Me olemme Juli Living

Tesomankuja 3 (A-talo), Tesoman Valtatie 37b (B- ja C-porras) A 27

Juli Tesoman Vuokko, Tampere

tesoman vuokko А16 olohuone paiva
1/20
Näytä kaikki kuvat
Videoesittely
735 /kk
Vapautuu8.7.2024
2h+kt+p40.5
Kerros5 / 9
Takuuvuokra0 €
Vuokraa verkossaOta yhteyttä

Moderni kaksio kohti länteä

Tämä valoisa kaksio tarjoaa modernia ja helppohoitoista asumista palveluiden ääreltä. Upea koti sijaitsee Tesoman esikaupunkialueella, erinomaisten liikenneyhteyksien solmukohdassa.

Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €! Parasta tässä kodissa: - Valoisa asunto isoilla ikkunoilla - Laadukkaat materiaalit - Hyvät keittiön varusteet, kuten astianpesukone - Runsaasti säilytystilaa ja eteisen kaapeissa peiliovet - Kodissa lasitettu parveke

Tämän kompaktin kaksion avokeittiö on varusteltu täyskorkealla jääkaapilla sekä pakastimella, laadukkailla kodinkoneilla, ja kauniilla kvartsi-komposiittitasolla. Välitilassa on lasi ja vetimet ovat messinkiset. Rauhallinen ja raikas värimaailma jatkuu kylpyhuoneessa, josta löytyy tilava allaskaappi sekä peilikaappi ja hyvin tilaa pesutornille. Tilassa on erillinen pyykkikaappi. Makuuhuone on tilava ja kaappitilaa siellä on runsaasti. Iso olohuone avautuu ruhtinaallisesti keittiön kanssa yhdeksi isoksi tilaksi. Tämän kulmahuoneiston ikkunat avautuvat länteen. Olohuoneesta on suora kulkuyhteys isolle lasitetulle parvekkeelle. Jokaisessa huoneessa on sälekaihtimet sekä valmiiksi asennetut verhokiskot. Lattiamateriaalina on kestävä tammilaminaatti. Tesoman Juli-kodit lämpenevät maalämmöllä. Kaikissa asunnoissa on keskitetty ilmanvaihto ja kylpyhuoneissa on sähköinen lattialämmitys, jonka käyttö sisältyy asukkaan omaan sähkönkulutukseen. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan.

Tämän Juli-kohteen asukkaana saat käyttöösi upeat kerho- ja talosaunat sekä pyykkituvan, jonka käyttö sisältyy vuokraan. Tesomalta löydät monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet sekä päivittäiset palvelut kävelyetäisyydeltä.

Pysäköinti: Juli Tesoman Vuokon asukkaat voivat vuokrata nimetyn autopaikan taloyhtiön piha-alueelta tai autohallista. Parkkipaikan vuokraus tapahtuu Aimo Parkin asukaspysäköinnin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Parkkipaikan saatavuus ja tarkemmat tiedot tulee varmistaa Aimo Parkilta, asukaspysakointi@aimopark.fi, 0207812480. Lisätietoja tarvittaessa juli@juliliving.com.

Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä ja kompensoimme rakentamisen ja asumisen aikaisen hiilijalanjäljen. Lämmitys on toteutettu ympäristöystävällisesti maalämmöllä. Lisäksi Juli Tesoman Vuokolle on haettu LEED Kulta - ympäristösertifikaattia.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Tupakointi sallittu taloyhtiön tupakointipaikoilla. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s.

Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia ja valokuvat voivat olla vastaavasta asunnosta toisessa rapussa, kerroksessa tai pohjan peilikuvasta – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Pohjakuvien mitat ovat suuntaa-antavia ja lopulliset mitat tulee tarkastaa paikan päällä. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Huomioithan, että Tesoman Vuokon A-rapun osoite on Tesomankuja 3 ja B- ja C -rappujen osoite on Tesoman Valtatie 37b.

Vuokrauksessa auttaa paikallinen yhteistyökumppanimme Asuntopehtoori – vuokraus onnistuu myös suoraan Julin verkkosivujen kautta.

Kaikki talon vapaat asunnot

Lasitettu parveke

Länsi

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

9

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 12 kk minimiasumisajalla

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Nimetyn autopaikan taloyhtiön piha-alueelta tai autohallista. Varmista saatavuus ja vuokraa paikka Aimo Parkilta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen.

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Hissi

Taloyhtiössä on sauna

Taloyhtiössä on kerhohuone

Talopesula ja kuivaushuone

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Juli Tesoman Vuokon asukkaat voivat vuokrata nimetyn autopaikan taloyhtiön piha-alueelta tai autohallista. Paikka autohallista 80-110€/kk ja piha-alueelta 60-80€/kk. Ota yhteyttä Aimo Park, asukaspysakointi@aimopark.fi, puh. 020 781 2400.

Liitteet

Pohjapiirros (pdf)
Talon esite (pdf)

Hiilineutraali koti loistavalla sijainnilla

Tesoma on Länsi-Tampereen kaupunginosa, noin kahdeksan kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Tesoman alueella on vaikuttava määrä erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja viehättävät ulkoilumaastot. Juli-kotien läheisyydestä löydät uimarannan, jää- ja uimahallin.

Viereisessä liikekeskus Westerissä löytyvät palvelut kaikenikäisille, kuten Posti, Tokmanni, Alko ja K-Supermarket Westeri. Neljä herkkuravintolaa vievät sinut makumatkalle lähes jokaiselle mantereelle. Ravintola valikoimaan kuuluu Kotipizza, Pizza Hut, Subway ja Asahi sekä kaksi kahvilaa.

Alueen palveluita

Kauppakeskus

450 m

Bussipysäkki

150 m

Tesoman koulu

450 m

Tesoman päiväkoti,

550 m

Tesomajärven uimaranta

1000 m

Tesoman koulun pallokenttä

400 m

Tesoman palloiluhalli

600 m

Raholan liikuntakeskus

850 m

Uimahalli ja jäähalli

1200 m

Ristimäenpuisto

750 m

Tesoman kirkko

150 m

Tesoman kirjasto

450 m

Vuokraa verkossa

 • Varaa ja varmista juuri tämä koti itsellesi

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Vuokraa verkossa

Ota yhteyttä ja sovi näyttö

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Ota yhteyttä

Vapaana tässä talossa

A 32
1h+kt+alk+ransk
29.5
6. krs
640 €/kk
640 €
A 39
1h+kt+alk+ransk
29.5
7. krs
645 €/kk
645 €
B 120
1h+kt+alk+ransk
29.5
8. krs
650 €/kk
650 €
B 103
2h+kt+ransk
40
6. krs
725 €/kk
725 €
B 111
2h+kt+ransk
40
7. krs
725 €/kk
725 €
Kaikki talon vapaat asunnot
carbon free

Juli Tesoman Vuokko on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti

Tälle kohteelle on myönnetty Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin. Sertifikaatti ohjaa myös asumisympäristöön liittyviä tekijöitä mm. luonnonvalon määrää kodeissa ja asunnon materiaalivalintoja.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Minimoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot

Tutustu myös näihin

Muuttovalmis

Lamminpää, Tampere

Nauhatehtaanraitti 9

Viihtyisää kaupunkiasumista luonnon helmassa

Valmistuu maaliskuussa 2024

Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

Kerroksia 5

Muuttovalmis

Haukiluoma, Tampere

Tyviraitti 9

Luonnonrauhaa ja erinomaisia liikuntamahdollisuuksia

Valmistunut marraskuussa 2020

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 5

Muuttovalmis

Lielahti, Tampere

Teivaankuja 5

Laatukoteja mahtavilla korttelipalveluilla

Valmistunut lokakuussa 2020

Yksiöitä ja kaksioita

Kerroksia 8

Siirry asuntojen hakusivulle
 • Vuokra-asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa