Tyytyväisyystakuu

Tulkinkuja 3 as 88

Juli Leppävaaran Atleetti, Espoo

1/15
Näytä kaikki kuvat
739 /kk
Muuttovalmis26.7.2021
1h+kt+ransk. Parveke+vh21.5
Kerros8 / 8
Takuuvuokra0 €
Näin vuokraat

Ylimmän kerroksen kompakti pääty-yksiö

Toimiva koti on yhtä kuin sujuva arki. Tämä ylimmän kerroksen kompakti pääty-yksiö vaatehuoneella ja ranskalaisella parvekkeella tarjoilee kaiken tarpeellisen! Asunnossa on korkea huonekorkeus ja uniikki päätyikkuna itään. Nämä tuovat yleisilmeeseen viimeisen silauksen.

Keittiö on yleisilmeeltään harmoninen kokonaisuus, jonka valkoiset kaapistot, helppohoitoinen välitilan lasi ja upea kivitaso sopivat moneen makuun. Keittiöstä löydät Whirlpoolin astianpesukoneen, induktiolieden sekä jääkaapin pakastelokerolla.

Moderni tunnelma jatkuu myös kylpyhuoneessa. Kaunis viileän harmaa laattalattia ja valkoiset isot seinäkaakelit ovat raikas ja ajaton yhdistelmä. Säilytystilaa löytyy peili- sekä allaskaapistosta. Kylpyhuoneessa on myös paikka pyykinpesukoneelle sekä lattialämmitys.

Asunto kylpee valossa, eikä naapuritalon läheisyydestä tarvitse murehtia. Ikkunoista aukeavat puistomaiset näkymät kohti etelää, mutta tarvittaessa valon määrä on säädeltävissä sälekaihtimin. Ikkunoissa on valmiina verhokiskot. Asunnossa on lämminsävyinen Upofloorin laminaatti, mikä viimeistelee kotoisan tunnelman. Vaatehuone takaa toimivat säilytysratkaisut.

Juli Leppävaaran Atleetille on haettu LEED Kulta - ympäristösertifikaattia.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Asumisaika on vähintään 12 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Kysy vapaista autopaikoista asiakaspalvelustamme juli@juliliving.com. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s. Vesimaksu ei sisälly vuokraan. Koska asunto on uudiskohde, kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Kaikki talon vapaat asunnot

Ranskalainen parveke

Etelä, itä

Rakennusvuosi

2021

Kerroksia

8

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiössä on hissi

Pysäköintipaikkoja 45

Irtaimistovarastot kellarikerroksessa

Talosaunoja 3

Kerhohuone ja monitoimitila

Talopesula ja kuivaushuone

Polkupyörävarasto kellarikerroksessa

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

Taloyhtiö on savuton

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)
Talon esite (pdf)

Vapaana tässä talossa

as 24
1h+kt+vh
21.5
3. krs
708 €/kk
708 €
as 63
1h+kt+vh
21.5
6. krs
719 €/kk
719 €
as 77
1h+kt+vh
21.5
7. krs
725 €/kk
725 €
as 89
1h+kt+ransk. parveke+vh
21.5
8. krs
734 €/kk
734 €
as 90
1h+kt+vh+ransk
21.5
8. krs
734 €/kk
734 €
Kaikki talon vapaat asunnot
carbon free

Juli Leppävaaran Atleetti on hiilineutraali

Konreettiset tekomme tässä taloyhtilössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on haettu LEED Gold -ympäristösertifikaattia

Juli Leppävaaran Atleetille on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia, joka varmistuu peruskorjauksen valmistumisen jälkeen syksyllä 2021. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Optimoimme lämmityksen energiankulutusta tekoälyllä

Juli-kotien sisäolosuhteista huolehditaan tekoälyn avulla. Käytämme suomalaista Leanheat-energiatehokkuusjärjestelmää, joka optimoi joka kodin sisälämpötilan tehokkaasti energiaa säästäen.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Kaikki mitä tarvitset on lähellä

 

Juna-asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelyn päässä, ja lähijunilla ja busseilla hurautat Helsingin keskustaan noin 25 minuutissa. Autoilijaa ilahduttaa mahdollisuus omaan parkkipaikkaan, ja myös pyörille löytyy hyvin tilaa.

Juli Leppävaaran Atleetin sijainti suorastaan kutsuu kokeilemaan lähialueen ravintoloita ja kauppakeskus Sellon palveluita. Lyömättömän monipuoliset urheilumahdollisuudet ja lähiluonto kutsuu liikkumaan. Pulahda kesäpäivänä maauimalan altaisiin, kiipeile puiden latvassa tai iske nappikset jalkaan ja joukkueen paita päälle.

Alueen palveluita

Leppävaaran uimahalli ja maauimala
550 m
Leppävaaran urheiluhalli
300 m
Leppävaaran asema
700 m
Kauppakeskus Sello
750 m
Kirjasto
1000 m
Ruokakauppa
400 m
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli?
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.