Tyytyväisyystakuu

Ylismäentie 12 F 42

Juli Olarin Ylväs, Espoo

1/18
Näytä kaikki kuvat
1630 /kk
Muuttovalmis31.1.2022
2h+kt+s+p52
Kerros8 / 8
Takuuvuokra0 €
Näin vuokraat

Hulppea kaksio omalla kattoterassilla ja saunalla Espoon sydämestä

Tämä asunto on kokonaisuus, mistä moni on osannut vain haaveilla.

Sisään astuessa vastassa on kompakti eteinen kaapistolla ja siivouskomerolla. Eteisestä on suora käynti asunnon saunalliseen kylpyhuoneeseen. Kauniissa kylpyhuoneessa on graffitinharmaa laattalattia, tilava allaskaapisto ja pyykkihuoltoa helpottava pyykkikaappi. Modernia tunnelmaa lisää kirkas suihkuseinä. Sauna on hauskasti kylpyhuoneen kulmassa. Saunan materiaalina on haapa ja pehmeät löylyt takaa kotimainen Harvian kiuas. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle.

Upea avokeittiön ja olohuoneen kokonaisuus on nykyaikainen sekä toimiva. Valkoisessa keittiössä on rosteriset Electroluxin kodinkoneet – integroitu astianpesukone, keraaminen liesitaso ja täyskorkea jääkaappi-pakastin. Mattamusta keittiön tiskiallas ja musta graniittitaso viimeistelevät harkitun ilmeen.

Kauniissa kylpyhuoneessa on graffitinharmaa laattalattia, tilava allaskaapisto ja pyykkihuoltoa helpottava pyykkikaappi. Modernia tunnelmaa lisää kirkas suihkuseinä. Saunassa on harmoniset haapalauteet ja Harvian kiuas.

Asunnon tilavasta makuuhuoneesta on käynti isolle lasitetulle parvekkeelle, mistä näkymät avautuvat itään, kohti aamuaurinkoa. Huoneessa on runsaasti kaappitilaa ja ikkunat pohjoiseen päin sekä parvekkeelle.

Kaiken kruunaa oma kattoterassi, joka takaa auringonpaisteen lähes jokaisesta ilmansuunnasta. Kattoterassi jakautuu isoon lasitettuun terassiosioon ja lasitettua osaa kiertävään avoterassiin. Terassi takaa viihtyisyyden ja oman rauhan, missä voi tuntea olevansa täysin omassa maailmassaan. Kirjaimellisesti vain taivas on rajana.

Asunnossa on kauttaaltaan tammilaminaatti, sälekaihtimet ja verhokiskot.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Tupakointi sallittu taloyhtiön tupakointipaikoilla. Asumisaika on vähintään 12 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Kysy vapaista autopaikoista asiakaspalvelustamme juli@juliliving.com. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s. Vesimaksu ei sisälly vuokraan. Koska asunto on uudiskohde, kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Kaikki talon vapaat asunnot

Kattoterassi

Kattoterassi, lasitettu terassi pohjoinen, parveke itään

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

8

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiössä on hissi

Varmista pysäköintioikeuden saatavuus Aimo Parkin kautta, hinta 80€/kk

Irtaimistovarastot 1. kerroksessa

Kattoterassillinen sauna E-rapun 9. kerroksessa

Pesutupa ja kuivaushuone

Kerhotilat A-rapun 1. kerroksessa ja E-rapun 9. kerroksessa

Ulkovälinevarastot kaikissa rapuissa kellari ja/tai 1. kerroksessa

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)
Talon esite (pdf)
carbon free

Juli Olarin Ylväs on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Toimivat lähipalvelut ja viehättävät ulkoilumaastot

Olarin, Suurpellon ja naapurialueiden lähipalvelut ovat ihan nurkan takan, olitpa sitten liikenteessä kävellen, pyöräillen tai autoillen. Kehä II pitkin liikut nopeasti bussilla tai autolla ympäri pääkaupunkiseutua. Matinkylän tai Niittykummun metroasemalle hurautat kymmenessä minuutissa bussilla tai fillarilla vartissa. Lähin bussipysäkki on heti kotitalon kulmalla, vuoroja kulkee aina kuuden minuutin välein. Keskuspuiston lenkkipolkuja, hiihtolatuja tai läheisen skeittipuiston ramppeja pääset kuluttamaan suoraan kotiovelta.

Alueen palveluita

Espoon keskuspuisto
0 m
Skeittipuisto
200 m
Koulu ja lukio
650 m
Kauppakeskus Iso Omena
2700 m
Olarin Ostoskeskus
1500 m
Tapiolan urheilupuisto
3600 m
Niittykummun netroasema
2000 m
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli?
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.