as 3
2h+kt+ransk
42.5
1. krs
980 €/kk
980 €
Kaikki talon vapaat asunnot
carbon free

Juli Leppävaaran Atleetti on hiilineutraali

Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on myönnetty LEED Gold -ympäristösertifikaattia

Juli Leppävaaran Atleetti on saanut ensimmäisenä asuinrakennuksena Suomessa LEED Gold -tason ympäristösertifikaatin. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Tutustu myös näihin

Muuttovalmis

Saunalahti, Espoo

Magneettikatu 3

Rentoa elämää meren läheisyydessä Espoon Saunalahdessa

Uudiskohde 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 7

Muuttovalmis 1.7.2022

Niittykumpu, Espoo

Rälssitilankuja 4

Koe, elä ja nauti elämästä Niittykummun Vaahterassa

Uudiskohde 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 9

Muuttovalmis 30.9.2022

Nöykkiönlaakso, Espoo

Laidunmaanraitti 4

Innovatiivista asumista hiilineutraaleissa luhtitaloissa Nöykkiönlaaksossa

Uudiskohde 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 3

Siirry asuntojen hakusivulle
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.