Tyytyväisyystakuu

Juli Olarin Noste

Ylismäentie 12, Espoo

1/5
360-esittely

Laatukoteja keskuspuiston reunalla Espoon sydämessä (Talot A-E)

Tee vuokrasopimus nyt ja asu ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi!

Kampanjaehdot: Jotta voit hyödyntää kampanjamme, niin asunnon vuokraus on tehtävä verkkosivuillamme 18.10.-15.11.2021 välisenä aikana ja vuokrasopimuksen alkamispäivä tulee olla viimeistään 1.12.2021. Vuokrauksen yhteydessä maksettu ennakkovuokra 250 euroa vähennetään ensimmäiseltä täyden kuukauden vuokralaskulta. Tämä kampanja koskee ainoastaan Juli Olarin Nosteen ja Ylvään vapaita vuokra-asuntoja.

Juli Olarin Noste on keskuspuiston laidalla arvokkaasti seisova, lähes kolmensadan asunnon uudiskohde, missä laadusta ja mukavasta asumisesta ei tarvitse tinkiä. Asunnon osalta voit valita nautitko aamu- vai iltapäivän auringosta, sillä aurinko nousee Ylismäentien puolelta ja laskee sisäpihan kautta keskuspuiston laidalle. Ylimmissä kerroksissa asuessa pääset näkemään ja aistimaan vuodenaikojen vaihtelun, sillä näkymät kohoavat parhaimmillaan aina horisonttiin saakka.

Suureen määrään asuntoja mahtuu suuri määrä onnellisia hetkiä. Tässä kohteessa asuntoja on aina kompakteista yksiöistä, uniikeihin lähes sadan neliön asuntoihin. Joukkoon mahtuu myös muutama valioyksilö, jotka soveltuvat niin kimppakämppä-asumiseen kuin ekstraneliöitä kaipaaville pariskunnille ja perheille. Kohteella on myös useampi kerhotila ja talosauna. Postipaketit saat tilattua suoraan asukkaiden yhteiseen pakettiautomaattiin.

Keskuspuiston lenkkipolut lähtevät suoraan kotiovelta. Tien toiselle puolelle skeittipuistoon hurautat parissa minuutissa tai Tapiolan urheilupuistoon pyöräilet kymmenessä. Myös Olarin koulu, Espoon Steinerkoulu ja alueen päiväkodit ovat lähellä. Julkisista kulkuneuvoista voit valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon – bussin, metron tai oman nelipyöräisen. Lukuisat palvelut ja hyvät kulkuyhteydet edistävät sujuvan arjen kulkua.

Juli Espoon Olarin asukkaiden pysäköintioikeuden vuokraus tapahtuu Aimo Parkin kautta ja Taskuparkki-sovellusta käyttäen. Pysäköintioikeus pysäköintihallissa on 80€/kk. Voit varmistaa saatavuuden Aimo Parkin asukaspysäköinnistä.

Lisäksi meillä Julilla voit kertoa ylpeästi asuvasi hiilineutraalissa kodissa, sillä käytämme vain vihreää sähköä, optimoimme tekoälyllä rakennuksen energiankäyttöä ja kompensoimme rakentamisen ja asumisen aikaisen hiilijalanjäljen.

Juli Olarin Noste on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit tervetulleita.

Kaikki talon vapaat asunnot

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

8

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiössä on hissi

Varmista pysäköintioikeuden saatavuus Aimo Parkin kautta, hinta 80€/kk

Irtaimistovarastot 1. kerroksessa

Kattoterassillinen sauna E-rapun 9. kerroksessa

Pesutupa ja kuivaushuone

Kerhotilat A-rapun 1. kerroksessa ja E-rapun 9. kerroksessa

Ulkovälinevarastot kaikissa rapuissa kellari ja/tai 1. kerroksessa

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Liitteet

Talon esite (pdf)

Löydätkö näistä oman kotisi?

E 2581h+kt+ransk

26

738 €/kk

Kaikki talon vapaat asunnot

Toimivat lähipalvelut ja viehättävät ulkoilumaastot

Olarin ja naapurialueiden lähipalvelut ovat ihan nurkan takan, olitpa sitten liikenteessä kävellen, pyöräillen tai autoillen. Kehä II pitkin liikut nopeasti bussilla tai autolla ympäri pääkaupunkiseutua. Matinkylän tai Niittykummun metroasemalle hurautat kymmenessä minuutissa bussilla tai fillarilla vartissa. Lähin bussipysäkki on heti kotitalon kulmalla, vuoroja kulkee aina kuuden minuutin välein. Keskuspuiston lenkkipolkuja, hiihtolatuja tai läheisen skeittipuiston ramppeja pääset kuluttamaan suoraan kotiovelta.

Alueen palveluita

Olarin Ostoskeskus
1500 m
Kauppakeskus Iso Omena
2700 m
Koulu ja lukio
650 m
Tapiolan urheilupuisto
3600 m
Espoon keskuspuisto
0 m
Skeittipuisto
200 m
Niittykummun netroasema
2000 m
carbon free

Juli Olarin Noste on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli?
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.