Vuokrattavat asunnot

Laajaniityntie 2 b D 51

Juli Martinlaakson Mestari, Vantaa

1/7
Näytä kaikki kuvat
895 /kk
Muuttovalmis22.4.2021
2h+kt+p41.5
Kerros4 / 6
Takuuvuokra0 €
Näin vuokraat

Moderni läpitalon kaksio lasitetulla parvekkeella

Tässä kaksiossa kaikki on paikallaan ja tunnelma harmoninen. Nauti ruuanlaitosta asunnon kauniissa ja hyvin varustellussa avokeittiössä, oman lasitetun parvekkeen rauhasta ja modernin asumien parhaista eduista. Keittiön kauniit kivitasot, valkoisella laatoitettu välitila ja valkoiset korkeakiiltoiset kaapistot virtaviivaisilla vetimillä yhdessä laadukkaiden kodinkoneiden kuten täyskorkean rosteripintaisen jääkaapin, kalusteuunin ja liesituulettimen kanssa tekevät kodin lasitetulle parvekkeelle soljuvasta oleskelupuolesta harmonisen kokonaisuuden, jonka leveä lankkulaminaatti viimeistelee.

Kaappitilaa löytyy myös asunnon rauhaisasta makuuhuoneesta ja eteisestä. Harmoninen värimaailma jatkuu asunnon laatoitetun kylpyhuoneen puolella. Kylpyhuoneessa harmaat lattiat, valkoiset seinät, modernit kalusteet ja kirkas suihkuseinä, tilaa pyykinpesukoneelle ja säilytystilaa allaslaatikoissa sekä peilikaapissa. Lasitetulla parvekkeella on ihanat mahdollisuudet mukavaan oleiluun lähes vuoden ympäri.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta. Asumisaika on vähintään 12 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s. Vesimaksu ei sisälly vuokraan. Koska asunto on uudiskohde, kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Kaikki talon vapaat asunnot

Lasitettu parveke

Kaakko/luode

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

6

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Hissi

Pysäköintipaikkoja 21

Talopesula ja kuivaushuone

Irtaimistovarastot 1. kerroksessa

Esteetön kulku 1. kerroksen pyörävarastoon

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiön on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)
Talon esite (pdf)

Vapaana tässä talossa

D 36
1h+kt+p
26
2. krs
716 €/kk
716 €
D 61
1h+kt+p
25
5. krs
719 €/kk
719 €
D 68
1h+kt+p
25
6. krs
725 €/kk
725 €
C 28
1h+kt+p
26
5. krs
729 €/kk
729 €
D 64
1h+kt+p
26
6. krs
735 €/kk
735 €
Kaikki talon vapaat asunnot
carbon free

Juli Martinlaakson Mestari on ympäristöystävällinen valinta

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Vaivatonta liikkumista ja paikka omalle autolle

 

Juna-asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelyn päästä, ja lähijunilla ja busseilla hurautat Helsingin keskustaan alle puolen tunnin. Autoilijaa ilahduttaa mahdollisuus omaan parkkipaikkaan, ja myös pyörille löytyy hyvin tilaa.

Juli Martinlaakson Mestarin sijainti Martinlaakson taidepolulla tarkoittaa, että voit nauttia kulttuurista aivan kotiovellasi. Kotikorttelista löytyy monia taidekohteita ja lähipalveluita.

Vehreä ja monipuolinen lähiluonto kutsuu liikkumaan, ja aivan läheltä löydät ihastuttavia maisemareittejä. Nauti nokipannukahvit laavun nuotiopaikalla, kuntoile ulkoliikuntapaikoilla tai pulahda viereisen uimahallin altaisiin.

Alueen palveluita

Martinlaakson rautatieasema
300 m
Bussipysäkki
150 m
Kaupunkipyöräasema
150 m
Ruokakauppa
200 m
Martinlaakson ostari
450 m
Martinlaakson uimahalli
150 m
Martinlaakson koulu
250 m
Martinlaakson päiväkoti
50 m
Vuokrattavat asunnot
Rekisteriseloste

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.