Me olemme Juli Living
Juli-blogi-14.11.-kuva1

Juli Living kokemuksia - vastaamme asiakaspalautteisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin

14.11.2023

Juli Living täytti syksyllä 2023 kolme vuotta eli olemme suhteellisen uusi toimija vuokra-asuntomarkkinoilla. Julin taustalla toimii tanskalainen kiinteistöyhtiö NREP, jolla on vankka kokemus asuntojen maailmasta aina vuodesta 2007 alkaen. Meillä on selkeät arvot, toimintatavat ja periaatteet, joiden mukaan työskentelemme. Olemme täällä ensisijaisesti asukkaitamme varten ja siksi meille on tärkeää varmistaa, että asumiskokemus olisi mahdollisimman sujuva ja miellyttävä. Keräämme aktiivisesti palautteita uusilta ja pidempiaikaisilta asukkailtamme, jotta pystymme vastaamaan asukkaiden toiveisiin ja tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Tästä postauksesta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja asiakaspalautteisiin – ja jos jokin asia jäi askarruttamaan, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme!

 

Mikä on Juli Living?

 

Juli Living on toimija, joka tekee vuokra-asumisesta helpompaa ja laadukkaampaa kuin koskaan. Meille on ensiarvoisen tärkeää tarjota asuntoja, jotka edustavat modernia asumista ja näin ollen uusissa laadukkaissa asunnoissamme on käytetty korkealuokkaisia materiaaleja. Toimintamme ytimessä on se, että hoidamme kaiken muun ja sinä voit keskittyä elämiseen. Kaikki vuokraukseen liittyvä hoituu helposti verkossa ja mikäli et löydä vastausta, voit aina ottaa henkilökohtaisen yhteyden asiakaspalveluumme. Kaikkea toimintaamme ohjaa ympäristöystävällisyys, hiilineutraalius ja kestävä kehitys – niin rakennus- kuin asumisvaiheessa. Taustallamme on NREP, Pohjoismaiden johtava kiinteistökehittäjä, joka pyrkii muuttamaan koko toimialan toimintatapoja, ajatellen asumista ja rakentamista kestävästi pitkällä aikavälillä. Kanssamme olet siis kokeneissa ja turvallisissa käsissä.

 

Miten Julin asiakaspalvelu toimii?

 

On totta, että Juli Livingin toiminnan alkuaikoina meillä ei ollut vielä valmista asiakaspalvelusta vastaavaa tiimiä, jolloin vastausajat saattoivat venyä ikävän pitkiksi. Vastataksemme tähän olemme kasvattaneet asiakaspalvelutiimiä useammalla asiakaspalvelun ammattilaisella, jotta voimme taata nopean vastausajan ja reagoinnin asukkaidemme yhteydenottoihin ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Asiakaspalvelutiimimme takaa, että kaikkiin yhteydenottoihin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Haluamme myös korostaa, että asiakaspalvelutiimimme on aina valmis keskustelemaan kaikesta asumiseen liittyvästä. Voit jättää meille soittopyynnön numeroon 075 325 8373 ja soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pikaisesti. Asiakaspalvelutiimimme palveluaika on klo 9–16.

Helpottaaksemme tavoittamistamme olemme lisänneet Julin asiakaspalvelun yhteystiedot nettisivuillemme Ota yhteyttä -osioon. Chat-tiimimme on paikalla päivittäin, myös muun asiakaspalvelutiimin työaikojen ulkopuolella valmiina auttamaan yleisimmissä asukkaitamme askarruttavissa kysymyksissä. Kehitämme edelleen palveluamme, jotta meidät olisi entistä helpompi saada kiinni.

 

Miten asiat etenevät?

 

Asioiden tehokkaaseen etenemiseen vaikuttaa moni asia. Välillä se vaatii saumatonta tiimityötä monen eri tahon ja yhteistyökumppanin kanssa, kun taas joskus asiakaspalvelun ammattilainen etsii vastauksen minuutissa. Tämän vuoksi onkin siis tärkeää täsmentää asukkaillemme entistä paremmin niin asiakaspalvelun, myynnin ja isännöinnin kuin yhteistyökumppaneidemme roolia ja vastuita. Alla olevasta kuvasta voit katsoa, miten eri tehtävät jakautuvat sisäisten tiimiemme välillä.

 

Asiakaspalvelukokemus
Asiakaspalvelukokemus

 

Julilla on laaja verkosto palvelukumppaneita. Eri huoltoyhtiöt, siivoustoimijat, urakoitsijat sekä lukkoliikkeet auttavat asukkaitamme monissa tilanteissa. Yhdellä huoltoyhtiöllä voi kuitenkin olla hallinnoitavana kymmeniä asuintaloja, jolloin työtehtäviä on priorisoitava. Tästä syystä kiireettömien huoltopyyntöjen käsittely voi joissain tilanteissa näyttäytyä asioiden hitaana etenemisenä.

 

Asioihin reagoiminen

 

Suomessa vuokranantajalla on hyvin rajatut valtuudet puuttua asukkaiden elämään kodin seinien sisäpuolella ilman hyvin vahvaa perustelua. Esimerkiksi häiriökäyttäytymistilanteessa varoituksia ei voida antaa ilman naapureiden apua. Kirjalliseen varoitukseen edetään ainoastaan siinä tapauksessa, mikäli vuokranantajalle toimitetaan allekirjoitettu häiriöilmoitus vähintään kahdelta eri lähinaapurilta koskien samaa häiriön aiheuttajaa. Asiakaspalvelu- ja isännöintitiimimme on käynyt naapuruussovittelun koulutuksen, jossa tavoitteena on löytää yhteistä ymmärrystä ja ratkaisuja mahdollisiin ongelmatilanteisiin naapuruussovittelun periaatteiden mukaisesti.

Yleisesti ottaen tavoitteemme on minimoida häiriöt sekä häädöt ja löytää ratkaisuja niin, ettei häiriöitä syntyisi. Pyrimme muun muassa mahdollisimman laajasti tiedottamaan ennakoivasti ja tuomaan järjestyssäännöt kaikkien asukkaiden tietoon. Ketterää toimintatapaa halutaan edistää digitaalisilla ratkaisuilla. Tästä syystä esimerkiksi vika- ja häiriöilmoitusten teko on helppoa Oma Julin kautta.

 

Poismuuttaminen ja loppusiivous

 

Ennen kuin irtisanot vuokrasopimuksesi, tutustuthan huolellisesti sen ehtoihin. Kun olet asunut kodissasi vuokrasopimuksella määritellyn vähimmäisajan, vuokrasopimuksen irtisanominen onnistuu näppärästi verkkosivujemme kautta. Lupauksemme on tarjota uusia ja hyväkuntoisia koteja, ja näin ollen haluamme pitää kodit sellaisina myös seuraaville asukkaille. Tämän takia meillä on erikseen määritellyt loppusiivousohjeet, jotta uuden asukkaan olisi mahdollisimman mukava muuttaa uuteen kotiin. Tarkemmat poismuutto-ohjeet löydät täältä.

 

Vuokrantarkistukset

 

Kuten vuokrasopimuksessa on määritelty, vuokranantaja varaa mahdollisuuden korottaa vuokria tammikuussa ja heinäkuussa. Tämä antaa meille joustovaraa, kun mietimme eri aikoina alkavia vuokrasopimuksia. Haluamme kuitenkin painottaa, että vaikka varaamme oikeuden tarkistaa vuokria tammikuussa ja heinäkuussa, voimme myös olla tarkistamatta vuokria.

 

Ruusuja Julille

 

Asukkaiden rakentava palaute on auttanut kehittämään toimintaamme yhä paremmaksi. Olemme saaneet asukkailtamme myös paljon positiivista palautetta, jota nostamme seuraavaksi esille. Olemme saaneet runsaasti kiitosta ketterästi sujuneesta muutosta ja muuttajien huomioinnista. Asukkaat ovat kiittäneet tervetullutta oloa ja asuntojen kotoisuutta heti ensi vierailusta lähtien. Kotien pohjaratkaisut ja modernit ratkaisut ovat saaneet paljon hyvää palautetta. Myös yksi asia nousee toistuvasti esiin: Vuokraus verkkokaupassa on helppoa, eikä siihen tarvitse pitkiä hakemuskirjeitä tai kilpailua muiden vuokralaisten kanssa. Loistava asiakaspalvelu ja asioiden nopea hoitaminen nousevat myös toistuvasti esiin asukkaillemme tehdyissä kyselyissä.

Tämän vuoden NPS on ollut tähän mennessä 28, mikä tarkoittaa neljän yksikön eli reilun 16 prosentin kasvua viime vuoteen verrattuna. Keskityytyväisyys on tähän mennessä vuotta puolestaan ollut 79, joka on viime vuodesta kaksi yksikköä korkeampi. Alla olevassa kuvassa nostettuna vielä muutamia asukkailtamme saamia palautteita.

 

Juli-asukkaiden suusta
Juli-asukkaiden suusta

 

Toivomme, että yllä oleva teksti selkeytti Julin toimintaa ja toi vastauksia mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin. Jos kuitenkin jokin asia jäi vielä mietityttämään tai kaipaatte lisätietoja toiminnastamme, meihin voi aina olla yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Tutustu Juli Livingiin!
Juli-blogi-14.11.-kuva2
 • Vuokra-asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa