Vuokrattavat asunnot

Tulkinkuja 3 A 2

Juli Leppävaaran Atleetti, Espoo

1/7
Näytä kaikki kuvat
960 /kk
Muuttovalmis30.6.2021
2h+kt42
Kerros1 / 8
Takuuvuokra0 €
Näin vuokraat

Terassiparvekkeellinen kaksio ensimmäisestä kerroksesta

Tämä ensimmäisen kerroksen kaksio ei tarjoile hukkaneliöitä tai epäloogisia asumisratkaisuja. Asunnossa on suuri terassiparveke ja tilava vaatehuone makuuhuoneessa. Ikkunoissa on valmiiksi sälekaihtimet ja verhokiskot. Lattiamateriaalina on laadukas Upofloorin laminaatti. Viehättävän kokonaisuuden viimeistelee normaalia korkeampi huonekorkeus. Toimivassa eteisessä on paikka kaikelle tarpeelliselle - kengille, ulkovaatteille ja siivousvälineille. Eteisestä näkymät avautuvat tilavaan olohuoneeseen ja terassiparvekkeen tuplaovista suojaisalle pihamaalle. Tilava keittiö olohuoneen kulmauksessa sopii niin kokeneemmalle kokkaajalle tai helpon ruuanlaiton ystävälle. Tyyliltään ihastuttava keittiö on toiminnoiltaan laadukas, mutta moderni ja helppohoitoinen. Valkoiset kaapistot, ajaton välitilan lasi ja upea kivitaso sopivat moneen makuun. Keittiöstä löydät Whirlpoolin astianpesukoneen, nopean induktiolieden sekä jääkaapin pakastelokerolla. Modernit ratkaisut jatkuvat myös kylpyhuoneessa. Lattiassa on viileän harmaa laattalattia ja seinissä isot valkoiset kaakelit. Kylpyhuoneen varusteisiin kuuluvat peili- sekä allaskaapisto. Lisäksi mukavuutta lisäävät lattialämmitys ja paikka pyykinpesukoneelle. Asunnon makuuhuoneessa on tilava vaatehuone ja tilaa parisängylle. Lisäksi harmonista tunnelmaa luovat tuplaovet asunnon yhtenäiselle terassiparvekkeelle.

Juli Leppävaaran Atleetille on haettu LEED Kulta - ympäristösertifikaattia. Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Asumisaika on vähintään 12 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Kysy vapaista autopaikoista asiakaspalvelustamme juli@juliliving.com. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s. Vesimaksu ei sisälly vuokraan. Koska asunto on uudiskohde, kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Kaikki talon vapaat asunnot

Ei parveketta

Etelä

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

8

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiössä on hissi

Pysäköintipaikkoja 45

Irtaimistovarastot kellarikerroksessa

Talosaunoja 3

Kerhohuone ja monitoimitila

Talopesula ja kuivaushuone

Polkupyörävarasto kellarikerroksessa

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiön on savuton

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)
Talon esite (pdf)

Vapaana tässä talossa

A 19
1h+kt+var
28
3. krs
770 €/kk
770 €
A 21
1h+kt+var
28
3. krs
770 €/kk
770 €
A 15
1h+kt+var
27.5
2. krs
795 €/kk
795 €
A 41
1h+kt+var
27.5
4. krs
809 €/kk
809 €
A 40
1h+kt+var
28
4. krs
814 €/kk
814 €
Kaikki talon vapaat asunnot
carbon free

Juli Leppävaaran Atleetti on hiilineutraali

Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on haettu LEED Gold -ympäristösertifikaattia

Juli Leppävaaran Atleetille on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia, joka varmistuu peruskorjauksen valmistumisen jälkeen syksyllä 2021. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Kaikki mitä tarvitset on lähellä

 

Juna-asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelyn päässä, ja lähijunilla ja busseilla hurautat Helsingin keskustaan noin 25 minuutissa. Autoilijaa ilahduttaa mahdollisuus omaan parkkipaikkaan, ja myös pyörille löytyy hyvin tilaa.

Juli Leppävaaran Atleetin sijainti suorastaan kutsuu kokeilemaan lähialueen ravintoloita ja kauppakeskus Sellon palveluita. Lyömättömän monipuoliset urheilumahdollisuudet ja lähiluonto kutsuu liikkumaan. Pulahda kesäpäivänä maauimalan altaisiin, kiipeile puiden latvassa tai iske nappikset jalkaan ja joukkueen paita päälle.

Alueen palveluita

Leppävaaran uimahalli ja maauimala
550 m
Leppävaaran urheiluhalli
300 m
Leppävaaran asema
700 m
Kauppakeskus Sello
750 m
Kirjasto
1000 m
Ruokakauppa
400 m
Vuokrattavat asunnot
Rekisteriseloste

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.