Tyytyväisyystakuu

Ruissalontie 13 A 16

Juli Kirstinpuiston Christine, Turku

1/8
Näytä kaikki kuvat
770 /kk
Muuttovalmis31.1.2022
2h+kt+ransk.42
Kerros3 / 7
Takuuvuokra0 €
Näin vuokraat

Kompakti kaksio viehättävästä uudiskohteesta

Tämä kaksio rakentuu viehättävälle Kirstinpuiston alueelle, missä yhdistyy kylämäinen tunnelma ja hyvät kulkuyhteydet. Kirstinpuistossa asut huoletta myös ilman autoa!

Tämän kaksion avokeittiössä on tyylikkäät graniittitasot, vaalea välitilan laatta ja korkeakiiltoiset valkoiset kaapit messinkisillä vetimillä. Myös varustelutaso on täysi kymppi – rosteriset Electroluxin kodinkoneet viimeistelevät kokonaisuuden.

Kylpyhuoneesta löydät reilun kokoisen suihkunurkkauksen, peilikaapiston ja paikan täysikokoiselle pesukoneelle. Katon puupanelointi, spottivalaisimet ja lämpimät sävyt luovat rauhallisen tunnelman kylpyhuoneeseen.

Asunnon näkymät ja ranskalainen parveke avautuvat kaakkoon, Ruissalontielle päin. Tilavassa makuuhuoneessa on mukavasti kaappitilaa. Erillisessä eteisessä on runsaasti kaappitilaa. Lattiamateriaalina on kestävä tammilaminaatti. Sälekaihtimet ja verhokiskot ovat asennettuna valmiiksi.

Asumisaika on vähintään 12 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Kysy vapaista autopaikoista asiakaspalvelustamme juli@juliliving.com. Vuokraan sisältyy laajakaista 50 Mbit/s. Vesimaksu ei sisälly vuokraan. Koska asunto on uudiskohde, kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia – tutustuthan pohjaratkaisuun ja markkinointiesitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana. Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty.

Kaikki talon vapaat asunnot

Ranskalainen parveke

Kaakko

Rakennusvuosi

2022

Kerroksia

7

Vesimaksu 20 € aikuinen/kk

Kerrostalossa viihtyvät lemmikit sallittu

50Mbit internet kuuluu vuokraan

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla

Hissi

Pyörä- ja liikuntavälinevarastot

Huoneistokohtainen irtaimistovarasto

Liitteet

Pohjapiirros tarkoilla mitoilla (pdf)
Talon esite (pdf)

Vapaana tässä talossa

A 3
1h+kt+ransk.
27.5
1. krs
615 €/kk
615 €
A 9
1h+kt+ransk.
27.5
2. krs
615 €/kk
615 €
A 12
1h+kt+ransk.
28.5
2. krs
620 €/kk
620 €
A 19
1h+kt+ransk.
28.5
3. krs
630 €/kk
630 €
A 20
1h+kt+ransk.
28.5
3. krs
630 €/kk
630 €
Kaikki talon vapaat asunnot
carbon free

Juli Kirstinpuiston Christine on hiilineutraali

Konkreettiset tekomme tässä taloyhtiössä ilmaston hyväksi

Kohteelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia

Juli Kirstinpuiston Christinelle on haettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia, joka varmistuu peruskorjauksen valmistumisen jälkeen syksyllä 2021. Sertifikaatin myöntää riippumaton ulkopuolinen taho. Sertifikaatin Gold-taso edellyttää ympäristövaikutusten kokonaisvaltaista huomioimista ja merkittäviä panostuksia energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -luokitus on maailman käytetyin globaali rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, jonka vahvuutena on yhtenäinen kriteeristö ja vertailtavuus koko maailmassa.

Kompensoimme hiilijalanjäljen rakentamisen ja asumisen ajalta

Olemme Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kodit ovat hiilineutraaleja. Minimoimme hiilijalanjälkemme koko rakennuksen elinkaaren ajalta – ja tarvittaessa kompensoimme puuttuvan osuuden.

Käytämme sertifioitua vihreää sähköä

Kaikkien Juli-kohteiden yhteistilojen sähkö on ympäristöystävällisesti tuotettua. Kannustamme asukkaitammme käyttämään myös omissa kodeissaan vihreää sähköä.

Seuraamme vedenkulutusta reaaliaikaisesti

Pienetkin vesivuodot lisäävät kiinteistöjen vedenkulutusta. Kaikkien Juli-kohteiden päävesimittarissa on sensorit, jotka seuraavat vuotoja, jotta niihin voidaan puuttua ajoissa.

Mittaamme kaiken kulutetun energian

Keräämme jatkuvasti tietoa kiinteistön kuluttamasta energiasta, jotta voimme optimoida kiinteistön energiankulusta ja vähentää turhaa energianhukkaa.

Kannustamme lajittelemaan kattavasti

Taloyhtiön jätepisteellä on selkeät jäteasiat kaikille yleisimmille jätteille: biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, sekajäte.

Raportoimme CO2-päästöt

Jotta asukkaat voivat itse seurata taloyhtiönsä päästöjen kehitystä, raportoimme kohteen päästötiedot vuosittain.

Vihreyttä, vehreyttä ja modernia asumista Kirstinpuistossa

Kirstinpuiston historia ulottuu aina 1600-luvulle saakka ja asuinalue onkin nimetty kuningatar Kristiinan mukaan. Kirstinpuisto on ihanteellinen asuinalue, sillä kaikki tarpeellinen on lähietäisyydellä. Lähes kotiovelta lähtee lukuisia bussilinjoja ja kevyen liikenteen väyliin on panostettu - oli autoa tai ei, kulkemaan pääsee helposti! Turun keskustaan, Kakolanmäelle tai vaikkapa Ruissalon laitamille pyöräilet vartissa ja kahvimaidot kipaiset lähikaupasta parissa minuutissa.

Alueen palveluita

Turun keskusta
1700 m
Turun linna
2000 m
Ravintola
1200 m
Ruokakauppa
400 m
Mikaelinkirkko
350 m
Kakolanmäki
1100 m
Ruissalo
6000 m
Barkerinpuisto Aurajoen rannassa
900 m
  • Vuokrattavat asunnot
  • Miksi Juli?
  • Hiilineutraalia asumista
  • Me olemme Juli
  • Usein kysyttyä
  • Oma Juli
  • Ota yhteyttä
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja verkkokaupasta
  • Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin.