Me olemme Juli Living

Laidunmaanraitti 8 A 8

Juli Nöykkiön Tuulenhaltija, Espoo

Nöykkiö sisustettu(c)@brahtilaiva (27)
1/27
Näytä kaikki kuvat
Videoesittely
609 /kk
Vapautuu2.10.2023
1h+kt+p28
Kerros2 / 3
Takuuvuokra0 €
Vuokraa verkossaOta yhteyttä

Viehättävä yksiö rauhallisessa Nöykkiössä

Tämä yksiö sopii erinomaisesti asukkaalle, joka haluaa modernin ja helppohoitoisen kodin rauhallisesta asuinympäristöstä. Juli Nöykkiön Metsänhaltijassa pääset asumaan lähelle luontoa tinkimättä hyvin saavutettavista lähipalveluista: esimerkiksi päivittäistavarakaupat, kirjasto, koulu ja päiväkoti sijaitsevat lähellä.

Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan | Lemmikit ovat tervetulleita | Vakuus 0 €!

Tässä kodissa parasta: - Viihtyisä parveke - Eteisessä runsaasti säilytystilaa - Toimiva ja tehokas pohja, neliöt hyödynnetty hyvin - Laadukkaat kodinkoneet, luonnonkivitaso ja astianpesukone

Asunto tuntuu pohjaratkaisunsa ansiosta neliöitään tilavammalta. Kodin pintamateriaalien neutraalit sävyt antavat sinulle mahdollisuuden tehdä siitä oman näköisesi. Helppohoitoinen keittiö, riittävä säilytystila sekä tilava ja toimiva kylpyhuone auttavat sinua pitämään kodin järjestyksessä ja antavat sinulle tilaa keskittyä muihin asioihin.

Kodin trendikkäästä vaaleankoivun sävyisestä keittiöstä löytyy Cosentinon kivitaso ja Gustavsbergin hana. Allas on mustaa komposiittia. Tilan laadukkaat materiaalit ja Whirlpoolin integroidut kodinkoneet tekevät ruuanlaitosta helppoa ja miellyttävää. Voit rauhassa keskittyä kokeilemaan uusia reseptejä, sillä lautasten ja kulhojen pesun hoitaa puolestasi keittiöstä löytyvä tiskikone.

Kodin kylpyhuoneen tunnelma on harmoninen. Vaaleansävyisessä kylpyhuoneessa on valkoinen seinäkaakeli ja vaaleanharmaa lattiakaakeli. Täysleveälle pyykinpesukoneelle on paikka kylpyhuoneen tason alla ja perinteinen wc-istuin on korvattu uudenaikaisella seinä-wc:llä. Tilassa on kääntyvät suihkuseinät.

Asunnon eteisessä on runsaasti kaappitilaa. Ikkunoissa perinteiset sälekaihtimet on korvattu molempiin suuntiin liikkuvilla kangasvekkiverhoilla. Eteisen lattiassa on ajaton, hiekansävyinen laattalattia. Muualla asunnossa on tammensävyinen laminaatti ja valkoiset lattialistat. Parvekkeella ei ole lasituksia.

Kohteen asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto. Kylpyhuoneessa on sähköinen lattialämmitys, jonka käytöstä syntyvät kulut sisältyvät asukkaan omaan sähkönkulutukseen. Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan.

Pysäköinti: Juli Niittykummun Tuulenhaltijan asukkailla on mahdollisuus lunastaa parkkipaikka taloyhtiön pihalta sijaitsevalta pysäköintialueelta hintaan 15-30€/30vrk. Taloyhtiöstä löytyy myös sähköautojen latauspisteellä varustettuja pysäköintipaikkoja. Parkkipaikan vuokraus tapahtuu AimoParkin asukaspysäköinnin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Parkkipaikan saatavuus ja tarkemmat tiedot sekä hinnat tulee aina varmistaa Aimo Parkilta, asukaspysakointi@aimopark.fi, 0207812400. Lisätietoja tarvittaessa juli@juliliving.com.  Kaikki autopaikat ovat ulkopaikkoja.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Tupakointi sallittu taloyhtiön tupakointipaikoilla. Asumisaika on vähintään 6 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta.

Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s. Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia ja valokuvat voivat olla vastaavasta asunnosta toisesta rapusta, kerroksesta tai pohjan peilikuvasta – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Juli-koti on valintana ympäristöystävällinen, sillä käytämme vain vihreää sähköä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä. Lisäksi Juli Nöykkiön Tuulenhaltijalle on haettu LEED Gold - ympäristösertifikaatti.

Kaikki talon vapaat asunnot

Parveke

Koillinen

Rakennusvuosi

2023

Kerroksia

3

Vesimaksu määräytyy kulutuksen mukaan

Taloyhtiössä on kerhohuone

Talopesula ja kuivaushuone

Huoneistokohtaiset irtainvarastot

Elisan 50Mbit internet kuuluu vuokraan

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Hissi

Ulkopaikat lämpötolpalla tai ilman. Kaksi sähköauton latauspistettä. Hinnat 15-30€/30vrk. Varmista saatavuus ja vuokraa paikka Aimo Parkilta.

Taloyhtiössä on sauna

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)

Nöykkiön Tuulenhaltijassa on sallittua heittää arkenakin vapaalle

Nöykkiön asuinalue etelä-Espoossa on ihanteellinen paikka rauhaa rakastavalle kaupunkilaiselle. Autolla kurvaat Länsiväylälle ja sitä pitkin Helsinkiin tai Kirkkonummelle. Lähikaupat ovat alle puolen kilometrin päässä ja lähin bussipysäkki on viereisen Nöykkiönkadun varrella. Monipuoliseen ulkoiluun alue soveltuu mainiosti ja äkkiäkös alueen pyöräteitä pitkin polkaisee vaikkapa Matinkylän metroasemalle!

Alueen palveluita

Nöykkiön pallokenttä ja puisto

650 m

Nöykkiön päiväkoti

500 m

Nöykkiön kirjasto

450 m

Nöykkiönlaakson koulu

500 m

Nöykkiön koulu

500 m

Ruokakauppa

400 m

Bussipysäkki

600 m

Vuokraa verkossa

 • Varaa ja varmista juuri tämä koti itsellesi

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Vuokraa verkossa

Ota yhteyttä ja sovi näyttö

 • Tutustu kotiin etukäteen

 • Tyytyväisyystakuu

Ota yhteyttä
carbon free

Juli Nöykkiön Tuulenhaltija on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte, SER‐jäte ja paristot

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Tutustu myös näihin

Muuttovalmis

Niittykumpu, Espoo

Rälssitilankuja 4

Koe, elä ja nauti elämästä Niittykummun Vaahterassa

Valmistunut kesäkuussa 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 9

Muuttovalmis 17.7.2023

Niittykumpu, Espoo

Rälssitilankuja 4

Tervetuloa kotiin - laadukasta vuokra-asumista Niittykummun viehättävässä korttelissa

Valmistuu heinäkuussa 2023

Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä

Kerroksia 8

Muuttovalmis

Nöykkiö, Espoo

Laidunmaanraitti 4

Pientalomaista ja ympäristöystävällistä asumista vehreässä Nöykkiössä

Valmistunut syyskuussa 2022

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita

Kerroksia 3

Siirry asuntojen hakusivulle
 • Vuokrattavat asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa