Me olemme Juli Living
Vastuullinen lemmikinomistaja

Juli-kodissa asuu vastuullinen lemmikinomistaja

8.6.2022

 

Juli on Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kaikkea toimintaa ohjaa hiilineutraalius, Alvar puolestaan perustaa toimintansa koirien hiilijalanjäljen minimoimiseen. Kun nämä kaksi yhdistää, tuloksena on kaksi vastuullista elämänkumppania, joiden yhteisenä missiona on hiilijalan- sekä tassunjäljen minimoiminen.

Julin ja Alvarin yhteinen missio: hiilijalanjäljen minimoiminen

Hiilineutraali tulevaisuus on haaveena sekä Julilla, että Alvarilla, joten yhteistyö oli luontevaa ja alkoi toukokuussa 2022. Juli huomioi ympäristöä niin rakentamis- kuin asumisvaiheessakin minimoimalla kotien päästöt, suosimalla vihreää sähköä, ohjaamalla tekoälyllä asuntojen lämpöä vaihtelevissa sääolosuhteissa sekä tarjoamalla helpoksi tehtyjä kierrätysvaihtoehtoja. Mitä koiriin tulee, suurin osa hiilijalanjäljestä, tai hiilitassunjäljestä, muodostuu ruokakipolla. Alvar tarjoaa koiralle pohjoismaista, kestävistä raaka-aineista tuulivoimalla tuotettua ruokaa, joka toimitetaan ilman kiertoteitä kotiin kierrätettävissä materiaaleissa pakattuna.

Mikä Alvar?

Alvar luo koirasi yksilöllisiin tarpeisiin sopivan suosituksen ruokavaliosta eläinlääkärien laatimien pohjoismaisten reseptien mukaisesti korkealaatuisista, kestävistä raaka-aineista. Alvar on vastuullisen lemmikinomistajan valinta mitä koiran ruokavalioon tulee – vaihtamalla Alvariin pienennät koirasi hiilitassunjälkeä jopa 84%!

Lemmikit ovat tervetulleita Juli-kotiin 

Julin toimintaa ohjaa ympäristöystävällisyys, hiilineutraalius ja kestävä kehitys – sekä rakennus- että asumisvaiheessa. Arjessa tämä näkyy esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneeleiden hyödyntämisenä sekä kohteiden jäljelle jäävän hiilijalanjäljen kompensoimisena koko elinkaaren ajalta. Kerrostaloihin soveltuvat lemmikit ovat erittäin tervetulleita Juli-koteihin, eikä lemmikeistä peritä erillistä maksua. Vuokra-asunnoissa asuu tällä hetkellä yli 400 lemmikkiä, joille on luvassa etu. Löydät edun Oma Julista.

Karvaiset Juli-asukkaat

Puolivuotias maltankoira Hilma arvostaa Juli-kotinsa hyvää sijaintia verheiden ulkoilumaastojen lähellä Leppävaarassa. Kun Hilma lähtee ulkoilemaan, roikkuu remmin päässä Alvarin biohajoavat koirankakkapussit – vastuullisuus ei koiranomistajana rajoitu pelkästään hiilijalanjäljen huomioimiseen. Hilma nauttii rotunsa omaisesti temppujen tekemisestä, ja palkinnoksi onnistumisesta hän saa esimerkiksi Alvarin Hukkaherkkuja, makupaloja jotka on tehty esimerkiksi muikkukukkotuotannon ylijäämäpaloista.

Hilman vuotuiset Co2 päästöt Alvarin ruokaa herkuttelemalla ovat 22.25 kg Co2. Alvarin nappuloilla Hilman päästöt pienenevät 83% kuin keskiverto premium ruokaa syömällä! Hilma säästää siis vuodessa 111 CO2e/kg! Tämä vastaa 24 kertaa sähkösaunan lämmittämistä. 

Hilma juli

Kaksivuotias cockerspanieli Muusa on haaveillut Juli-asunnosta Jätkäsaaressa, veden läheisyydestä. Muusa nauttii paitsi uimisesta, mutta myös pitkistä päiväunista ja hyvästä ruoasta – etenkin Alvarin Nollapäästönappuloista. Huomiosta nauttiva Muusa on kokenut julkisilla liikennevälineillä matkustaja, sillä Juli-kodeissa on huomioitu myös hyvät kulkuyhteydet. Muusakin sen tietää, helpoin tapa minimoida hiilidioksidipäästöjä on valita ympäristöystävällisempi liikkumismuoto. Muusa on tyypillinen cockerspanieli, joka haluaa aina olla kaikkialla mukana, myös hiilijalanjäljen minimoimisessä.

Muusan vuotuiset Co2 päästöt Alvarin ruualla ovat 87.97 kg Co2. Alvarin nappuloilla Muusan päästöt ovat 83% pienemmät kuin keskiverto premium ruokaa syömällä. Näin Muusa säästää vuodessa 431CO2e/kg, jokavastaa 2 930 km autoilua. Vau!

Muusa juli

Ekologinen vaihtoehto on vain napinpainalluksen päässä, niin vuokra-asuntoa etsivällä kuin koiran puolesta valintoja tekevälläkin. Ja mikä parasta, valinnat kohti hiilineutraalia elämää hoituvat helposti verkossa: vuokrasopimus, irtisanominen, huoltopyynnöt sekä tietysti koiranruoan tilaaminen. Lemmikinomistajan ympäristöteot alkavat Juli-kodissa, Alvar kumppaninasi.

 

Katso täältä ympäristöystävälliset kotimme!
Vastuullinen lemmikinomistaja
 • Vuokra-asunnot
 • Miksi Juli
 • Ympäristö edellä
 • Me olemme Juli Living
 • Usein kysyttyä
 • Oma Juli
 • Ota yhteyttä
 • In English
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja verkkokaupasta
 • Evästeet
 • Vuokra-asunnot Espoo
 • Vuokra-asunnot Helsinki
 • Vuokra-asunnot Tampere
 • Vuokra-asunnot Turku
 • Vuokra-asunnot Vantaa